Şimdi Ara

son kral gtx 690 4gb/asus gtx 680 1900tl faturalı/ kral msi gtx 580 lightning (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Murcielago

Bu mesaj silindi.
    quote:

ASUS GTX 680 İLK ÇIKAN 4KARTDAN BİRİDİR 1900TL VATAN FATURASI VARDIR KUTU İÇERİĞİ VARDIR FULLDÜR 3METRE ALTIN UÇLU HDMI KABLO DAHİL VERİLCEKTİR... BU BEBEĞE SADECE
    fiyat:1299.99tl istiyorum... refarans listemdeki arkadaşlara 1200tl

son kral gtx 690 4gb/asus gtx 680 1900tl faturalı/ kral msi gtx 580 lightning

[simage]http:

Şu GTX680 yokluğunda 1900TL Faturalı -ki en ufak bir iadede 1900TL direk cebe- ASUS'u 1200'e vermek kolay iş değil valla senin iş de zor NEO

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

ASUS GTX 680 İLK ÇIKAN 4KARTDAN BİRİDİR 1900TL VATAN FATURASI VARDIR KUTU İÇERİĞİ VARDIR FULLDÜR 3METRE ALTIN UÇLU HDMI KABLO DAHİL VERİLCEKTİR... BU BEBEĞE SADECE
    fiyat:1299.99tl istiyorum... refarans listemdeki arkadaşlara 1200tl

son kral gtx 690 4gb/asus gtx 680 1900tl faturalı/ kral msi gtx 580 lightning

[simage]http:

Şu GTX680 yokluğunda 1900TL Faturalı -ki en ufak bir iadede 1900TL direk cebe- ASUS'u 1200'e vermek kolay iş değil valla senin iş de zor NEO

• para iadesini yanılmıyorsam sadece kart sahibi başvurursa yapıyorlar.. 3 şahıslarda değişim yapıyorlar.. tabi tamamen emin değilim, firmalara göre politikalar farklılaşabilir..

gtx 690 beni sürekli gıdıklıyor ama inanılmaz yüksek fiyatı ve hdmi çıkışı olmaması beni düşündürüyor.. yinede harika ürünler ve hayırlı satışlar..

fiyat konusunda demircibu arkadaşın fiyatını eleştirmiyorum.. NVIDIA bu karta en fazla 850$ mrsp vermeliydi.. 999$ verdi ama stok yoklugundan USA da bile 1200-1300 lerden satılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 11 Mayıs 2012; 16:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

para iadesini yanılmıyorsam sadece kart sahibi başvurursa yapıyorlar.. 3 şahıslarda değişim yapıyorlar.. tabi tamamen emin değilim, firmalara göre politikalar farklılaşabilir..

gtx 690 beni sürekli gıdıklıyor ama inanılmaz yüksek fiyatı ve hdmi çıkışı olmaması beni düşündürüyor.. yinede harika ürünler ve hayırlı satışlar..

fiyat konusunda demircibu arkadaşın fiyatını eleştirmiyorum.. NVIDIA bu karta en fazla 850$ mrsp vermeliydi.. 999$ verdi ama stok yoklugundan USA da bile 1200-1300 lerden satılıyor..

para iadesinde fatura sahibinin imzası isteniyor. alışveriş çekil alıcam derseniz direk veriyorlar

• hayırlı işler burhan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

para iadesini yanılmıyorsam sadece kart sahibi başvurursa yapıyorlar.. 3 şahıslarda değişim yapıyorlar.. tabi tamamen emin değilim, firmalara göre politikalar farklılaşabilir..

vatan para iadesi yapıyor ödeme şekline göre.. genelde para çeki verir aynı şeydir hocam.. ama burda şu var burda fatura tutarı esasdır bu kart değeride 1900tl üzerinden hesaplancak kişiye 1900tllik çek vercek o kişi aynı kartı alıp üstene başka zevkine göre ürünleride bedavaya getircek :)

• Kart 1 aylik mi baskanim. bi.guzellik yapin alayim su karti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meroboy

Kart 1 aylik mi baskanim. bi.guzellik yapin alayim su karti

evet 1aylıkdır satılma sebebini soranlar var tek nedeni gtx 690 alıncak olmasıdır yoksa gtx 680 tek gpuda açık ara farkla her yönden en iyisidir... refarans modellerin hepsi çok sessiz olup özel model kart kullananları memnun edicek seviyededir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

evet 1aylıkdır satılma sebebini soranlar var tek nedeni gtx 690 alıncak olmasıdır yoksa gtx 680 tek gpuda açık ara farkla her yönden en iyisidir... refarans modellerin hepsi çok sessiz olup özel model kart kullananları memnun edicek seviyededir..

hayırlı satışlar burhan hocam yine şov yapıyorsun maşallah
    benim sorunu çözdüm bu arada windowsu ahci modda kullanıyordum ide moda alınca sorun çıkmadı günden beri

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

quote:

benim sorunu çözdüm bu arada windowsu ahci modda kullanıyordum ide moda alınca sorun çıkmadı günden beri

penta mersaya geçtikten sonra sorunlar yaşanması muhtemel.. malum elinde faturan garanti belgen olsa bile illa bişi ararlar... sorun çıkarsa arıcağımız bir dostumuz var leadtek türkiye ofisde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

quote:

penta mersaya geçtikten sonra sorunlar yaşanması muhtemel.. malum elinde faturan garanti belgen olsa bile illa bişi ararlar... sorun çıkarsa arıcağımız bir dostumuz var leadtek türkiye ofisde

burhan hocam sorun yok senden aldığım kart tam canavar pm den yazdım nasıl çözdüğümü
    ayrıca @demircibu gerçekten ilgili bir satıcı şiddetle tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 12 Mayıs 2012; 19:31:56 >

• en yeni ürüne en sorunsuz şekide sahip olmanın yolu burhan (demircibu) kardeştir. Kendisine bizzat bende kefilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mettcem

en yeni ürüne en sorunsuz şekide sahip olmanın yolu burhan (demircibu) kardeştir. Kendisine bizzat bende kefilim.

tşkler hocam
  • Adam getircem getircem dedi kimse inanmadı Bak şimdi ne oldu.
  • ne rezervesi burhan satıttın bile bana :d
  • Asus GTX680 tarafımdan alınmıştır.
  • 670 gelsede alsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Asus GTX680 tarafımdan alınmıştır.

http://www.ebay.com/itm/NEW-ASUS-GTX680-2GD5-GeForce-GTX-680-2GB-256-bit-GDDR5-PCI-Express-3-0-/230789448653?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item35bc1f83cd

1100 TL'ye her şey dahil ürünün sıfırını alabilirdiniz. Yine de hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noax

quote:

http://www.ebay.com/itm/NEW-ASUS-GTX680-2GD5-GeForce-GTX-680-2GB-256-bit-GDDR5-PCI-Express-3-0-/230789448653?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item35bc1f83cd

kargosuyla 1180 liraya geliyor + Allah bilir ne kadarda vergi ödeyecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Noax

quote:

Dostum yolcu beraberinde o ürünü ülkeye sokarsın ancak; kargo ile o ürün imkanı yok ülkeye girmez ve kendi ücreti kadar vergi + ambar vs parası ödersin. O yüzden demircibu dan almaya karar verdim. Sen dilersen oradan alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.