Şimdi Ara

Sonax Maket Bıçağı +Kilitli Takım Çantası 13' KARGO ÜCRETİ DAHİL 9 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
10
Favori
7.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Puzzles

çantayla birlikte izole bant almıştım. Bant geldi, çantadan ses seda yok. 9 liraya bant almış olmayalım beyler

Valla ben de maket bıçağı almıştım yanında bıçaklar geldi,takım çantalarını kitlemesinler bize...
  • Takım çantası geldi, pek sevimli ve küçük. Ev için alacaklar 16 inc olanı almasında fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 üründe tedarikte benim
  • Konunun ilk mesajındaki falçata paslı geldi.
    İkinci siparişimde 2 lira daha pahalı olan falçata almıştım o temiz geldi.
    Çantalar ancak makyaj çantası olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaktırmadan yine kazıklandık sanırım...Demin Migros'ta gördüm,14 inch olanı 9 lira gibi birşeydi...
  • İyi ki almamışım
  • Kargo bedava oldu hb de

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Konunun ilk mesajındaki falçata paslı geldi.
    İkinci siparişimde 2 lira daha pahalı olan falçata almıştım o temiz geldi.
    Çantalar ancak makyaj çantası olur.

hocam sen tuvneramısın. onun gibi zeki konuşmaların var oysan söyle :)
  • maket bıcağı geldi daha çantayı kargolamadılar. yalnız benim aldıgım maket bıcağı baya kaliteli hosuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Takım çantası geldi, pek sevimli ve küçük. Ev için alacaklar 16 inc olanı almasında fayda var.

Mesaja Aynen Katılıyorum.Benim Durumda Aynı.Bıçak Yoldaymış.Çanta Küçük 2 Tane veya Daha Büyüğu Alınabilirdi.Kızıma Oyuncak Oldu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Çaktırmadan yine kazıklandık sanırım...Demin Migros'ta gördüm,14 inch olanı 9 lira gibi birşeydi...

kilidi plastyik miydi hocam .bizim aldıklarımız metal plastikler elinde kalıyor hemen. bi de bu mano kalilteli bi marka. migrosv kipadakiler leş gibi plastik atık kokuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Çaktırmadan yine kazıklandık sanırım...Demin Migros'ta gördüm,14 inch olanı 9 lira gibi birşeydi...

kilidi plastyik miydi hocam .bizim aldıklarımız metal plastikler elinde kalıyor hemen. bi de bu mano kalilteli bi marka. migrosv kipadakiler leş gibi plastik atık kokuyor

Kilidi metal idi...
  • Maket bıçağı ve Çanta ayrı kargo paketlerinde aynı anda geldi.. maket bıçağı gerçekten kaliteli.. çanta metal kilitli sistem.. içi oldukça geniş ve yeterli.. nalburda sorduğumda maket bıçağıyla 19 tl.. keşke bir adet daha alsaydım...

• benim kargo 2 gün gecikti.. itiraz ettim 7,98 değerinde hediye özür çeki tanımlandı.. bugünde ürünler kargo aşamasına girdi..

2 alet çantası 2 maket bıçağını daha önceki 10 tl lik özür çekini kullanarak 9.14 TL ye aldım.. üstüne 7,98 lik çek.. donanımhaber ölücülüğünün hakkını verdik :)
  • akbaba43 A kullanıcısına yanıt
    Nickin de hakkını vermişsiniz
  • akbaba43 A kullanıcısına yanıt
    bende dün şansımı denedim ama kargoya vermiş bulunduk kusura bakmayın dediler :) cevaben tekrar yazısıyoruz bakalım.
  • Pc den girip iptali bastım ben de...

Cepten olmuyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıçaklar gelmişti,çantalar da bugün geldi...13" boyut olarak biraz küçük ama bir sürü alet edevat alabilir içine...Ayrıca ürün Mano marka imiş;kalitesi gayet güzel,normal olarak da alınabilecek bir ürün...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.