Şimdi Ara

Son Kez Gözünüze Sokuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerden biliyorsun belki akp'nin oyları chp ve mhp ye kaydı. Chp ve mhp tabanındakiler de ak partinin tek başına iktidar olmasını engellemek için Hdp ye kaydı?

Akp nin büyük çoğunluğunun sağ kesimden olduğunu düşünürsek oylar kaysa bile saadete bbp ye yada mhpye kayar kalkıpta kimse hdpye vermez merak etme, anca doğudaki kürt kardeşlerimiz verir. Onlarda artık tehdit mi edildi yoksa hdp'nin vaatlerinemi uydu orasını bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 8 Haziran 2015; 23:50:44 >
  • hep bu cahabe yüzünden zaten yoksa türkiye nerelere gelirdi ayda saman yetiştirirdik..
  • Eskiden AKP'ye oy veren Kürtlerin çoğu bu seçimde HDP'ye oy vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

Nerden biliyorsun belki akp'nin oyları chp ve mhp ye kaydı. Chp ve mhp tabanındakiler de ak partinin tek başına iktidar olmasını engellemek için Hdp ye kaydı?

Akp nin büyük çoğunluğunun sağ kesimden olduğunu düşünürsek oylar kaysa bile saadete bbp ye yada mhpye kayar kalkıpta kimse hdpye vermez merak etme, anca doğudaki kürt kardeşlerimiz verir. Onlarda artık tehdit mi edildi yoksa hdp'nin vaatlerinemi uydu orasını bilemiyorum.

Az sosyoloji bilgisi, istatistik il il anlayabilirsin. Uzun açıklama yapmıycam az kafanı kullan, azcık ya çok azcık valla.
  • Dodgers kullanıcısına yanıt
    Sen bak kardeşim madem ortaya iddia atıyorsun dediğin gibi il il bak hiç olması 3-5 ili örnek olarak koy. Ne güzel ülkeya eli olan yazıyor sallıyor bir şeyler çamur at izi kalsın hesabı, bütün türkiyenin ortalamasına bakılarak böyle bir yorum yapılır mı hiç nasıl bir sosyoloji anlayışı sendeki

Bak ben sana söyliyeyim akpnin oylarının düşmesi ve eş zamanlı olarak hdpnikilerin artşının nedenini öncelikle nasıl olduysa doğudaki kardeşlerimiz yapılan hizmetleri unutmuş çizgisinden kaymıştır. Bunu genel haritaya bakarak görebilirsin akpartiyi en çok zedeleyen doğudaki bu oyların hdp ye kaymasıdır.

Batıda oylar fazla yükselmesede gene hdpnin batıdaki artışının altında akparti tek başına hükümet olmasın diye hdpyi barajı aşmasını sağlayanların sayesindedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 9 Haziran 2015; 10:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.