Şimdi Ara

Son goruntuler Vanguard Soh :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet kisa bir sure once uyeligimi tekrar actirdigimi solemistim simdi ise 5 6 SS ile size oyunun nasil birsey oldugunu az da olsa belirtmek istiyorum :)
    Bu oyunla abuk subuk cib japon kore asian oyunlarini yanyana hatta wow u dahi getirmeyin...

http://img410.imageshack.us/img410/6836/vg1mu9.jpg

http://img237.imageshack.us/my.php?image=vg2hh8.jpg

http://img237.imageshack.us/my.php?image=vg3ip6.jpg

http://img232.imageshack.us/img232/9008/vg4rv2.jpg

http://img246.imageshack.us/img246/8501/vg6ww8.jpg

http://img237.imageshack.us/img237/5250/vg7pm4.jpg

istediginiz sorulari yanitlarim pm burdan

oyunda lvl 21 ucan binege binemiyor ben sadece bineği kiraladim 6 dakikalıgına 4 gumuse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy34 -- 19 Nisan 2008; 23:32:56 >

• ya adm oynamis gzl gelmis paylasiyor yaptiginiza bakin belki kotu yada ii olabilir zevkler ve renkler tartisilmaz boyle assagilamaniza gerek yok!!!
  • ben bi kere oyunu beğenmediğimden deyil oyunun hayvan gibi topic i varken yenisini açarak hata yptıgını belitmek istedim zodd haklı fazla uzatmaya gerek yok ama her oyunu beğenen topic açar 2 ss koyarsa burası çöplükten başka bişey olmaz
  • bizim yazilari silmisler zati neyse uzatmayalım bu oyun ciddi ciddi 17gb mi ya?
  • 17gb olmasının yanında tabikide p2p oyun. birgün f2p ye geçerse indiririz
    17gb olması sorun değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imPsYcHo -- 20 Nisan 2008; 14:49:53 >
  • konu eger 17 20 gb ise oynayacaksaniz ben kendi master dvd lerimden size kargolayacagim daha uzatmayin
  • Güzel Oyun Ama p2p ise vede 17 gb falansa wow oynardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes wow suan patch leri ile birlikte 7 veya 8 gb yapmakta arada 10gb fark var yaaa offf daha konusmucam ne aoc nede vg hakkinda siz kendiniz MU moons hatta fly online daha nice anime turleri basligi altinda cok eglenceli cok guzel muzel deyin konu free olunca zaten ole oluyor genellikle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hailandkill

kardes wow suan patch leri ile birlikte 7 veya 8 gb yapmakta arada 10gb fark var yaaa offf daha konusmucam ne aoc nede vg hakkinda siz kendiniz MU moons hatta fly online daha nice anime turleri basligi altinda cok eglenceli cok guzel muzel deyin konu free olunca zaten ole oluyor genellikle...

arkadaşım benim anlamadıgım şey şu sende bişey fark ettim f2p oyunlara bi kin besliyosun gibi his var içimde doğru mu?
  • kin besledigim yok iclerinde guzel olanlar olabilir ama sunu belirtmek isterim
    mmorpg oyuna emek harciyorsun parali oyunada
    emegim oyunun parasindan daha onemlidir oyun en fazla 100 milyon olabilir ama benim emegim hic bir zaman 100 milyon olamaz emek veriyorsam oyun kabul ettirmelidir kendini nasil mi oda
    iyi grafiklere , iyi oynanis bicimine yani oynanabilirlige , populasyona, oyunun edit gorup gormedigine (hangi oyun derseniz zamaninda buradan okudugum kadariyla KO free oyunculara yaptigi)
    Soyle ozaman arkadasim senin su oynadigin MU 2moon yada abzurt online hangisi wow veya vg aikonon ile (yanlissa affola) yarisabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hailandkill

