Şimdi Ara

Son zamanlardaki aşırı kasma sorunum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarımın modelini hatırlamıyorum öncelikle bunu söyleyeyim. sorunum şöyle önceden grafik ayarlarını orta detay olarak ayarladığım zaman akıcı bir şekilde oynayabildiğim oyunlar şimdi en düşük detaya ayarlayınca bile kasıyor. en çok sorun yaşadığım oyunlar da medal of honor warfighter ve grid 2. bu iki oyun oynanamayacak kadar sorun çıkartıyor bana. daha dün advanced system care 6 kullanarak birçok iyileştirme yaptım ve combofix'le tarama yaptım sorun gözükmüyor. grafik kartım yetersiz bunun da farkındayım ama grid 2'de ultra low yaptığım zaman kasma olmaması gerektiğini düşünüyorum. gerçekten böyle midir? haklıysam o zaman sorunun kaynağı nedir?

pc özellikleri:

işlemci (windows tarafından 7,3 puan)
    intel i7 2630qm 2.00 GHz

ram (windows tarafından 7,6 puan)
    8GB, 1333 MHz, 64Bit veri genişliği

grafik kartı (windows tarafından 6,4 puan)
    nvidia geforce gt 540m, 1GB bellek, 128Bit veri genişliği

işletim sistemi
    64Bit windows 8 (orjinal olmayan)

• quote:

Orijinalden alıntı: eneskrbyk

öncelikle iyi günler..
    bilgisayarımın modelini hatırlamıyorum öncelikle bunu söyleyeyim. sorunum şöyle önceden grafik ayarlarını orta detay olarak ayarladığım zaman akıcı bir şekilde oynayabildiğim oyunlar şimdi en düşük detaya ayarlayınca bile kasıyor. en çok sorun yaşadığım oyunlar da medal of honor warfighter ve grid 2. bu iki oyun oynanamayacak kadar sorun çıkartıyor bana. daha dün advanced system care 6 kullanarak birçok iyileştirme yaptım ve combofix'le tarama yaptım sorun gözükmüyor. grafik kartım yetersiz bunun da farkındayım ama grid 2'de ultra low yaptığım zaman kasma olmaması gerektiğini düşünüyorum. gerçekten böyle midir? haklıysam o zaman sorunun kaynağı nedir?

pc özellikleri:

intel i7 2630qm 2.00 GHz

işletim sistemi

Bence win 7 ye geri dön

• quote:

Orijinalden alıntı: bugracaz

quote:

Orijinalden alıntı: eneskrbyk

öncelikle iyi günler..

pc özellikleri:

intel i7 2630qm 2.00 GHz

işletim sistemi

Bence win 7 ye geri dön

peki sizce win7'ye dönünce sorunun çözülebilme ihtimali nedir?

• eneskrbyk E kullanıcısına yanıt
    Sistemin daha kararlı çalışması açısından çözülme ihtimali yüksek bende Windows 8 kullanıyorum ama sadece ekran kartım tanımlanmadığı için oyun oynayamıyorum chip üreticileri yazılımı düzgün yapamadılar bence mesela nvidia ve amdnin çıkardığı bir çok sürücünün güncellemelerin de bazı oyunların frame atlaması sorunlarının çözüldüğü belirtilir yani oyunlarımızın kasmasının bir çoğu aslında grafik kartımızın kötülüğünden değil yazılımların uyumsuzluğundan, sonuç olarak Windows 7 sürücülerinde bir çok bug fix olarak yazılım çıktığından daha kararlı çalışacağını düşünüyorum. Saygılar.

Edit: Örneğin bir apple macbook bir çok cihaza macosx kurmak istediğimiz de başarılı olsak bile bir kaç donanımın uyumsuz çalıştığını hepimiz biliriz size bir deneyimimi anlatayım Casper marka TW7 model eski bir bilgisayara macosx kurmaya karar verdik kurulumda başarılı olduk ancak wireless kartı çalışmadı uyumlu olan bir broadcom kart taktık o sorunu da çözdük makine harika bir şekilde macosx çalıştırıyordu cihazın bataryası Windows'da 1 saat giderken macosx yazılımında tamı tamına 2,5 saat gitti inanamadık o gün yazılımın donanımlardaki etkisi anlamış oldum bir yazılımla batarya ömrünü bile üst seviyeye çıkarabilen bir üretici yaptığı kodlamalarla ekran kartı performansını ne kadar arttırabileceğini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugracaz -- 17 Eylül 2013; 9:09:12 >

• bugracaz kullanıcısına yanıt
    bu güzel cevabınız için çok teşekkür ederim düşününce mantıklı geldi en kısa zamanda windows7'ye dönüş yapcam. umarım bu sorun hallolur çünkü fifa 13'ü entegre intel hd 3000'le bile en yüksek ayarlarda çalıştırabiliyodum şimdi fifa 14 demo da bile kasma sorunu yaşıyorum. sonucu paylaşacağım :)
  • eneskrbyk E kullanıcısına yanıt
    Umarım sorunun düzelir,düzelmez ise kargocu abi gelir cihazını alır gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.