Şimdi Ara

SON DAKİKA! FB-BATE MAÇI SEYİRCİSİZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapmayın deniyor dinlenmiyor uefa da işler türkiye deki gibi yürümediğinden böyle ceza yiyoruz ne güzel valla bunu yapanları ömür boyu maça almayacan arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

orası tff gibi değil belirtmek isterim itiraz edince cezada indirim olmaz

Sizde böyle bi havalar çözemedim ne iş.Blocklayın şu Trollu.

dogru soylemis orasi tff degil.
  • Cezanın meşale sebebiyle verilmesi pek mümkün değil.Her sene bizim gibi meşale yakanlar oluyor,hiç böyle bir cezayı hatırlamıyorum.Başka bir sebepten ötürü vermiş olsalar gerek.Üstte arkadaşın dediği gibi deplasmandaki Marsilya maçında açılan terör örgütü bayraklarına verilen tepki sebebiyle böyle bir ceza almış olabiliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

SON DAKİKA! FB-BATE MAÇI SEYİRCİSİZ

Hangi tribün burası beyler? Bin kere söylendi takıma zarar veriyor yapmayın diye. Kim bunu yapanlar

migros galiba ora.

hayır.Türk Telekom tribünü orası

• Yanarım yanarım, kombine parası ödeyip giden insanlara yanarım... Yazık yani, kombinem olsa isyanlardaydım şu anda....
  • Maçın neresi önemli arkadaşlar. Hani Bate en zayıf rakiplerdendi. Rahatlıkla geçerdiniz. Çok seyirci desteğine de ihtiyaç duymayacaksıız doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

UEFA´nın kararı ardniyetli kupada ilerlememiz istenmiyor

• Zaten meşaleler sahaya atılmadığı sürece meşaleye ceza vermek saçmalıktan başka bir şey değil.Bir tek Türkiye'de olur öyle cezalar.
  • Twitter'da bakıyorum bu meşale muhabbetine acayip diyaloglar dönüyor

‏@SercanAkar

@fenerli_yunus_ Ama meşaleyi ben yaktım. Cezayı ben aldırdım. Tribünde ben vardım çünkü. Zoruna gen varsa bacısını ***

Sonra meşalecilere laf atmayın diyorlar. Herkes kendini düşünür olmuş.
  • İsterse 2 maçta Batenin sahasında oynansın.Bu tarz rakipleri eleyemiyeceksen boşu boşuna Avrupa kupalarında yer işgal etmeyelim yerimize başkaları gitsin.Arabada 5 evde 15 yaparız bu Bateye
  • http://www.fenerbahce.org.tr/fb2008/detay.asp?ContentID=31784

Bu da dikkate alınmaz. Ulan yemin ediyorum kan beynime sıçrıyor. Bir de twitterdan söylüyorlar evde izleyen ne karışıyor diye. Ya benim takımım eleniyor. Sen gelmesen başka biri gelir o stada. Başka biri bağırır. Ama senin yüzünden kimse gelemiyor takım eleniyor. Sana ne oluyor diyorlar. Evde izleyen kimse sesini çıkarmasın o zaman. Tribün grupları acilen bitirilmeli. Nerede bir topluluk oluşuyor herkes kendi menfaatini kollamaya başlıyor.
  • Bu yılki UEFA maçlarında taraftarın karıştığı bir olay hiç olmadı.

Bir yanlıişlık olmalı.
  • Meşale cezasını tff bile vermiyor. UEFA'nın kafası güzelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ceza Marsilya maçındaki olaylar nedeniyle verilmiş.Marsilya ile kendi evimizdeki maçta meşale yakıldığı zaman buradaki hepimiz Facebook kapak resmi olarak Okul Açık'ı koyduk.Saçma sapan yorumlar yapmayın
  • pfdk ya başvururlar para cezasına çevrilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

uefa artık feneri fişledi bu bi gerçek, sizin için en hayırlısı kurallara uyup bi alt lige düşmeniz olurdur..

şikenin üstü kapatılınca uefa kendi arenasında sizi istemiyor üstü kapalı olarak..

troll olarak algılamayın cidden düşüncem bu, bir çok fenerlide katılacaktır diye düşünüyorum...

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

UEFA'nın meşaleden ceza verdiği nerede görülmüş? Birçok takım yaktı, en taze örnek Galatasaray seyircisi yaktı. Hiçbir uyarı, ceza olmadı.
    Meşaleden, taraftar grubundan değil. Laf sokacak boşluk aramayalım.

Marsilya deplasmanında açılan "Freedom for Palestine" (Filistin'e Özgürlük) pankartı için verilmiş bir ceza. Ayrıca o maçta İslam dinine küfreden Marsilya taraftarlarıyla arbede çıkmıştı. O da eklenince, ceza geldi.

SON DAKİKA! FB-BATE MAÇI SEYİRCİSİZ
    Bizde ona benzer pankart açtık ondan verildiği zannetmiyorum.

• Pkk bayrağı açan Marsilyalilarla bizimkiler arasında olay çıkmıştı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olamaz böyle bişey Büyük handikap yazık olmuş gerçekten...
  • oh oh yönetim istifa
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

uefa fener'in yükselişinden korkuyor.

fener'e kurulmuş küresel komplo devam ediyor.

mehmet ağar, gülen, cia, vatikan, mi8...

herkes fenerbahçe düşmanı

bi de böyleleri var işte tipe bak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.