Şimdi Ara

Son koyulan videolara baktımda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda sanırım acayip bir user sıkıntısı var. Eskiden 2005 Senesinde NT girdikmi 20 adam varsa az der girmezdik. Bi NT de 50 kişi kaldırdığımızı hatırlarım. Şimdi bakıyorumda adamlar NT ye giriyor 10 adam almadan cıkıyor devamlı aynı adamları kesiyor. Eminim ezik bi char acsam CZ de cıplak 20 DK boyunca dolaşabilirim sanırım . Komik bi durum ama çok üzücü. Bukadar para yatırıyorsunuz yapıyorsunuz ediyorsunuz ama oynayan kitle gerçekten çok azalmış. Oynayanlara sabır diliyorum.

• Bağımlılık.
  • Eski günler...
  • koxp
  • Keşke...
  • şimdik nt girince npt yapanları kesiyoruz sadece townda duran elemanda kalmadı
  • Serverlar arttı, userlar azaldı.. Hile çoğaldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu youtube kanalına bir bakın
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • millet eskisi gibi ezik değil artık nt atıcak mage inde takılarının en kötü +2 olması lazım nt attığın adamlarının HP lerinin 6-9k civarında olduğunu düşün birde mage bence nt den ibaret değildir. Tek başına meele pt de çok iyi iş yapan mage ler var hem atağa hem tp ye bakan.

Arkadaş demiş oyuncu sayısı azalmış demiş bence bu avantajdır oyunculara göre daha az lagg daha az premium parası herkes usko oynuycak diye birşey yok sonuçta. Şuan oyunu oynayan 4 türlü oyuncu var genelde her serverda öyle

1. Babashopper ( TL bastırıp yazma itemleri alanlar)

2. Playerlığı ile yer edinmiş bir marka haline gelmişler ( genelde tek clan altında toplanırlar. )

3. İllegal programlarla bir yere gelmeye çalışanlar ( Oyunun gülleri diye nitelendiriyoruz biz bunları :) )

4. Oyunu zevk için oynayan bir kesim var birde Gem , Bdw , Chaos , Ft gibi etkinliklere girerek kendi çapında şeyler yapanlar clan kurup arkadaş çevresiyle hoş vakit geçirenler ..

Benim oynadığım serverda (olympia) sınıflar böyle ayrılıyor diyebilirim. Bu liste serverına göre azalır yada çoğabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 12 Temmuz 2011; 17:07:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

millet eskisi gibi ezik değil artık nt atıcak mage inde takılarının en kötü +2 olması lazım nt attığın adamlarının HP lerinin 6-9k civarında olduğunu düşün birde mage bence nt den ibaret değildir. Tek başına meele pt de çok iyi iş yapan mage ler var hem atağa hem tp ye bakan.

Arkadaş demiş oyuncu sayısı azalmış demiş bence bu avantajdır oyunculara göre daha az lagg daha az premium parası herkes usko oynuycak diye birşey yok sonuçta. Şuan oyunu oynayan 4 türlü oyuncu var genelde her serverda öyle

2. Playerlığı ile yer edinmiş bir marka haline gelmişler ( genelde tek clan altında toplanırlar. )

3. İllegal programlarla bir yere gelmeye çalışanlar ( Oyunun gülleri diye nitelendiriyoruz biz bunları :) )

4. Oyunu zevk için oynayan bir kesim var birde Gem , Bdw , Chaos , Ft gibi etkinliklere girerek kendi çapında şeyler yapanlar clan kurup arkadaş çevresiyle hoş vakit geçirenler ..

Benim oynadığım serverda (olympia) sınıflar böyle ayrılıyor diyebilirim. Bu liste serverına göre azalır yada çoğabilir.

4.'de tam beni anlatmışsın. Sadece Juraid,Bdw,Chaos girip geri kalan zamanda pazar yapıp,exp yapıp oyundan zevk almaya çalışıyorum

• eskiyi hatırlattın.. bi fena oldum yok artık eski knight
  • Basenin açılmasıda buna bir etken.Cz artık genelde ya çok sağlamlar yada npt yapanların uğrak yeri oldu.Bugün dkdaydık humanların baskınına bile sevimdim.
  • 40 levelde roan campta ash knight slotunda 3 party kastığımız günleri hatırladım :):) +1 çitin set yapmıstım nekadar sevinmistim dual 8 sword breakrlarla sekil duruyo diye :D ne günlerdi be biri slota lamentation çekerdi herkes pert :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: theendbaba

40 levelde roan campta ash knight slotunda 3 party kastığımız günleri hatırladım :):) +1 çitin set yapmıstım nekadar sevinmistim dual 8 sword breakrlarla sekil duruyo diye :D ne günlerdi be biri slota lamentation çekerdi herkes pert :D:D

Aynen bende hatırlıyorum. Skeleton knigthlarda falan 2-3 party birbirlerine ks atardı. Şimdi 8 kişilik party çıkmıyo.
  • aynen öyle ashleri döne döne keserdik 2 atarlardı çünkü :D
  • aslında roan camp yol üzeri sk slot var orada yama aşağı var ordan in 3 slot exp kasılıyo DK SC WS oneririm yani
  • :D geçti bizden kasma işleri kardeş 2 defa soyulunca üst üste şevk kalmıyo adamda:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: theendbaba

:D geçti bizden kasma işleri kardeş 2 defa soyulunca üst üste şevk kalmıyo adamda:D

Allah hackten saklasın 2 defa normal k0xp kullandım 1 senedir format yok itemler yerli yerinde duruyor.

size tavsiyem birisi pm atmışsa asla cevap yazmamazlık yapmayın toplam 40 kisi küsür civarı kisiyi kasmışımdır bi kimseye akşama söz kasacam dedim sabahcı greel pt den cıkıp adamı kasmaya gittim geri geldim pt full.sw isterlerse verin.asla küfür etmeyin.birisi oyuna yeni baslamıs lv 25 imis arkadasının charı gibinsden bisiler söledi ama gercekten hic bisi bilmiyo birde mage tek yiyor slotldan bnde kastim 45 yaptım inferno skilini öğrettim 5 m de para verdim g3 clan vardı sadece okcular alıcaktım +60 olacaktı sözde ama 40 lvl ezik player bile vardı clanda.agac pt bende idi arkadas warrior onu kasıyordum birisi geldi yalvardı yakardı exp pre bitiyor işte 1 saat kasılayım felan dedi bnde pt arkadasa verip yerimi o presi biten arkadasa verdim belkide bu yüzden soyulmuyor charım.inşallah daha da soyulmaz sizinde charlarınız soyulmasın banlanmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu dediklerin ufak ihtimal :):) bizi soyanlar büyük adamlar +9 çitin ve 60 gb ye yakın item gitti benim tek seferde
  • quote:

millet eskisi gibi ezik değil artık nt atıcak mage inde takılarının en kötü +2 olması lazım nt attığın adamlarının HP lerinin 6-9k civarında olduğunu düşün birde mage bence nt den ibaret değildir. Tek başına meele pt de çok iyi iş yapan mage ler var hem atağa hem tp ye bakan.

Hafifden 1 , ucundanda 2 diyecegimde mage de henuz yeniyim ama baskin cogunluk olarak 4 bana uyuyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 13 Temmuz 2011; 7:56:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Hafifden 1 , ucundanda 2 diyecegimde mage de henuz yeniyim ama baskin cogunluk olarak 4 bana uyuyor :D

3 disinda hepsi var

Daha nt ye giren bile hf ile giriyor. Benim en buyuk zevkim nt ye giren partyi novalamak 2 3 mage olunca yarisini aliyoruz :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.