Şimdi Ara

son kopyaladığınızı yapıştırın /ctrl+v yapın (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
0
Favori
18.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=853xmlimrqg
    ban yemesek bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangdasire -- 26 Kasım 2011; 8:49:43 >
  • you don't know jack------celsal 211-----super 8----mıller's crossing----The adjustment bureau-----maymunlar cehennemi başlangıç-----çalgı çengi---california split-----A perfect getaway

kara köpekler havlarken-----hıgh roller-----donnıe darko------Nothing But Truth---Horrible Bosses------Şantaj----kosmos(türk filmi )---bornova bornova---source code

the ledge----Equilibrium-----ghost writter
  • İnternetteki nazizm sempatizanları kimlerdir. (%90 böyledir bu)
    *Ergenlik çağında olup vatanı kurtarmaya çalışır.
    *Liselidir ergen olduğu için hayattan sıkılmıştır okul - bilgisayar arasında mekik dokuyordur
    *uğraşıcak birşey arıyordur nazizm'e merak sarmıştır.
    *Boşluktadır internette herşeye muhalefet ediyordur uğraşıcak birşey arıyordur sempati duyuyordur nazizm'e.
    *İşi gücü yoktur bütün evde oturur internette vatanı kurtarmaya çalışır.
  • faruk14
  • Mınçıka : deri,koli bantı,zincir,ince yuvarla silindir şeklınde süpürge sopası,zımba,vida,
    yapılışı:sopaları istediğiniz ölçüde 20 cm kesin tahtayken dışını koli bantıyla sert sıkı bir şekilde bantlayın üstüne zımbayla deriyi kaplayın,zincir uzunluğu 7-8 cm yapın sopanın ucunu matkapla delin vidayı 8 cmlik zincirin baklasından geçirip vidalayin (çivi olursa sağlam olmaz)fırlayıp çıkar)
    resimdeki kendim yaptım

ok atan silah oda kendi yapımımdır 10 metreden attığı ok briket tuğlaya saplanmış atış yapa yapa lastiği ve okları parçalandı.
    malzemeler şamyel lastiği,ahşap giyşi askısı,elektrık borusu ve kanca hayal gücünüzü kullanarak kendiniz yapabilırsiniz görsel olarak deri kaplayabilirsınız

kendi el yapımımdır

• 161378
  • day after Thanksgiving!!! wow...it's amazing how fat you can get in a day!

• Çekilişe katılmak istiyorum.

• mesajları silmek zorunda kaldım :D ama başlarda ılgın hakkı
  • Bir trübün oluşumundan daha ötedir çArşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::DarkGoblin::.

http://inciswf.com/1296743538.swf

dedeler
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.