Şimdi Ara

Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
16.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşi pedalmıymış?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar

Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar

pedal dedim ben size

• np transfer yaptık söylemedik herkes yapmasın b.ku çıkyo diye ama biraz fazla abarttı sonic. L.J ile Num@n göktenmi yağdı sanıyorsunuz o itemler hatırlayın aylar önce YTL ile satılık item arıyordu sonradan buldum dedi L.J ytl basıp aldılar herzamanki gibi YTL akarrr aynı Sonic1sBackin aktığı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: i am from paris

np transfer yaptık söylemedik herkes yapmasın b.ku çıkyo diye ama biraz fazla abarttı sonic. L.J ile Num@n göktenmi yağdı sanıyorsunuz o itemler hatırlayın aylar önce YTL ile satılık item arıyordu sonradan buldum dedi L.J ytl basıp aldılar herzamanki gibi YTL akarrr aynı Sonic1sBackin aktığı gibi

Sıra bize çamur atmaya mı geldi?
    Vahitin bir tane ytl ile aldığı item vardı oda ske belttir. Ve emin ol o ske beltin parasınıda kat kat çıkardık biz...
    Bana gelince aynı şekilde warrioruma sadece hb +7 aldım onunda parasını kat kat çıkardım.
    MutfakRobotu'ndaki itemlere kuruş para vermedim bunuda böyle bil çamur atarken dikkatli ol biraz
    Soniclede konuştuk, pedallı ve pedalsız vs yaptık ki kendiside gördü farkı ona sor istersen bi :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

np transfer yaptık söylemedik herkes yapmasın b.ku çıkyo diye ama biraz fazla abarttı sonic. L.J ile Num@n göktenmi yağdı sanıyorsunuz o itemler hatırlayın aylar önce YTL ile satılık item arıyordu sonradan buldum dedi L.J ytl basıp aldılar herzamanki gibi YTL akarrr aynı Sonic1sBackin aktığı gibi

çok iyi kıvırıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

quote:

Sıra bize çamur atmaya mı geldi?
    Vahitin bir tane ytl ile aldığı item vardı oda ske belttir. Ve emin ol o ske beltin parasınıda kat kat çıkardık biz...
    Bana gelince aynı şekilde warrioruma sadece hb +7 aldım onunda parasını kat kat çıkardım.
    MutfakRobotu'ndaki itemlere kuruş para vermedim bunuda böyle bil çamur atarken dikkatli ol biraz
    Soniclede konuştuk, pedallı ve pedalsız vs yaptık ki kendiside gördü farkı ona sor istersen bi :)

yok çamur falan atmıyorum tamam söyledik rahatladınızmı np transfer yaptık VS de pedalda vardı ama normalde ardreamde pedal kullanmıyor çünkü pedal kendisinin değil arkadaşının klavyesi arada ondan alıp kullanıyor vs yaparken

• şimdi bana fake dersiniz eski üyeliğim siyaset yapmakdan banlandı isteyene pm atsın söyliyim
  • vs yaparken pedal ödünç istiyor yerdeyim

aga pedal plsss
  • Ben Sonic1sback'ı Tanırım Azda Olsa Numan Kardeşide Tanırım Bildiğim Kadarıyla Numan Kardeş Baya Sağlam Bi Char Sonic1sback'ta Skeleton Belt Var Diye Biliyorum Numan Kardeşimizde Oldukça Sağlam Bir Char Valla Ne Kadar iyi bir Playerdir Orasını Ben Bilmem Ama 2 Charada Helal Olsun Demek Yakışır.
    Ayrıca Bu Gördüğümüz Dragon İşareti O Kadar Kolay Çıkmaz.4narchist Kardeşimizdede H İşareti Var 2 side Transfer Olduğu Oldukça Belli Hatta Transferin Babasını Yapmışlar Çünkü Ayın 15-16'sında Dragon İşareti o Kadar Kolay Çıkmaz.4narchist Kardeşimize Gelince Öyle Adam Kesmekle Vs de Adam Olunmuyor.İcraatmış İcrat Adam Kesmekle Oluyorsa O Zaman En Baba Adam Serverin En iyi Adamıdır.Bırakın Bu İşleri Adam Gibi Oyununuzu Oynayın Oyunun B.k. Cıkarmayın.Sağlam Olabilirsin İyi Player Olabilirsiniz Ama İlk Önce Adam Olmak Gerekir.Sonic1sback Pedal veya 2 Kişi İle Oynamıştır Bunu tartışmaya Gerek Duymam Çünkü Vs Bitmiştir.Olur Numan Arkadaşımızda Çağırır Ya Pedal ya da 2 Kişi Oynar Bu Kişinin Kendi Sorunu Örneğin Arenaya Gidip Birçok Arkadaş Kendi Playerligi Değilde ya Yardım Alıyor Ya da Başkalarına Oynatıp Charlarını Havaya Sokuyorlar ( Bazı Kendini Bilmeyen Arkadaşlar ) Her Neyse 2 Arkadaşada Oyunda Başarılar Dilerim.
    ChoLoRic Saygılar
    ChoLoRic Hack Yemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ChoLoRic -- 17 Mayıs 2008; 20:37:09 >

• np transferi yaptığımızı itiraf ettik ztn
  • komik bir şeymi var.
  • Yok mu?
  • ewet senin kıvırman
  • Sonic1sBack'e selam.. Sen ona direk ilet.. Lamerlik nereye kadar ?

