Şimdi Ara

Son Durum ve DH'dan aldığım mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan bir süre önce DH Spor bölümünde adaletsizlik olduğunu, yazdığımız çoğu şeyin silindiğini söyleyerek bir daha bu bölüme yazmayacağımı konu açarak belirtmiş (konu hemen silindi.) ve bölümden ayrılmıştım. Bunun üzerine forumdestek@donanimhaber.com adresine durumu açıklayıcı bir mail attım. Fazla zaman geçmeden cevap yazdılar.

Merhaba,

Futbol bölümündeki adaletsizliğin nedeni modların tutumu değil yetkili sayısı sıkıntısıdır. Bölüme deli gibi yönetici arıyoruz ancak tarafsızlığına inanılacak ve üyelerden tepki göremeyecek birisini bulmak çok zor. Yöneticilik yapan arkadaşlarımızın bir kısmı ise bu asılsız iftiralar nedeniyle görevlerini bırakmak zorunda kaldılar. Sizi temin ederim ki forum yönetiminin hiçbir takıma ya da kişiye ayrıcalık sağladığı yoktur. Böyle bir şeye ihtiyacımızda yok. Forum admini powerstorm birkaç haftadır bölümü özellikle takip etmekte ve sorunlu üyeleri tespit etmektedir. Sanırım kendisi genel bir uyarıdan sonra bu üyeliklerin futbol bölümüne girişi süresiz kapatacaktır. Sizler her gördüğünüz kural dışı durumu lütfen şikayet etmeye devam ederek bizden yardımlarınızı esirgemeyiniz.

Son zamanlarda galatasaray bölümünde hakaret içeren mesajların ve konuların silinmesi önemli bir aşamadır. (Bunda benim şikayetlerimde payı büyük)

Sanırım uzun zamandır yakındığımız "taraflı davranıyorlar tutumu" son zamanlarda değişiyor. Siz renkdaşlarımdan ricam adaletin sağlanması adına galatasaray bölümünde gördüğünüz kural dışı, hakaret, küfür, tahrik, alay içeren mesaj ve konuları şikayet etmenizdir.

Aynı zamanda bu olaylar sırasında benim için konu açan "Çalıyakalı" arkadaşımız 4 gün forumdan uzaklaştırıldı ve bu durum beni gerçekten üzdü.

Son Durum ve DH'dan aldığım mail

Umarım bundan sonra daha adaletli, tarafsız bir spor bölümünde yazar renkdaşlarımız.

İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.