Şimdi Ara

SON DAKİKA : AZİZ YILDIRIM'A ÖMÜR BOYU MEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam koltuğa yapışmış çıkmıyo anasını satıyım
  • #staywithusazizyıldırım

Beyler twitterdan destek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye dünyanın en kötü lekesini sürdü. Bu adam nasıl daha utanmadan başkanlık yapıyor anlamıyorum. Fenerbahçe'de 1 adam yok mu yav , çıkıp şuna git kardeşim seni istemiyoruz diyecek. Bu adam bu kadar mı büyük saltanat kurmuş fenerde. yazık.

Demiyor değil, diyemiyor...
  • Şikeye bulaşanlar ömür boyu men yer bildiğim kadarıyla .

Artık Aziz Yıldırım'ın barınmasını bekleyemessiniz . Hala barınma peşindeyse , hepimize yazık olur . Umarım bu sene cezamızı çekmeye başlarız .
  • Buna UEFA karar vericek, birinin açıklamasına gerek yok ömür boyu men alıcak.
  • biz azizbahçe dediğimizde tüm fb forumu üstümüze geliyodu neyse gördünüz sonunda...
  • Aziz sınırsız ban yesede rahatlasak artık.
  • Yeter artık git aziz yıldırım
  • staywithusazizbaşggggan
  • inş yılan haberdir
  • Artık defol git Aziz. Yeter la. Kanser oldum.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakedTET -- 4 Ekim 2020; 20:23:34 >
  • türk futbolun kolay kolay kapanmayacak bir kara delik açtı , bu gelişme hem türk futbolu adına hem fb camiası adına hayırlısı olur. Yoksa bu adam yüzünden camialar daha çok bir birine girer ...
  • Hülooooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte kaos başladı umarın en az kayıpla çıkar klüb işin içinden
  • Oyle birsey olursa 2 yil yedigimiz icin sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmesin daha 4. yıldızı takıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Yok öyle bir şey.

baltalı ilah. . .
  • Biri yalan desin ya... Görevi süresince EN ÇOK Galatasaray Şampiyonluğu gören Başkanimizi bizden almasinlar, Buna yürek dayanmaz..

Daha 4. Yildizi takacağiz, Avrupada Bi üst seviye başari kazanacağiz bunlar yarim birakilmamali GİTME BAŞKANNNNNNN

• quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Biri yalan desin ya... Görevi süresince EN ÇOK Galatasaray Şampiyonluğu gören Başkanimizi bizden almasinlar, Buna yürek dayanmaz..

Daha 4. Yildizi takacağiz, Avrupada Bi üst seviye başari kazanacağiz bunlar yarim birakilmamali GİTME BAŞKANNNNNNN

Senin yorumlarını görüyorum ara sıra da yaşının 15den fazla olduğunu düşünmüyorum. Git kitap oku ders çalış

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.