Şimdi Ara

SON KONTROLLER (AMD SİSTEM İÇERİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum selam. Z97 ye ihtiyacin yokki 4690K miydi K olan i5 ler olmasiktan sonra :) h81 e neden bukadar tepki geldi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya zaten çarpanı kapalı bir işlemci istemiyorum. Aldım diyelim ileride upgrade yapıp k alırım o yüzden anakart ile işlemciyi birden upgrade sıkıntı. :)

Ayrıca sistemi o şekil aldım ya zaten sadece SSD MONİTÖR kaldı.
  • UPUPU SON KONTROL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mufocan

Knight oynarken 1080p stream mi yapicaksin video cekmek derken. Fx6300 6 cekirdekli oldugu icin 4 u oyuna 2 si kaydetmeye gidiyor sanirim intelden daha iyi yapar bu isi. Intel ile amd yi tek cekirdek icin incelersek intelin teknolojisi daha ileride modern, amd ninki geri fakat amd farki daha fazla cekirdek koyarak kapatmaya calisiyor.

Intelin amd ye karşı bir sozu vardır. Senin 2 çekirdeğin benim tek çekirdeğim diye.
    I3 bile amd fx serisisinde daha performanslıyken kesinlikle ams alınmaz.
    Intel tek cekirdekte iyi doğru ama genelde de amd geride. Bunu çekirdek sayısı ile kapatamaz, bu iş bir yazılım işidir. Yazılımcı intele uygun yazdığı sürece intel zirveden inmez. Keşke amd sağlam islemciler çıkarsa da intel kendini daha da geliştirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deatless22 kullanıcısına yanıt
    Toplayan kisi oynarken stream yapicagini belirtmis. I3 2 cekirdekli, 4 threadli galiba ama stream da bildigim kadariyla cpu ya is dusuyor yani Real time encoding cpu ya biniyor. Gunumuz oyunlari su anda 4 cekirdegin ustunden faydalanamiyor ama directX 12 bunu duzeltcek galiba. Ayrica 1 e 2 gibi bir cekirdek orani oldugunu dusunmuyorum.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-4160-vs-AMD-FX-6300

Single core tamam fazla ama hem oyunu hem streaming i kaldirirmi i3 sanmiyorum.

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    Bakalim yeni zenler miydi nasil olucak. Bu arada bazi yerlerde i3 daha iyidir diyo bakiyorum oyuzden, ama bi adam da demis ki stream yaptigim icin 6300. Capture card falan mi baksak onlar hakkinda pek bi bilgimyok ama arastiralim

• fx6300 iyidir boşver sen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.