Şimdi Ara

Son dönemlerde Tv ve Sinema bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar son zamanlarda benimmi gözüme çarpıyor bilmiyorum ama sinema ve tv bölümü çöplüge döndü.Filmi izleyip seven konu açıyor,o filmi izleyip begenen yine o tarz film istemek için konu açıyor,şu filmin adı neydi diye konu açıyor,aşk filmi vs.vs uzayıp gidiyor.Açıkcası ben bu durumdan oldukça rahatsız oluyorum.Birde yönetici arkadaşlardan ricam şu sabit konuları az büyütsünler insanların dogal olarak gözlerinden kaçıyor.

En basitinden ana sayfada 20 küsür tane gereksiz mesaj var.Hattta ikisinin başıkları bile noktasına kadar aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 18 Temmuz 2010; 2:14:35 >

Orijinalden alıntı: MelihFenman

aynen ya günde 23 tane film önerisi konusu açılıyo.. bi üst konu olmalı ve herkes ordan tavsiye almalı bence

Üst konu var zaten de zahmet edip bakan yok.
  • Tavsiye konusunda biz de sıkıntılıyız aslında. Üst konu olmasına rağmen sürekli yenileri açılıyor, gördüklerimi/gördüklerimizi siliyoruz ama tabii ki gözden kaçıyor ya da ilgilenemiyoruz bazen. Bu tür konuları şikayet ederseniz eğer kısa zamanda müdahale edilecektir ben ya da diğer yönetici arkadaşlar tarafından.

Orijinalden alıntı: slicer

Peki konuyla ilgili dh yöneticisi her kim ise şu KOCA KOCA reklamları küçültüp de biraz üst konuları büyültse olmaz mı? Üst konu diye koyuyorsunuz bit kadar fontu var, haliyle de kimse görmüyor!

Reklamları kafalarına göre koymuyorlar oraya.Onunda bir prosedürü vardır heralde .
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski haliyle kıyaslanırsa şimdiki hali çok daha iyi. Bu bölümlerde en çok online olanların başında geliyorum sanırım. Ben gayet memnunum şuanki gidişattan.

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Peki konuyla ilgili dh yöneticisi her kim ise şu KOCA KOCA reklamları küçültüp de biraz üst konuları büyültse olmaz mı? Üst konu diye koyuyorsunuz bit kadar fontu var, haliyle de kimse görmüyor!

Reklamları kafalarına göre koymuyorlar oraya.Onunda bir prosedürü vardır heralde .

Hey Allahım, sen sabır ver ya rabbim!
  • Tavsiye konularına şu anlık cezai bir yaptırım uygulamıyoruz. Gördüğümüzü veya şikayet edilenlere müdahele etmeye çalışıyoruz. Her konuyu tek tek incelememiz imkansız açıkçası. Burada sizin yardımlarınız devreye giriyor birazcık ta. Ancak tavsiye konularına cezai yaptırım uygulanırsa ileride bu tür konular daha da azalabilir. Spoiler kullanmayan üyelere bölüm uzaklaştırması vermeye başladığımızdan beri aşırı bir azalma gözlendi spoiler kullanımında. Tek tük yeni kullanıcılar bilmiyor spoiler tuşunun ne işe yaradığını onlara da öğretiyoruz.
    Üst konuların fontlarının küçük olmasını da Forum ile İlgili önerileriniz / Sorunlarınız bölümünde yazarsanız ilgileneceklerdir. Bizim bu konuda yapacak birşeyimiz yok maalesef.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Üst konuların fontlarının küçük olmasını da Forum ile İlgili önerileriniz / Sorunlarınız bölümünde yazarsanız ilgileneceklerdir. Bizim bu konuda yapacak birşeyimiz yok maalesef.

Samed kardeşim, kimsenin sallamayacağını sen de çok iyi biliyorsun aslında ama yönetici olarak bu şekilde dile getirmek de görevin. Nezaketin ve önerin için teşekkürler.
  • "zart filmine benzeyen film tavsiyesi istiyorum"
    "zart filmini izledim çok güzeldi"
    "ay 3 tane film seçtim, hangisini izlesem dh, seferber olun seçemiyorum ölücem"
    "üf bi film vardı böyle sevişiyolardı neydi o filmin adı dh"
    "3 saat sonra ölüceksin deseler hangi filmi izlerdin"
    "ölmeden önce izlenmemesini tavsiye etmediğiniz 5 film"

alayına bunlar gerçek konu dışı topicleri.

Orijinalden alıntı: Mr.M

"zart filmine benzeyen film tavsiyesi istiyorum"
    "zart filmini izledim çok güzeldi"
    "ay 3 tane film seçtim, hangisini izlesem dh, seferber olun seçemiyorum ölücem"
    "üf bi film vardı böyle sevişiyolardı neydi o filmin adı dh"
    "3 saat sonra ölüceksin deseler hangi filmi izlerdin"
    "ölmeden önce izlenmemesini tavsiye etmediğiniz 5 film"

alayına bunlar gerçek konu dışı topicleri.

zaten konudışında açılıyor şikayet sonucu buraya yönlendiriliyo

Bakın divxplanet'e

http://forum.divxplanet.com/index.php?s=f3093545c04669cd4f446a5531f1a8b4&showforum=62

Yabancı dizi tavsiyeleri diye üst konu var, diğer konuların hepsi bir diziye ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 18 Temmuz 2010; 8:47:00 >
    Bu tür konuları şikayet ederseniz ilgileniriz elbette. Konu dışı bölümlerinden günde 500'den fazla şikayet gelirken Sinema-Tv diziler bölümlerinden bir elin parmaklarını geçmiyor. Demek ki ya çok kurallara uyuyor üyelerimiz, ya da kimse kimsenin ne yaptığını umursamıyor. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım lütfen :)

Dizi tavsiyesi konusu zor bi şey değil, açarım biraz sonra. Hatta normal bir üye arkadaşımız da açabilirdi üst konu yapabilirdik.
  • Zor birşey değil elbet, ama daha önce de dile getirdik. Hatta vuque arkadaşımız "dizi önerisi ana konu" adlı konu bile açmıştı. Eğer gerçekten açacaksınız o üst konuyu, ben bundan sonra açılan hiçbir dizi önerisi konusuna yazmam. Diğer arkadaşlarda duyarlı davranılar, herkesi oraya yönlendiririz. Çünkü bölüme girince 4-5 tane dizi öneri konusu görmek sıkıyor.

Ekleme:
    http://forum.donanimhaber.com/m_38743914/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38743914
    Konu bulundu. Gereken yapılacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bende sinema bölümüne sık takılanlardanım ama o kadar da ortada büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum, forumdaki en adam akıllı kullanıcılar bu bölümde sadece parti veya takım tutar gibi film fanatiği olanlar var e bunuda hoş karşılıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 18 Temmuz 2010; 10:22:39 >

Konuyu müsaadenizle kilitliyorum. Bu tür öneri/şşikayet konuları için ayrı bir bölüm varken burada bu kadar durması yeter aslında.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm
    Bölüm hakkında yeni fikirleriniz, düşünceleriniz, şikayetleriniz olursa bu bölüme açarsanız daha iyi olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.