Şimdi Ara

Sonic Roxio Digitalmedia Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programı çalıştırıyorum,gayet güzel bir şekilde CD ye kayıt yapıyorum.Fakat sıra programı kapatmaya gelince aşağıda yazacağım hatayı veriyor.İnternette biraz araştırma yaptım,genelde MSN ile ilgili benim hatayı alanlar olmuş,bu programla ilgili hatayla karşılaşana rastladım ama mesajlar ingilizce olduğu için pek bir şey anlamadım.Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...

Mediahub.exe Uygulama Hatası
    0X003bb390 adresindeki yönerge 0X00776188 bellek adresine başvurdu.Bellek,written olamadı.Programı sonlandırmak için Tamam'a basın.

Tamam'a bastığım zaman

unkown software exception (0XC0000096) özel durumu,0X003b3d00 konumundaki uygulamada oluştu.Programı sonlandırmak için Tamam'a basın.

Tamam dediğim zaman

Microsoft Visual C++ Runtime Library
    Runtime Error!
    Program:....ommon files\Sonic Shared\Sonic Control\Main\Mediahub.exe

R6025
    -pure virtual function call

Cevaplar için çok teşekkürler.

• Sorunun hakkında bilgim yok ama şunu biliyorum ki,eğer bilgisayarında Roxio ile birlikte Nero'yu da kullanıyorsan uyumsuzluk oluşabilir.Roxio ile Nero'nun aynı bilgisayarda uyumsuzluk oluşturduğunu birçok yerde okumuştum,ama senin sorunun çok farklı da olabilir...
  • Öncelikle hemen cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Bilgisayarımda Nero programı da bulunmakta,dediğiniz gibi sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.Söylediğinizi dikkate alıp programı tek başına yüklemeyi deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.