Şimdi Ara

Sonny Ericcsson Xperia x10 sorunları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar xperia x10 umla ilgili birkac sorunum var. Android 2.3.3 yuklu

. Ilk sorunum arkadaslar nedenini bilmiyorum ama mesale oyun oynarken, tarayicida gezerken ya da bi uygulamada iken ana ekrana geri dondugumde ekrandaki hersey yok olmus oluyor ve ana sayfayi yeniden yukleniyor, widget lar vs. bastan yukluyor. Yani telefonun kendine gelmesi 3-4 saniye aliyor bi uygulamadan cikinca.
    2. Sorunum ise su; veri trafigi normalde kapali oluyor telefonda. Internete gircegim zaman aciyorum veri trafigini. Ama bazen veri dolasimini acmama ragmen 3g ye baglanmiyor yani yukarda H isareti gozukmuyor. Birkac defa acip kapayinca geliyor.
    3. Sorunum ise arkadaslar; ana ekranda wigetlar arasi gecislerde cok fazla kasiyor. Hele timescape widgetinin oldugu sayfaya kaydirdigim zaman resmen 1-2 saniyede anca geciyor. Gecisler cok yavas. Acaba benim bir yanlisim mi var yoksa herkeste mi boyle gecisler.
    4. Sorunum arkadaslar; telefon uyku modundan cikip tus kilidini actigimiz kaydirma olayinda kaydirdigimiz sey zor kayiyor sag tarafa. Bazi zamanlarda 3-4 kez denemem gerekiyor tus kilidini acmam icin kaymiyor o sey. Kaydigi zaman da parmagimin cok gerisinde kaliyor. Diger telefonlarda boyle degil. telefonun dokunmatigi cok zayif arkadaslar sizde de mi boyle?
    5. Sorunum ise facebook uygulamalarinda vs. Cok kasiyor telefon yani hizli gezemiyorum tarayici ve facebook uygulamsinda. Telefonun ram i yetmedigi icin olabilir mi? 6. Sorunum; telefonu kapatip actigimda uygulamalarin yeri degisiyor ve kayiyorlar. Yani 1-2. Sayfada sorun yok , 3. Sayfada 5 uygulama diger sayfalar dolu oluyor. Fazladan menu sayfasi falan aciyor. Hepsini bastan duZenlemem gerekiyor.

Arkadaslar bu sorunlari siz de yasiyor musunuz? Nasil cozebilirim yardim lutfen. Cok canimi sikti gercekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 12 Aralık 2011; 16:46:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.