Şimdi Ara

SON DAKİKA | MSCI, Türkiye endekslerindeki değişiklikleri dondurdu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Endeks sağlayıcı MSCI; Türk hisselerinde fonlar üzerinden yapılan koordineli işlemler ve fiili dolaşımdaki şaibeler nedeniyle, Türkiye endekslerindeki yeni hisse girişlerini, pay artırımlarını ve yukarı yönlü tüm revizyonları dondurduğunu açıkladı.


    Kurum, Haziran 2027'ye kadar yeterli şeffaflık ve denetim adımları atılmazsa Türkiye'nin "Gelişmekte Olan Piyasalar" (Emerging Markets) statüsünden düşürülebileceği uyarısında bulundu.




    x (formerly twitter)
    BPT Finans (@bptfinans) on X
    https://x.com/bptfinans/status/2110840035767390665



    _____________________________
  • Bu uyarılar çok ciddi. Dedikleri yaptırımlar gelirse oluşacak krizi akp bile kabul etmek zorunda kalır.


    Akp şu anda ya kendini kurtarmayı seçecek ya da ülkeyi ve milleti. Bakalım seçeneği ne olacak?

    _____________________________
    Yok imza mimza
  • Aaa şeffaf değil miymişiz


    Ellikiye sorun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • İstedikleri kadar istedikleri yere düşürsünler vız gelir tırıs gider bu millet hem bunlara hem de sözde muhalefete sandıkta gereken dersi yine verecektir. Bu tür manipülasyonlarla, itibar suikastleriyle başkan Erdoğan'a zarar veremezsiniz.

    Biz ilhamlarımızı ve meşruiyetimizi Mscı, Fitch gibi yerlerden değil doğrudan doğruya Trump ve Tom Barrack'dan alıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    İmza yok parmak bassam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.