Şimdi Ara

Son Dakika ! MANCINI ISTIFA ETTI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
0
Favori
17.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Onun kadar şık giyinen biri gelir mi bilmem ama gitmesine acayip sevindim. Sonra sinav aklima geldi uzuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Sadece derbilerde mi puan veriyorlar ?

3 kulvarda yarışmışız, şl'de gruptan çıkmışız(grubun gücü belli), Tr kupası almışız, ligde ikinci olmuşuz..Ve size göre bu başarısızlık oluyor yani öyle mi?

O kadar geniş kadroya, sezon başı harcamalara ve devre arasında harcanan 40 milyon TL (net bilgim yok) harcamaya rağmen 2. lik başarısızlık tabi. Türkiye Kupasını alan kulüp başarılı olmuyor. Bahsettiklerinizden tek elde kalan Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak. Bu da büyük başarıdır.

Oynanan oyundan mutlumuydunuz bilmiyorum fakat sadece deplasmandaki 2. lig ekibine karşı Türkiye Kupasında yedek kadro ile çıkan bir teknik adam vardı.(Rotasyonu uyguladığı tek maç) Geri kalan oyuncu havuzunu 18 kişilik oyuncu kadrosundan kuran biri idi Mancini. Burada rotasyon demeyin, teknik adamlık tarzı bu şekilde.

Sizin için en hayırlısı olmuş. Yoksa bizim Del Bosque'ye ödediğimiz tazminat gibi bir tazminat ödemek zorunda kalacaktınız. Ortada kendini geliştirebilecek Favre, Tuchel gibi teknik adam da değildi çünkü.

Gs'nin tüm sezon maçlarını izleyen biri olarak yolların ayrılması diğer takımları üzdü. Bu da sizin kulübün daha doğru bir iş yaptığını gösteriyor. Sezonun transferini yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Hala Yüzsüzce Çakma imPARAtor terim gelsin diyenler var.. Olm ölün lan siz yaşamayin valla billa yaşamayin.. Allah ft'nin bi daha Galatasaray kapısından içeri girdiğini göstermesin InşAllah..

aynı düşünceleri taşıyorum

Orijinalden alıntı: pesaction

@UnalBasgan

Galatasaray adasına ayak uyduramadın, 2.lik başarı değildir Ceyhun'la gruplaşmanız can sıkıyordu, yolun açık olsun.

Son Dakika ! MANCINI ISTIFA ETTI

Luces

• Bence şans verilmeliydi Mancini'ye. Ama her zamanki gibi ülkemizde çok defa gördüğümüz ani kararlar yine alındı. Şimdi gelecek kişi başarılı olamazsa(ki başarı tanımı enteresan bizim ülkede) yine gönderilecek belki seneye belki 6 ay sonra. Mancini yerine kim gelecek şimdi? Lucescu gelsin hatta Mourinho gelsin iki üç sorunda hemen eleştiriler ve ardında bu kovulma süreci olacaktır. Bakın Lucescu'nun Shaktar performansına bakın Klopp'un Dortmund performansına bakın Simeone'nin Atletico performansına. Bu adamlar takımları nereden nereye getirdiler ama 1 senede olmadı hiçbiri. En büyük örnekleri de Wenger ve Ferguson'dur. Biraz sabır lazım ülkeye.

Bir teknik direktörün gönderilmesini gerektirecek bir başarısızlık yoktu ortada. Fakat koşullar farklılaştı.

Mancini'nin senelik kazancı çok fazlaydı. Müthiş beyefendi, bu armaya çok yakışan birisiydi fakat sezon içinde de hep söylemiştim. Türk futbolunun onunu kapayan bir federasyon varken ne gerek var Mancini'ye ?

Normal bir kadro ile şampiyon olacak kapasiteye sahibiz. Mancini'nin amacı Şampiyonlar Ligi idi ama lig sonunda gelen finansal yaptırım sebebi ile onu iyice tıkanmış oldu. Ligde oynatacağın 5 yabancı ile Şampiyonlar Ligi'nde nereye kadar gelecektik ki ?

Durum bu şekilde iken Mancini daha fazla zorlamak istemedi. Aysal da yüksek maaşının farkında olduğu için göndermek istedi. Hayırlısı olsun. Bize yakışan bir teknik adamdı fakat keşke mali durumumuz daha iyi olsaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Hala Yüzsüzce Çakma imPARAtor terim gelsin diyenler var.. Olm ölün lan siz yaşamayin valla billa yaşamayin.. Allah ft'nin bi daha Galatasaray kapısından içeri girdiğini göstermesin InşAllah..

iyi de bugün başkan gitsin yerine gelecek ilk yönetimin teknik direktör adayının ilk sırasında yine terim olacaktır.

