Şimdi Ara

Son sene dershaneye gitmek ? (2015-2016 e.ö.y)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015-2016 döneminde inşallah lise son olacağım. Dershaneye o yıl gitmeyi planlıyorum ama dershaneler kaldırılacak falan diyorlar bilgisi olan var mı ?

Mat ve Geo üzerine gideceğim. Diğer dersleri evde çalışarak da yapabillrim (belki fiz-kimya dan da yardım alabilirim ygs için) ama asıl hedef lys tm ci olduğum için.

Şimdi şöyle söyleyeyim ilkokul 3'e kadar matematiğim iyiydi , sonradan sarsıntılar , duraklamalar başladı. Ortaokulda çöküş dönemine geçtim adeta , lise 1 de az buz çalıştım zar zor 45 alarak geçebildim ama yine büyük temel sorunum var. Geometriden zaten şuana kadar aldığım en yüksek not : 25. Pisagor teoremi falan nedir hiç bilmem , vektör vs.

Yani demem o ki son sene dershaneye giderek bu 7-8 yıllık açıyı kapatabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upşuhhhh !

• şuan lise 2sin galiba

dalga mı geçiyorsun arkadaşım 12.sınıfa kadar hiç çalışmadan gelip neler yapan adamlar var

matematikten antremanlarla matematik kitabı al temel oluştur biraz diğer dersler her türlü yapılır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

şuan lise 2sin galiba

dalga mı geçiyorsun arkadaşım 12.sınıfa kadar hiç çalışmadan gelip neler yapan adamlar var

matematikten antremanlarla matematik kitabı al temel oluştur biraz diğer dersler her türlü yapılır zaten

O kitabı aldım ama onu yapacak kadar bile altyapım yok :) ilk 5 günlük antremanı zar zor yapabildim yani toplama çıkarma işlemlerini ama ondan sonrakiler.. :@

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.