kin besledigim yok iclerinde guzel olanlar olabilir ama sunu belirtmek isterim
    mmorpg oyuna emek harciyorsun parali oyunada
    emegim oyunun parasindan daha onemlidir oyun en fazla 100 milyon olabilir ama benim emegim hic bir zaman 100 milyon olamaz emek veriyorsam oyun kabul ettirmelidir kendini nasil mi oda
    iyi grafiklere , iyi oynanis bicimine yani oynanabilirlige , populasyona, oyunun edit gorup gormedigine (hangi oyun derseniz zamaninda buradan okudugum kadariyla KO free oyunculara yaptigi)
    Soyle ozaman arkadasim senin su oynadigin MU 2moon yada abzurt online hangisi wow veya vg aikonon ile (yanlissa affola) yarisabilir

arkadaşım ben free oyunlar vgyle wowla yrışabilir demiyorum ama diğer topiclerde de demişsin bırak free oyunları gibi şeyler demişsin ben onu belirtmek istedim free oyunlardan neden nefret ediyosun diye ve şunu söyliyim sana vg wow ın kopyasından başka bişey deyil ve mu 2mon deyil 2moons dur oynadığım oyunun adıyla dalga geçilmesinden nefret ederim ve p2p oyunlar para tuzağından başka bişey deyil oyunu keşfetmek için 2 ay harcıyorsun ve herkes de para ödemek zorunda deyil oyuna o kadar düşkün olmayabiliriz lütfen biraz düşün niye bu wingo böyle demiş diye...

• WİNGO ya kesinlikle katılıyorum.Şuan bana göre benim 14,99 $ rımı hak edecek hiçbir oyun yok piyasada.Oynadığımız mmo.Bunu diğer single player oyunlarından ayıran en önemli özelliklerinden biri birden fazla vuruş şeklinin(skill) olması.Bunu adam gibi becerebilen fazla oyun yok malesef.Sadece becerebilen bi Cabal var.Doğru dürüst vuruş efectlerinin olduğu oyun.Onunda adam gibi bi mantığı ve doğru dürüst bir sunucu firması yok.Azcık geliştirilse muhteşem bir oyun olur.Bunu dışındakiler bana göre fıss.Yarattığım karakterime baktığım zaman adam gibi bişeye benzemeyecekse neden para verem.Yok map büyük,yok meslek çok.yok rp si iyi ,yok savaşı iyi vs...
    Burdan UBİSOFT yetkililerine sesleniyorum:Girin artık şu mmo piyasasına.Single playerda efsaneler yarattınız,sıra mmoda.
  • Tamam arkadaşlar kavga etmeyin görüntüler çok güzel ama paralı olduğu için gelemiom
  • tamam siz gibin asian oyunlar oynayin baska birsey demicem hadi size sizin tabirinizle IYI KASMAALAR YADA UMARIM SIZI KASTIRAN BIRISI OLUR
  • hailandkill iyi dileklerin için teşekkürler.Bende SANA 14,99$ LIK O MUHTEŞEM YERİ GÖĞÜ İNLETEN OYUNUNDA BAŞARILAR DİLERİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

hailandkill iyi dileklerin için teşekkürler.Bende SANA 14,99$ LIK O MUHTEŞEM YERİ GÖĞÜ İNLETEN OYUNUNDA BAŞARILAR DİLERİM.

aynen bende dilerim nasıl olsa paralı oyun abi beni kas diyen bebeler olmaz...

not:exelance28 desteğin için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 21 Nisan 2008; 18:41:04 >
  • wingo119 kardeş bizde doğru söze hep destek tam destek
  • bbence hakklı arkadaslar beles server diye birsey yokk sadece sizi uyutuyorlarrr bakinn para verirsinizz herkez ayni ucretii herkess emegiylee bir yere gelir ama sanmiyorum yani illaki birileri bokluk yapar

yada beles serverlardaa eglence olursunuz siz kasarsiniz kasarsiniz olursunuzz parmaklariniz nasi tutar donatenin tweki gelir yaninizdan gecer giderrr ulan ne oldu dersinizz yani parayi basar serverin en guclu adami olur cikar sizdee el opmeye dewam edersiniz hagisi free serverda olursa olsunn admini gm kesinlikle arkadaslari vardir bunu unutmayinnn :D orjinalde yok demiyorum

