Şimdi Ara

Son Haberler,Son Dakika Haber,Gündem Haberler , son dakika haberekspresi.net

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı : Türkiyeden ve Dünyadan Haberler
    Site adresi :http://www.HaberEkspresi.NET
    Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Haber Sitesi
    Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) : PHP - Özel Kodlama

     Son Haberler,Son Dakika Haber,Gündem Haberler , son dakika haberekspresi.net

    HaberEkspresi.NET haber sitesi tam 11 haber kategorisinden oluşmuştur.Ayrıca CHA Cihan Haber Ajansının abonesi olup haberleri haber editörleri tarafından eklenerek tüm ziyaretçilerine okunmasını sağlamışlardır.
    HaberEkspresi.NET haber sitesi teknoloji haberlerini ve Magazin Haberleri ni ortak içerik sağlayan web sitelerinden alınıp haber editörlerimiz aracılığıyla kaynak orjinal link vererek kamuoyuna bilgilendirmişlerdir.

    Diğer haber kategorileri ise CHA haber ajansından günlük 200-300 haberi editörlerimiz tarafından düzenli olarak kontrol edilerek haberleri ziyaretçilerini bilgilendirmektedir.
    HaberEkspresi.NET haber sitesi foto galerileri ve video galerisiyle tüm internet ziyaretçilerini doyumsuz bir görsel şöleni vermektedir.Foto Galerileri yüksek çözünürlüklü kategoriler olarak tek tek foto galeri kısmından ziyaret etmeniz mümkündür.

    Sosyal Paylaşım Sitelerinde oldukça takipçi ve ilgi oldukça iyi olduğunu,tercih edildiğini belirtmek isteriz. Fakat twitter , facebook gibi büyük sosyal paylaşım siteleri süreklihaberekspresi.net ile ilgili her türlü paylaşımları yapmaktadırlar.Bu durum çok mutlu ettiğini sosyal paylaşıma verilen değeri HaberEkspresi.NET haber sitesine göstermeleri bizleri çok sevinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AaRAdyOcU -- 22 Ağustos 2013; 12:43:58 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.