Şimdi Ara

Son dakika… Canan Kaftancıoğlu’na 9 yıl 8 ay hapis cezası! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
545
Cevap
1
Favori
38.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terör propagandası yapmak düşünce suçu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şahsı tanımıyorum mevzu ne ?
  • CHP kendini kanunların üstünde görüyor. Siyaset başka şeydir, anayasa ile yönetilen bir cumhuriyette kanunu kabul etmek ve ona tabi olmak başka şeydir. Siyaset yaparken sınırını aşıp kanuna aykırı hareket edersen kanun sana dur der, yargılar ve kanundaki cezası neyse tatbik eder. Bu durumdan memnun kalmayıp, "yargı bağımsız değil, adalet bu değil, adalet istiyoruz" söylemleri komik olmaktan öteye geçmiyor. Hiç kimse ayrıcalıklı değildir, istediği kadar kendini öyle görsün sonuç değişmez. 40 yılını, binlerce kadın ve çocuk masumun ve askerin canını ve ciddi maddi kaynaklarını teröre vermiş bu milletin bam teline "siyaset yapıyoruz" maskesiye basamazsın. HDP gibi alenen terörü destekleyen kurumlarla her fırsatta kucaklaşırsan devlet de sana faturayı keser.
  • Hala bu kadını savunurken yaptıkları bir kurnazlık var, en çok o garibime gidiyor. Diyorlar ki: ''Ama onlarda şunu yapmıştı, televizyona bunu çıkarmışlardı, burda böyle demişlerdi'' vs.

Yanlışı yanlışla örtemezsin. Diğer tarafta da bir sürü yanlış yapılmış olabilir ama bu senin yanlışını örtme fırsatı vermez.Hiçbir partinin yaptığı şeyleri savunmak zorunda değilsin, doğruya doğru, yanlışa yanlış de, partiye göre doğrular yanlışlar değişmez.

Bu yaptığın çarpıtma davranışınla, ad hominem davranışı sergilemiş olursun. Ad hominemi bir araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauseg -- 7 Eylül 2019; 11:44:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

Hala bu kadını savunurken yaptıkları bir kurnazlık var, en çok o garibime gidiyor. Diyorlar ki: ''Ama onlarda şunu yapmıştı, televizyona bunu çıkarmışlardı, burda böyle demişlerdi'' vs.

Yanlışı yanlışla örtemezsin. Diğer tarafta da bir sürü yanlış yapılmış olabilir ama bu senin yanlışını örtme fırsatı vermez.Hiçbir partinin yaptığı şeyleri savunmak zorunda değilsin, doğruya doğru, yanlışa yanlış de, partiye göre doğrular yanlışlar değişmez.

Bu yaptığın çarpıtma davranışınla, ad hominem davranışı sergilemiş olursun. Ad hominemi bir araştır.
    Zaten akpliler ve chpliler arasinda zihniyet bakimindan zerre fark yok hocam. Onlar aktroll bunlar da oktroll

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

Hala bu kadını savunurken yaptıkları bir kurnazlık var, en çok o garibime gidiyor. Diyorlar ki: ''Ama onlarda şunu yapmıştı, televizyona bunu çıkarmışlardı, burda böyle demişlerdi'' vs.

ne alakası var ben seni sallıyorum dövdüm ve zenginim 1000 lira verdim 1 gün bile yatmadan çıktım.sen de beni dövdün hakim sana 2 yıl ceza verdi o zamanda dicenmi ben haksızım die

• Şimdi bu karara ağzından salyalar akarak sevinenler ilerde bir kahraman yarattıklarının farkına acı bir şekilde varacaklar.

Son dakika… Canan Kaftancıoğlu’na 9 yıl 8 ay hapis cezası!
  • Hiç burada boş atıp kendinizi ne olursa olsun savunmaya çalışan akp seçmenine çevirmeyin.Yanlışa da yanlış demesini bilin.Ben de chpye oy atıyorum fakat şu kadının hapse girmesine kadir mısıroğlu haberi kadar sevindim.Umarım hiçbir zaman çıkmaz ve partiye geri dönmez.Yaptıkları yüzünden chpyi de lekeliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kauseg kullanıcısına yanıt
    Bunu söylemenin amacı yanlışı yanlışla örtmek değil, yanlışın standartlara göre değil, siyasal iktidarın keyfince belirlendiğini göstermek içindir.

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Ben devletçi değilim ama Gezi'de devlet gerekeni yaptı. CHP'de iktidar olsa muhalefete müdahele aynı olurdu. Fakat kimse barışçıl olsa dahi protesto ve eylem yapmasın herkes itaat etsin öyle mi yani? Şiddet kesinlikle olmamak kaydıyla her türlü eylem yapılsın. Şiddet, şiddeti doğurur. Hiç bir çözüm getirmez. Sokaklarda barışçıl protesto yapıldığı halde polis müdahalesi varsa bunda bir artniyet vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 7 Eylül 2019; 12:50:22 >
  • Cumhurbaşkanına hakaret eden, devlete seri katil diyen, ermeni soykırımını tanıyan, dhkpc liderine ‘komutanım’ diyerek selam gönderen, pkk’lı teröristlerin öldürülmesini kınayan canan kaftancıoğlu’na hapis cezası çıkmış. Buradaki muhaliflerin çoğuda savunmak için sıraya girmiş
  • Bu karari veren hakimin ismi nedir?
  • Bu kadın olsa olsa Selo kadar kahraman olur. Toplumun alternatif düşüncedeki %15'inin kahramanı... Aksi bir şeyi düşünen gerçek anlamda hastaneye kapatılmayı hak eden delidir. Sözde Ermeni Soykırımı savunacaksın, PKK'lı teröristleri öveceksin, Cumhurbaşkanına OÇ diyeceksin açık açık, Devlete Seri Katil diyeceksin sonra da toplumun tamamının kahramanı olacaksın. Vallahi komiksiniz.
  • santa rika kullanıcısına yanıt
    Fetöcünün kralını, megricinin hıyarını nasıl destekliyorlar ben de onu anlamıyorum mesela.. Sizdeki çekirdek zeka ile nasıl böyle algı yaratıp kafa karıştırma cesaretini gösteriyorsunuz bilmiyorum. Ulan düne kadar kameraların önünde herşey ortada değil miydi? Hasretleriniz, megrileriniz? Bak şu taraftan...

Canan Kaftancioglu az ceza almış diyenler görüyorum. Fetonün hesabını sordunuz mu yoksa siz de mi düne kadar maklubeleri gömüyordunuz? Megri Megri kırmızı halılar serilince elinizde davulla dolaşmadınız yani? Ulan var ya şu memlekette önce sürekli şekil değiştiren, içine girdiği kabın şeklini alan aşağılıkları temizleyeceksin gerisi zaten kolay.

• Ben, bu kadını hala savunanlar için yazdım yoksa benzer suçları kim işlediyse çifte standart olmadan cezasını alsın, kim olduğuna bakılmaksızın o ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauseg -- 7 Eylül 2019; 13:59:7 >
  • Canan hanim bunlari istanbulda hoplatti,musluklari kesti bu onun acisidir

• Son dakika… Canan Kaftancıoğlu’na 9 yıl 8 ay hapis cezası!

• pelstina kullanıcısına yanıt
    Bu senin reisin içinde geçerli mi ?,kemik bitince sizlerin nasil birbirine gireceğinizi zevkle izliyecegim. Kavga basladi bile

• Şeytan ayrıntıda gizlidir.
    Son dakika… Canan Kaftancıoğlu’na 9 yıl 8 ay hapis cezası!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 7 Eylül 2019; 14:14:59 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.