Şimdi Ara

Savaş Cebeci ile Kaan Kazgan arasında büyük tartışma çıktı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
2
Favori
21.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum sokak dövüşü bu. karşılıklı geçersin illa biri çeker başlatır. aralarında 2 adım mesafe var ve bu çok adil.

lakin bu steroidlinin sopa yemesi komedi gibi.

ben bu muhabbetin ilk konusunda da yazmıştım. bu kavgada steroidli az buçuk güreşmeyi bilirse döver diyordum. ama yok. balonu patladı. sokak dövüşü böyle işte. hep güreşe dönüyor :) karete vs yalan. güreş bil, yumruğun kuvvetli ise teke tekte kolay sopa yemezsin. kimbo gibi adamı yemişti orta halli güreşçi amerika'da. kimbo efsanesini bilen bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Kas işi boş iş maalesef. Esneklik yok, kondisyon yok, hız yok. Adama bir tane vurana kadar adam 50 tane vurup bitiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruce Lee de 70kg onu da mı kaldırıp yere vuracaktın?
    Savaşa acımadım hak ettiğini bulmuş. Bir ara doktorlara takmıştı onlardan daha iyi bildiğini iddia ediyordu sonra dövüşçülere taktı onları alacağını söylüyordu. Neymiş herkes işini yapsın başkasına karışmasınmış. Karşındaki profesyonel dövüşçü isterse kadın olsun 50kg olsun katiyen şansın yok. Yerden kalkamamış bir tane vuramamış bile. Adam 70kg kaldırıp at yiyorsa üstünden
    He karizması çizildi diyenler olmuş ona katılmıyorum profesyonel dövüşçüden dayak yemekten normali yok. Sadece mallığını kanıtlamış oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

kas önemli. o kadar vurdu yarmayı bayıltamadı. o cüssede normal biri vursa, 70lik olana belki cenaze namazını okutur. benim kayın peder mesela :D genç boksor. 192 boy 90 kilo. ama yaşlandı. 8 sene önce ilk tanıştığımda şöyle özetliyeyim; adamın bileği benim ayak bileğim kadardı. hadi 70lil gelsin de onu devirsin :) bir defa vurması yeterli ... rahat öldürür. adam ineği boynunu çevirip yıkıyor, kurbanı öyle kesmişlerdi.

Savaş Cebeci ile Kaan Kazgan arasında büyük tartışma çıktı!

benim kayın pederin 2016 dan hali. bileklere bakmak yeterli. 70lik olan gelsin bunu devirsin ... gerçi 70lik de az buçuk kavga ettiği için muhtemelen kayınpedere saldırmayacağını bilecektir Savaş Cebeci ile Kaan Kazgan arasında büyük tartışma çıktı! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 18 Eylül 2023; 21:38:32 >

• savaş saldırmamış bile kazman denilen cüce saldırdığında halen elini tutmaya çalışıyor  vurmuyor olayın farkına varamamaış savaş vurmadığı içinde hasar yok kazman denilen elemanda

kendini bişey zannetmesin bence birine denk gelir sonu ceset torbasında biter

alttaki dayak yemiş olabilir ama üstteki rezil olmuş kalleşçe saldırıp videosnuda yayınlayarak

ama savaşında hatası parmak sallayacağına ağzını yüzünü dağıtmalıydı

eleman ayağından tutup var gücü ile ileri ittiriyor

o kollarla kas kütlesi ile direk boynunu tutup çevirip kırmalıydı savaş hata etmiş rahatca boğardı kazmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 18 Eylül 2023; 21:35:47 >
  • Kum torbasına iki yumruk atan kendini Mike Tyson sanmaya başlıyor. Kaan acımış da fazla kasmamış.

• Thekanarya kullanıcısına yanıt

Savaş konuşup konuşup da aylardır kaçıyor ki ringde dövüşmekten. En sonunda bir şekilde karşılaşmışlar da madara olmuş. Yoksa iş ciddiye bindiğinde dayak yiyeceğini Savaş da adı gibi biliyor.

• Jahrein twitchde Kazganla konuşuyor.

• bir tarafta profesyonel dövüşçü bir tarafta steroid şişirmesi...başka ne olacaktı ki?

• sanki fazla kan aktı bu kadar kan akmasının sebebi botoks falan mı gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 18 Eylül 2023; 23:6:34 >
  • hey gidi be senelerini ver yıllarını ver böyle biter işte bir anda herşey genç kardeşlerim bunlara özenmeyin derslerinize çalışın

• dayak yiyeceğini kendisi de biliyor, son ana kadar atar gider yapmış ve dayağı yemiş..

• Bursaspor. kullanıcısına yanıt

Özellikle dövüşçüler yüze ve vücuda fazlaca darbe aldıkları için kemikleri darbe almaya daha yatkın ve daha sert olur zamanla, aynı darbeleri doğru düzgün dövüş geçmişi hatta kavga etmişliği olmayan birisi alırsa yüzü kan içinde kalır.

• Savaş Cebeciyi ameliyata almışlar. Burnu kırılmış.

• kavganın en güzel sonucu artık forumda konusu açılamayacak olması....rezil oldu çünkü.Savaş Cebeci ile Kaan Kazgan arasında büyük tartışma çıktı! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BEBCA2B4 -- 18 Eylül 2023; 23:24:44 >
  • adam yine merhametli çıkmış, döverken savaş ın kafasının altındaki taşları temizliyor xD

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

sana bunu kim anlattı?

• Bursaspor. kullanıcısına yanıt

senin de boy 170 galiba?

çok mu dalga geçiyorlar harbiden?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.