Şimdi Ara

Sona Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ata1676

Ya açıkcası ben sonayı çok fazla beğenmiyorum. Neden derseniz w skili az heal veriyor e skili az speed veriyor. Pasifiyle damage vurcaksınız diyorsunuz. Q skili atıyorum+ basic attack yapıp pasifiylede vuruyorum adamın can genede azalmıyor. Bir şey değişmiyor anlicağınız.Tek ama diğer supportlardan onu ayıran özelliği ultisi. Oynarsam bunun için oynarım. Ultisi gerçekten güzel bir skill. Öteki supportlardan tek farkı bu. Yoksa bana bir janna bir alistar bir leona kat kat daha iyi gibi geliyor.

Açıkçası ben de senin dediğin champarı tercih ederim Sona yerine. Sebebiyse Sona'yı yeterince iyi oynayamamam. Heal'i düşük evet, fakat onun heali Soraka gibi teamfight'ta heal yapmak için değil, AD Carry'nin lane'de daha uzun kalması için. Q'ya gelince, damage atmıyor??? İlk leveller de Q+Pasif ile gayet iyi vuruyorsun. Kill almayacaksın zaten bu vuruşla. Sadece rakibin canını azalatacak, onu rahatsız edeceksin. Movement speed'i eğer fullersen, aktif olduğu 1-2 saniye için gayet yüksek bir ms veriyor. Bu skill hem tüm takımını kaçırmak, hem de karşı takımı yakalamak için kullanılabilir. Ve E+Shurelya yaparsan cidden etkili olur. Ultisini zaten açıklamaya gerek yok. Ve düşün madem Sona etkisiz, neden 2012 turnuva final maçında first pick'ti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.