Yarın ve salı günü bi tatil edilse varya dünyalar benim olur
İstanbul mu ?
he ya... istanbula bi yağsa sonra bidaha bi yağsa bide yılbaşı gecesi yağsa gerisini koyver gitsin
1 gün yağsa şükredelim bu aralar
trabzonda aksam üstü 4.30 sıralarında yağmur basladı 6 ya kadar aralıksız yağdı suan dısarısı 5 derece fena kuru soğuk var ama kar filan yok yarın tığış tığış okula yani
Eskişhir konya falan tatil ya ... Ha gayret kayseri.........
quote:
Orjinalden alıntı: AytaCom
quote:
Orjinalden alıntı: Teknode
quote:
Çamlıca:
Sosyal tesisler buranın simit ve çayı 10 numara usta!
evet süper özellikle simiti; yarın akşam tepeye çıkmayı düşünüyorum hava durumuna göre Üsküdar'dayım ben..
Ya ben çamlıca da oturuyorum ama yükseklerde değil.Libadiye caddesindeyim yani.Ama giderim arkadaşlarla güzel oluyor orası.Yazık daha çok gidiyordum.Ehliyeti aldım orayada uğramaz oldum.Ama dediğim gibi çok severim ya manzarası da mükemmel birde o boğazın renk değiştirmesini izlemekte güzel.Arkada tsm de çalıyorlar tesislerde macun satıyorlar ne bilim kumpirdi falan turistik yer gibi olmuş yav.
eski tabi öyle bişe olsa çamlıca'daki arkadaş buraya binkere yazardı
quote:
quote:
quote:
quote:
Çamlıca:
Sosyal tesisler buranın simit ve çayı 10 numara usta!
evet süper özellikle simiti; yarın akşam tepeye çıkmayı düşünüyorum hava durumuna göre Üsküdar'dayım ben..
Ya ben çamlıca da oturuyorum ama yükseklerde değil.Libadiye caddesindeyim yani.Ama giderim arkadaşlarla güzel oluyor orası.Yazık daha çok gidiyordum.Ehliyeti aldım orayada uğramaz oldum.Ama dediğim gibi çok severim ya manzarası da mükemmel birde o boğazın renk değiştirmesini izlemekte güzel.Arkada tsm de çalıyorlar tesislerde macun satıyorlar ne bilim kumpirdi falan turistik yer gibi olmuş yav.
Benimde çok hoşuma gidiyor orası . Üsküdar'da yağmur yağarken orda kar yağıyor üstelik beyazlamış oluyor o bakımdan da seviyorum