Şimdi Ara

Sona oyunun en iyi supportudur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Merrick

Oyunun en iyi support u threshtir net :)

Sen threshle hook atmaya calisirken sona 2 nizi stunlayip ustune adc nin canini yarilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağzı var dili yok ne istiyonuz kızdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Orijinalden alıntı: Merrick

Oyunun en iyi support u threshtir net :)

Sen threshle hook atmaya calisirken sona 2 nizi stunlayip ustune adc nin canini yarilar

ben çekmeye çalışmam direk çekerim sonayı birde üstüne ignite bırakırım adc de onu heallayamadan keser :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: HanzaLa58

quote:

En iyi support diye birsey yoktur tamamen yetenek meselesi gozlem ve oyunculukla alakasi. Karsidaki adam thresh alsin sen gercekten mukemmel oynuyorsan jannayla bile terletirsin adami kill aldirirsin.

jannayla bile derken?

Janna kadar çöp bi sup yok cunku. Hic bi durtme ve kill aldirma potansiyeli yok bence. Karsimada kendimede sayisiz janna geldi. Supu janna olan adc her zaman kaybeder lane inini. Tecrube

valla siz olmasanız forum çok sıkıcı iyi güldürüyorsunuz helal

Sizde beni gulduruyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 15 Haziran 2015; 10:57:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hay tecrubene senin
    1 levelde ustune kalkan alip duz vurusla 4 tane vursa vayne in yari canini aliyor :D jannayla s5 de 105 macta %70 e yakin win oranim var ve bana gore koridor asamasindaki en guclu supportlardan biri. Ayrica o leonaya lane i dar ediyor. E ile atlamani q ile kestiginde tipis tipis yerine donerken aldigin hasarla yari cani kalmasiyla zaten lane i kaybediyor leona

Sen jannayi al ben adc olayim bakalim seninle bi pre girelim o koridoru kazandircakmisin yoksa bana kazandirmayacakmisin rakibi ne kadar rahatsiz edebileceksin win oranina guveniyosun madem gel bugun atalim

• o kadar islevsel olmasına ragmen hic bir pro macta alınmamasının bir nedeni olsa gerek
    ben koridorda karsıma gelince cok seviniyorum ilk seviyelerde bir sekilde yakalarsanız free kill
    bu kadar kırılgan baska sampiyon yok sanırım
    genelde q atcam diye yaklasıyor o arada stun ya da snare yerse sansı yok zaten ordan cıkamaz
    ayrıca koridor ittirme ya da dondurmaya yarayacak hic bir yetenegi yok
    janna, morgana, thresh, naut, leona hatta karma,braum, bard varken en iyi demek fazla iddiali
  • quote:

quote:

quote:

En iyi support diye birsey yoktur tamamen yetenek meselesi gozlem ve oyunculukla alakasi. Karsidaki adam thresh alsin sen gercekten mukemmel oynuyorsan jannayla bile terletirsin adami kill aldirirsin.

jannayla bile derken?

Janna kadar çöp bi sup yok cunku. Hic bi durtme ve kill aldirma potansiyeli yok bence. Karsimada kendimede sayisiz janna geldi. Supu janna olan adc her zaman kaybeder lane inini. Tecrube

Janna ve çöp :S
    sadece fırtınanın gözü ve ultisini kullanmayı bilen janna bile oyunun kaderini değiştirir
    hala desteğin koridor etkisi ile degerlendiriyorsunuz asıl olay takım savasında ne yaptıgıdır ki janna hyper carryler ile koridorda bile cok fark yaratır

• BlindGuardian kullanıcısına yanıt
    profesyonel maclarda alinip alinmamasi metaya bagli bi durum. s3 de en cok oynanan desteklerden biriymis sanirim sona.

• quote:

profesyonel maclarda alinip alinmamasi metaya bagli bi durum. s3 de en cok oynanan desteklerden biriymis sanirim sona.

aynen iste artık supportlar bile mumkun oldugunca tank ve bu kadar kırılgan bir sampiyon tercih edilmiyor
    aradan cıkarma isi adc haric neredeyse kalmadıgı icin sonanın yetenekleri işlevselliğini yitiriyor
    plat ve üstü de metaya uygun gidiyor genelde o sebeple su an kullanışsız
    ama alt liglerde zaten en iyi ne biliyorsan onu almak mantıklı
    geçen sezonun efsane supportu nami de su an ortada yok yetenek seti de sona ya yakın fazla dan suya hapsi var ama o da tercih edilmiyor
    seneye tekrar suikastci metasına donerse olay o zaman sona, nami vs geri doner bence
    malp support bile yakında gelebilir metaya en son w buffindan sonra cok kasmasa bile tank olarak iş gorur ultisi de cok islevsel

• alistar

• janna
  • En cok cc blitz dedir. 4 skil i de bi cc ye sahip. Aksini idda eden lowdur

• Support demek hasar çıkartmak demek değildir.Veya aynı şekil hasarı ustunde tutmak değildir. Senin amacın TF veya takas esnasında ADC nin minimum hasar almasını sağlamak. İtem aktifleriyle ve skillerin yardimiyla ADC ne en az hasarı aldırıp maximum hasar vurmasını sağlaman gerekiyor. Hasar da hasar diyorsan yasuo al.

• quote:

hay tecrubene senin
    1 levelde ustune kalkan alip duz vurusla 4 tane vursa vayne in yari canini aliyor :D jannayla s5 de 105 macta %70 e yakin win oranim var ve bana gore koridor asamasindaki en guclu supportlardan biri. Ayrica o leonaya lane i dar ediyor. E ile atlamani q ile kestiginde tipis tipis yerine donerken aldigin hasarla yari cani kalmasiyla zaten lane i kaybediyor leona

Hala cevap alamadim. Ne oldu ?

• Her support u düşünerek oynamak zorundasın zaten.Ama bi ara 3 skill i hesaplayarak dodgelamışım karşı takım tf de ilk bana odaklanmaya başladı sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardian

quote:

quote:

quote:

jannayla bile derken?

Janna ve çöp :S
    sadece fırtınanın gözü ve ultisini kullanmayı bilen janna bile oyunun kaderini değiştirir
    hala desteğin koridor etkisi ile degerlendiriyorsunuz asıl olay takım savasında ne yaptıgıdır ki janna hyper carryler ile koridorda bile cok fark yaratır

En çok hoşuma giden tarafı karşıda zed rengar lee sin olduğunda ulti ile geldikleri gibi dönmeleri şansın varsa aynı anda u atarlar.Ejder + baron korumada bile diğer supportlardan üstün bir durumda ama keşke bi ara zilean da yükselse de onla da soloque yapsak pre olmadan oynamak istemiyorum

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    westteysen ekle

• sonaya çöp demiyorum ama latede ultisi dışında işlevi kalmıyor hiç.
  • Oyunu yeni yeni oynadığım için mana sıkıntısı yaşıyorum ama onun dışında sona tam bir reyiz. Severek oynuyoruz.
  • Lulu nun selamı var...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.