|
Son zamanlarda iyice ülkeye ayak uydurmuşlardı. Önce bindirim sonra indirim yapmalarıyla çöpleştiler. Piyasaya göre uygun sattıkları da yoktu. Zamlanması iyi olmuş. Almamaya devam. |

1 Mobil
|
Son zamanlarda iyice ülkeye ayak uydurmuşlardı. Önce bindirim sonra indirim yapmalarıyla çöpleştiler. Piyasaya göre uygun sattıkları da yoktu. Zamlanması iyi olmuş. Almamaya devam. |
Netflix'i geçmiş şöyle olmuş böyle olmuş. Bir sürü paralı portal kullandım. Benim en sevdiğim bugün vizyon bugün ekranımda, yani Torrent. Eşim için belki romantik Güney Kore dizilerinin kolay uzaktan kumanda takibi alışkanlığı yüzünden Netflix'e dönebilrim en fazla o. Yoksa ben aradığımı zaten buluyorum. O kadar ki artık dizi bile izlemek istemiyorum. İyice boğucu oldular. |
|
Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
Onlar için "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK." |
|
|
|
Gayet normal karşılıyorum ben artık. Yemek sepetindeki yemeklerin son 2 ayda hayya 1 senedekı artısına bakınız. |
|
İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
|
|
birden %400 de biraz insafsızca olmuş. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
1 kutu kola 15 tl 1 cips 28 tl olmuş beyefendiler ne bu kadar zam diye ağlanıyorlar. Siz önce başınızdakinden sorun bunun hesabını. Tavuk kanat bile aralıktan beri %432 zamlanmış burada ne konuşuyorsunuz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Yakında kağıt 5 TL ile bir tane ekmek alamayacaksınız. 2-3 sene öncesinin 1 TL’si şimdinin 5 TL’si olarak düşünürseniz 8 liralık fiyatın 40 lira olması aslında Amazon’un fiyat konusunda yerinde saydığının göstergesidir. 10 liraya 1-2 ürün alırdınız eskiden markette, şimdi 50 liraya aynısını yapabiliyorsunuz. Para 5-10 kat arasında değer kaybetti. Sorumlusu ne Amazon ne de Netflix. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|