Şimdi Ara

SON DENEMENİN SONUÇLARI SİZCE NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ay önceden bir konu açmıştım deneme puanım iyi değildi ilk denemede türkçe 27 doğru 9 yanlış tarih 13 4 yanlış coğrafya 8 doğru 2 yanlış 4 soru boş felsefe 9 sorudan 5 doğru 2 yanlış mat 1 ve geo dan 2 doğru 11 yanlış toplam puanım 234 şimidki sınavdan 250 aldım türkçe 24 doğru 11 yanlış tarih full yaptım coğrafya 12 doğru 2 yanlış felsefe 5 doğru 2 yanlış matematikte 6 doğru 7 yanlış sizce nasıl ilerleme varmı neler yapmalıyım sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter27 -- 30 Ekim 2012; 18:33:30 >

• up up sözellerim iyi ama benim alan olan türkçe mat iyi değil mat neysede türkçeden geriye gidiyoruz
  • daha 5 ay gibi birşey var sözelleri şimdiden full yapmaya başladım türkçeden ve mat yüklensem 5 ay sona türkçeden 35 üstü net mattanda 20 üstü net çıkarabilirmiyim???
  • mattan 15 neti rahat görürsün temel konulara çalışırsan. (Rasyonel sayılar, temel kavramlar, mutlak değer, geo da açılar, özel üçgenler vs...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

mattan 15 neti rahat görürsün temel konulara çalışırsan. (Rasyonel sayılar, temel kavramlar, mutlak değer, geo da açılar, özel üçgenler vs...)

hocam mat 1 martta kadar bitiririm önemli olan anlamam yani türkçe geriye gidiyor git gide moralimi bozuyor tmciyim bide hocam matematiği fem simetri antremanlarla matematiğin 1 2 ve sınav soru bankası ve dergisi var yeterli olurmu hocam
  • arkadaşlar soruyorum tecrübelilere çok mu kötüyüm nasıl çalışmalıyım
  • up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koskoca forum da bir kişi bana yardımcı oluyor çok yazık çok yazık
  • Çok kötü açıkçası hocam. 9. sınıfta hiç mi fen dersi görmedin? Matematik de basit bir çalışma sonrası 25+ olabilir aslında. Senin anlamana bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Çok kötü açıkçası hocam. 9. sınıfta hiç mi fen dersi görmedin? Matematik de basit bir çalışma sonrası 25+ olabilir aslında. Senin anlamana bağlı.

hocam ben tmciyim fene ayıracağım zamanı mat ayırırım daha iyi açıkçası karamsar düşünceler vereceğine öğüt ver ve 25 basit çalışmayla nasıl olcak ben bu konuyu yol gösterirsin diye açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter27

quote:

Çok kötü açıkçası hocam. 9. sınıfta hiç mi fen dersi görmedin? Matematik de basit bir çalışma sonrası 25+ olabilir aslında. Senin anlamana bağlı.

hocam ben tmciyim fene ayıracağım zamanı mat ayırırım daha iyi açıkçası karamsar düşünceler vereceğine öğüt ver ve 25 basit çalışmayla nasıl olcak ben bu konuyu yol gösterirsin diye açtım

Mat1'de her konuyu ayrıntısıyla 2 günde işleyip üstüne 1-2 gün testini çözersin. Ayrıca ben git sana fenden derece yap demiyorum. 9. sınıfta hiç mi görmedin diyorum. Sadece derslere girmiş olsan 5-10 net çıkartırsın ortalama. Nasıl olsa yapamıyorum deyip geçme. Bir de tavrını düzelt, doğru düzgün tavsiye veriyoruz beğenmiyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dexter27

quote:

Mat1'de her konuyu ayrıntısıyla 2 günde işleyip üstüne 1-2 gün testini çözersin. Ayrıca ben git sana fenden derece yap demiyorum. 9. sınıfta hiç mi görmedin diyorum. Sadece derslere girmiş olsan 5-10 net çıkartırsın ortalama. Nasıl olsa yapamıyorum deyip geçme. Bir de tavrını düzelt, doğru düzgün tavsiye veriyoruz beğenmiyorsun.

hocam kusura bakma biraz tersimdeydim fen 9. sınıf ezber yani yapıcaz da türkçeden ne yapıyım??? koskoca forumda 2 kişinin yardımı dokunuyor

• Ygs 1 o netlerde nasıl 234 geldi mat geo zaten yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Ygs 1 o netlerde nasıl 234 geldi mat geo zaten yok.

türkçe puanımdı. mat 201 gibi birşey di ama puanları arttırdım azıcık
  • Dostum netler kötü açıkcası ama sınav daha 5 ay var mat1'den 20 net yaparsın en az o zamana kadar sözellere iyi çalış birde ekstradan fenden kimyaya çalış günde 30 dakika çalıssan bile yeter bence 5-6 net kötü bir şey yapmaz sana hem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.