VEDE ayriyetten oyunun 19 20 gb olmasi oyunu guzel yapmazz oyunun grafıklerı kotuu resımden gordugum kadar vede cizgi filim 2 diyorum anliyorsunuz< wow oynarim guzel girafikleri var :D
  • taaruz üstad iyi yazmışsın güzel yazmışsında,beni hadi para vermiyorum uyutuyorlar,seni hem uyutuyorlar hemde paranı alıyor.Oynadığın oyuna milyonlarca para veriyorsun ne oluyor?Real hayttında wow nin kralımı geliyor diyorlar.Güldürmeyin insanı.Para veriyorsunuz herkesinde para vermesini istiyorsunuz(genele konuşmuyorum),sonrada yok o uyutuyor yok bu uyutuyor vs...Evet belki uyuyorum ama 14.99$ cebimde kalıyor,aldığım zevk yanıma kar kalıyor.sen şimdi diyeceksinki ben işte senin o aldığın zevke para veriyorum,bende diyecemki sende zevk alıyorsun bende.sen para verip mutlu oluyorsan emin ol ben para vermediğim için iki katı mutlu oluyorum.
    Demişsinki free oyunlarda takılıyorsunuz yok o donate alıyor yok bilmem ne yapıyor hemde demişsinki bu paralı oyunlardada oluyor.Üstadım savunduğun tezi kendin çürütüyorsun.
    Gelelim el öpme meselesine.Oynadığım oyunlarda cash shop olayı olmasına karşın bir çoğunda ounu fazla etkileyecek cash itemleri yoktu üstad malesef.son aylarda cabal takılır oldum,cabalda premiumda olsan aynı olmasanda aynı.Mu online takıldım yıllarca senin o dediğin donote olayı çok nadir olurki ben öle serverlarını hiç görmedim.Üst düzey oynamadığım oyunlar çok oldu.Hero,zu,rappelz bu forumda adı geçen hemen hemen her oyun ...Bunların hiç birinde üst lvlleri görmedim ancak ben heroda cash den item alan şöyle kral oluyor böyle kral oluyor denildiğinide hiç duymadım.He sen zamanında srodur ko dur oynadıysan onları bilemiyorum.Ben o oyunların suratına bakmadım.Uzun lafın kısası elini öptürebilecek babayiğit daha tanımadım.böyle 15- yaş grubu laflarını bırakın.Gaz yaapıyor artık.Hiç bir oyunda beni birisi kassın diye beklmedim,hiç bir oyunda zen pls demedim,ama işte yorum yazanlardan zamanında BU TİP ÇOCUKCA HAREKETLERİ YAPANLAR VARKİ HERKESİDE KENDİLERİ GİBİ SANIYORLAR.Ama yok abisi yok yaşım müsaait değil böyle şeylere.
    ŞU ANA KADAR BANA KENDİNE PARA VERDİRECEK DAHA DORUSU BENİM PARAMI HAK EDECEK BİR OYUN GÖRMEDİM.GÖRDÜĞÜM AN PARA VERMEYE BAŞLARIM EMİN OL LAKİN BENİM PARA VERCEK OLDUĞUM OYUNLARDA SADECE ÜTOPYA OLUYOR .AMA BELLİMİ OLUR BELKİ BİR FİRMA BENİ TATMİN EDEBİLİR.
    BİZ UYUYORUZ AMA PARA VERMİYORUZ PARA VERİPTE UYUYANLAR DÜŞÜNSÜN ÜSTAD!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 22 Nisan 2008; 2:42:26 >

• gidin baska yerde tartisin basligimi lekelemeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.