evet arkadaslar baslıkdanda anlasılacagı gibi herseyi yaparken iyi düşünün.benim hatam : cypher serverında 35gb param vardı biriine gold pre satmıstım bu para karsılıgında peki bu parayla ne yaptım asas çizdim hemde en sacma sekilde +7rebith chıtın set ve +7 rbt shell chitin set çizdim 2 tane +8 claver aldım dual kekury rıng aldım +8 iki tane dex kolye aldım(şaşkınlıgıma geldi yok diye aldım yanlışlıkla) +9 dex kolye +9dex küpe ve cok sacma itemler le charı doldurdum char 54 lwl oldugunda kuzenden char aldım lwl 60 masteri acık itemsiz asas cypherda yine her seyi ona aktardım clewer ları satıp birazda nakit koyup +7 rebt shard aldım sorun nerde diye soracak olursanız su anda itemlerin fiyatı yarı yarıya düştü elimdeki itemleri satamıyorum ve pot alacak param bile kalmadı
SİZE UYARIM AMAAAAN SONRA SATARIM DEYİPDE ELİNİZDE GEREKSİZ İTEM TUTMAYIN
yani anlıyacagınız 60 lwllik ezik bir asasım oldu o kadar paraya su an elimde satamadıgım itemler +7 rbt ıron crossbown +7 rebit chitin set 1 adet kekury 1 adet +8 clever ve yıgınla ezik veya orta durumlu item banka agzına kadar dolu benim düştüğüm duruma düşmeyin emin olun cypher carını bilenler bilir o kadar paraya 3 tane rogue olmayan char dizilirdi
saygılarımla
nesini satamıyorsun chitin set ve +8 cleaver i anlamadm
kimse almıyorda ondan birde 120m den aldıgım clewer 60m , 140m den aldıgım chıtın set 40 m e bile satılmıyor
bu oyunu oynanmaz bence bırakın
35gb kac sene önce aldın bu itemleri geçen sene flenmi hani +8 claverin 13gb oldugu zamanlar?