Şimdi Ara

Son sene okul değiştirmek sakıncalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzak olduğu için ve eğitimini beğenmediğim için okulumu değiştirmek istiyorum daha yakın bir okula geçeceğim ama son senem ve ailem öğretmenlere ve arkadaşlarıma alışamayacağımı söylüyor.Sizce lys/ygs açısından bana bir zararı olur mu?Daha önce son sene nakil yaptıran oldu mu?
    Şimdiden teşekkürler.

• Ben yaptım onu. 1 gün sürdü sadece okul değiştirme maceram. Ertesi gün eski okulumun müdürüne yalvar yakar aldırdım kendimi geri.
    Büyük bir hataydı bu yaptığım; eski okuluma dönmem. Sınav yılı kimseyi tanıma ki rahat çalışabilesin. En azından ben çalışamadım arkadaşlar yüzünden. Eski okuluma döndüğüme pişmanım maalesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence evine yakın ywre geçmen iyi oljr.

• quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

Ben yaptım onu. 1 gün sürdü sadece okul değiştirme maceram. Ertesi gün eski okulumun müdürüne yalvar yakar aldırdım kendimi geri.
    Büyük bir hataydı bu yaptığım; eski okuluma dönmem. Sınav yılı kimseyi tanıma ki rahat çalışabilesin. En azından ben çalışamadım arkadaşlar yüzünden. Eski okuluma döndüğüme pişmanım maalesef...

Neden geri dönmek istedin ki hocam?
  • Aynı durumu yaşıyorum ama benim durum farklı biraz.Elimde olmayan sebepler de var diyelim.Okul puanında eski sistem olsaydı daha iyi bir okula gideceğimden kafam daha net olurdu ama şimdi kararsızım.Ek olarak sorumluluk sınavlarım da var son senem zaten o da ayrı bir şey.Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu var biraz ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

Ben yaptım onu. 1 gün sürdü sadece okul değiştirme maceram. Ertesi gün eski okulumun müdürüne yalvar yakar aldırdım kendimi geri.

Neden geri dönmek istedin ki hocam?

Daha ilk günden sıkıştırdılar okulda. Ben de sessiz bir tip olduğum için karşılık veremedim. Böyle olunca daha da yüklendiler; soru bankalarımı alıp gittiler falan. Sınıfta bir çocuk vardı, o da soğuttu sınıftan bayağı. Öyle olunca müdür yardımcısına gittim sınıfımı değiştirmedi, tersledi. Ben de eski okuluma döndüm. Ama dediğim gibi, keşke kalsaydım; çalışamadım eski okulumda.

• Gideceğin okul çok iyi okullardansa durma git. Sana destek olurlar. Diğer türlü seni ezmek isteyen saçma tipler olacaktır otur oturduğun yerde derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Gideceğin okul çok iyi okullardansa durma git. Sana destek olurlar. Diğer türlü seni ezmek isteyen saçma tipler olacaktır otur oturduğun yerde derim

Okulun puanı yüksek o yüzden öyle bir şey olmaz tanıdık da var da okul baya büyük.Çamaşırhanesi bile var ne işe yarıyorsaO yüzden alışamam diye korkuyorum.
  • quote:

quote:

Gideceğin okul çok iyi okullardansa durma git. Sana destek olurlar. Diğer türlü seni ezmek isteyen saçma tipler olacaktır otur oturduğun yerde derim

Okulun puanı yüksek o yüzden öyle bir şey olmaz tanıdık da var da okul baya büyük.Çamaşırhanesi bile var ne işe yarıyorsaO yüzden alışamam diye korkuyorum.

Şimdi şu var YGS'den sonra okula pek uğramıyorsun devamsızlı yapmazsan. 7 ay dişini sıkman lazım. Şuanki okulundan tek şikayetin uzaklığıysa sorun etme bence ama başka sorunlar da varsa evine yakın ve daha iyi olana geçebilirsin.

Bu bir risk ya hayatını kolaylaştıracak hedefine daha rahat ulaşacaksın ya da tam tersi

• quote:

quote:

quote:

Şimdi şu var YGS'den sonra okula pek uğramıyorsun devamsızlı yapmazsan. 7 ay dişini sıkman lazım. Şuanki okulundan tek şikayetin uzaklığıysa sorun etme bence ama başka sorunlar da varsa evine yakın ve daha iyi olana geçebilirsin.

Bu bir risk ya hayatını kolaylaştıracak hedefine daha rahat ulaşacaksın ya da tam tersi

Eğitimini de çok beğenmiyorum(gerçi bu çoğu okul için geçerli).Keşke baştan yakındaki okula gitseydim böyle şüphelerim olmazdı

• Hocam ben de aynı durumdayım. Kararımı verdim sayılır, yakındaki okula geçeceğim. Ev-okul-dersane üçgeni çok daralmış olacak, her gün iki üç saat kazanıcam.
    Dediğin gibi keşke en başta yakındaki okula gitseydik de derdimiz olmasaydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.