Orijinalden alıntı: crywolf34

Haayırrr

"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Aslında şöyle bir düşününce bu adamın abartıldığı kadar başarısız olduğunu düşünmüyorum hatta başarılı diyebilirim. Rize maçında Umut topu ıskalıyorsa, Konya maçında Sneijder gibi bir adam karşı karşıya atamıyorsa, Kayseri maçında sayısız pozisyona girip son dakikada Galatasaray gol yiyorsa burada suçlu BENCE Mancini değildir. Mancini'nin sadece oyuncu değişikliklerini eleştirebilirim. Juveyi geçip ŞL grubundan çıkardı, 5-6 senedir Bursayı deplasmanda yenemiyordunuz adam 2-0dan gelip yendi. Ayrıca 8-9 yıldır kazanamadığınız Türkiye Kupasını kazandırdı. Ligde 2.olup takımı direk Şampiyonlar Ligine göndermeyi becerdi. Arenada iyi oynayan bir GS vardı ayrıca son haftalarda sistemini de çok iyi oturtmuştu.

Yerine Lucescu gelirse kısa vadede başarılı olacaktır ama oynattığı futbol beğenilmeyip ona da söven çok olacaktır.

Kim gelir bilmem de Mancini için birkaç cevap yazayım;

Son haftada oturan sistem hangisi hocam pardon da Semih'in sağ bek falan oynadığı sistemse o sistem falan değil bildiğin ortaya karışık bir şey oynadık. Hatta Mancini geldiğinden beri bir çok maçta orta saha o kadar boş kaldı ki topu şişirmekten başka atak yapamıyorduk maçta. Defansla forvet arası uçurum oluyordu. Eyvallah bir şekilde başarılı oldu ama taktiksel deha denen adamın bu sıfatı nasıl hakettiğini çözemedim hala. Gerçi benim İnter, City dönemlerinden beri kendisine bir önyargım vardı sırf bu dönem için değil; hep abartıldığını düşündüm, gelirken de gelmesin dedim ama geldi işte. Sonuç da ortada. İstatistiksel olarak başarılı gözükebilir ama klasik söz istatistik mini etek gibidir bla bla. Ortada bizi tatmin eden bir oyun yoktu, olacağına dair bir ışık da benim için yoktu açıkçası. Zaten maddi yönden de dardayız. FFP yüzünden UEFA'ya söz verdik, maaşlar artmayacak diye. Yabancı sınırı da var. Adamın eline kaliteli kadro vermeden hayatta başarılı olamazdı. Bizim nispeten idare eden bir kadrodan çok iyi verim alabilecek bir hocaya ihtiyacımız var artık.

• quote:

Bu düşünceleri neye borçlusun merak ettim ?

"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?"
  • Yazık adam daha 1 sezon durdu kulube daha yeni alışıyordu ki galatsaray hemen koydu yazık oldu ben galatasaraylı olmama'ma rağmen galatasarayı severim mancini gelince sevinmiştim nede olsa o ingilterenin büyük devi Manchester City İtalyada İnter gibi dev takımları çalıştırdı burada galatasarayda ' da ıyı olacak derken unal aysal kovdu kovacaksan neden aldın be yazık unal aysak '' ''

•  Son Dakika ! MANCINI ISTIFA ETTI

Orijinalden alıntı: mabovski

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

iyi de bugün başkan gitsin yerine gelecek ilk yönetimin teknik direktör adayının ilk sırasında yine terim olacaktır.

başkan bir yere gitmiyor, inşallah gitmeyecek...

• Yerine Lucescu veya başka sağlam bir yabancı teknik direktör gelecekse kabul edilebilir, gidip yerli teknik direktör getireceklerse kabul edilemeyecek bir karar.

Bence Luce gelecek, onun cenaze namazını da biz kılarız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiller

Son Dakika ! MANCINI ISTIFA ETTI

Onuda İtalya ya götürecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dmx in Bmx Bisikleti

Kötü oldu harcadık iyi adamı emeği geçen herkese teşekkürler.
    Görün Luce gelirse fiyasko olacak

arkadaşım kafan güzelmiş güle güle kullan
  • mancini galatasaray'da son haftalarda nasıl bi sistem oturtmuştu söyler misiniz? benim beğendiğim 1-2 maç onlardan birisi 2-0 yenilirken futbolcuların gaza gelip 5-2 kazandırdığı bursa maçı. bunun dışında hiçbir maç aklımda kalmadı nedense. sürekli sıkıcı futbol izledik. evimizde taraftar desteğiyle iyi olsak da deplasman resmen fobi olmuştu.
    iPhone XS Max 512 GB
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.