He unutmadan..

Np transfer yok diyodunuz.. Ortaya çıktı..
    Pedal yok diyodunuz.. Ortaya çıktı..
    YTL yok diyodunuz.. Ortaya çıktı..

Başka ne çıkacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi вєяк -- 17 Mayıs 2008; 21:50:47 >
  • Bana YTL diyen eleman benim geçmişimi adam akıllı araştırsın. Ben 3 günlük çocuk değilim bu knightta, benle başlayan ve bırakmayan her oyuncu şu an +9+3 lerle 80 levellerde geziyor... Ben Edana'da 2 talihsiz hack olayı geçirdim bundan 1 yıl önce ve bilen bilir, Edana'da benim +8 dual shardım varken millet +8md li adamlara abi çekiyordu. Orada hacklenince, şans eseri eski bıraktığım bir charıma karşılık(67 warrior manes'de itemliydi) Xige'de +8 raptor ve +7 giga aldım. O itemleri ticaretle bugünki itemlerim haline getirdim, 60k civarıda elimle emeğimle np kastım. Elf Belt'im vardı Ske aldım 80 ytl ye k1rklee den ve bunun dışında premium dışında oyuna zerre para harcamadım, kaldı ki aracı olduğum satış işleri falan filan derken ben paranın gözünede vurdum. 2 aydır ben annemden harçlık almıyorum konuşmadığım için KO'dan gelen parayı yiyorum bilen bilir msn'de... Halen YTL cisin diyen varsa bilemem. Ben ytl ile item alana neden aldın demem, sonuçta bende ytl ile item satıyorum. Tercih meselesidir. Bugün biri gelse deseki bana 300 ytl ye +0 cs satayım sana anında alırım ve satmam uygun fiyat düşerse neden olmasın. Sonuçta satmam gerektiğinde 500 den aşağı satmayacam. Ske de öyle oldu 80 lira ucuz bir fiyattı ve 100 lirayada okutabilirim şu an istediğimde.

• quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Sonic1sBack'e selam.. Sen ona direk ilet.. Lamerlik nereye kadar ?

He unutmadan..

Np transfer yok diyodunuz.. Ortaya çıktı..
    Pedal yok diyodunuz.. Ortaya çıktı..
    YTL yok diyodunuz.. Ortaya çıktı..

Başka ne çıkacak ?

ytl yok demiyoduk sallama konunun en başında dedim itemleri ytl ile aldı diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Bana YTL diyen eleman benim geçmişimi adam akıllı araştırsın. Ben 3 günlük çocuk değilim bu knightta, benle başlayan ve bırakmayan her oyuncu şu an +9+3 lerle 80 levellerde geziyor... Ben Edana'da 2 talihsiz hack olayı geçirdim bundan 1 yıl önce ve bilen bilir, Edana'da benim +8 dual shardım varken millet +8md li adamlara abi çekiyordu. Orada hacklenince, şans eseri eski bıraktığım bir charıma karşılık(67 warrior manes'de itemliydi) Xige'de +8 raptor ve +7 giga aldım. O itemleri ticaretle bugünki itemlerim haline getirdim, 60k civarıda elimle emeğimle np kastım. Elf Belt'im vardı Ske aldım 80 ytl ye k1rklee den ve bunun dışında premium dışında oyuna zerre para harcamadım, kaldı ki aracı olduğum satış işleri falan filan derken ben paranın gözünede vurdum. 2 aydır ben annemden harçlık almıyorum konuşmadığım için KO'dan gelen parayı yiyorum bilen bilir msn'de... Halen YTL cisin diyen varsa bilemem. Ben ytl ile item alana neden aldın demem, sonuçta bende ytl ile item satıyorum. Tercih meselesidir. Bugün biri gelse deseki bana 300 ytl ye +0 cs satayım sana anında alırım ve satmam uygun fiyat düşerse neden olmasın. Sonuçta satmam gerektiğinde 500 den aşağı satmayacam. Ske de öyle oldu 80 lira ucuz bir fiyattı ve 100 lirayada okutabilirim şu an istediğimde.

Tamamda ben Sonicde ytl ile aldı dedim zaten. Ben ytl ile almadım itemimde yok zaten pek. Bende şu an satılık item arıyorum ayrıca ytl ile. Ben o lafı derken çamur atmak için söylemedim. Kaldıki bende harcıyorum şu an platinum var charda. vede dediğim gibi gb veya item arıyorum. yani çamur atmak için söylemedim!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.