Şimdi Ara

Son dakika haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cihangir Firuzağa açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cihangir Firuzağa'da 'Ramazan'da içki içildiği' için plakçıya yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, yapılan saldırıya 'üzüldüğünü' ifade etti.


    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

    Önceki akşam Firuzağa’da Koreli bir esnafımızın dükkanında yaşanan hadiseden üzüntü duyduk. Esnafımız sosyal medyadan yaptığı çağrıyla plak dükkanına gelen ve dükkanın ufak olması nedeniyle sokakta da alkol alarak etkinliğe katılan 20-30 kişilik grup mahallenin tepkisiyle karşılanıyor.

    RAMAZAN GÜNÜ BU TARZ BİR ETKİNLİĞE KALKIŞMAK YANLIŞ

    Olaya karışanlar tespit edildi, çoğu da yakalandı. Benim asıl üzüldüğüm husus, bu tatsız hadise yüzünden Koreli esnafın mağdur olmuş bulunmasıdır. Ramazan günü sokaklara taşan bu tarz bir etkinliğe kalkışmak ne kadar yanlışsa buna kaba güç kullanarak müdahale etmek de o kadar yanlıştır. Burada iki taraf da hatalıdır. Kendi milletinin, kendi şehrinin hassasiyetlerine saygı duymayanlar ve buna demokratik olmayan bir tepkiyle mukabele edenler, yol açtıkları arbedeyle maalesef misafirperverliğimize gölge düşürmüşlerdir. Oruç tutmayanlara saldırı efsanesi üretmek isteyenler art niyetlidir. Duyarsızlıklarıyla bu tatsız hadiseye yol açanları kınıyorum.”

    k:http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/son-dakika-haberi-cumhurbaskani-erdogandan-cihangir-firuzaga-aciklamasi-1282154/







  • lan bu nasıl ülke kimseye dokunmadan kendi halinde içen adam nasıl haksız dersin
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt






  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.