Cristian'ın yerine bir oyuncu ile bu takımın santos dışında sorunu kalmaz. Santos'un da fazla bir problemi yok aslında eskisi kadar defans yapmıyor sadece.
Şu Santos'u zaten geçen seneki Brezilya-Arjantin maçında Messi'yi felç ettiği gibi 1 maç oynasa bir taraflarımı kırıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
Şu Santos'u zaten geçen seneki Brezilya-Arjantin maçında Messi'yi felç ettiği gibi 1 maç oynasa bir taraflarımı kırıcam.
messiyi felç etmek? santos? dünyada ? öyle birşey olsaydı şuanda hepimiz ölmüş olurduk.:).yanlış görmüşsündür.başka bir oyuncudur o.
Yekta alınırsa kontenjan yüzünden Yekta yı orta sahaya koyup Mehmet i sağa çekmez umarım Mehmet ortada Diayı sağda izlemek istiyoruz .
quote:
Orijinalden alıntı: Onursry
quote:
messiyi felç etmek? santos? dünyada ? öyle birşey olsaydı şuanda hepimiz ölmüş olurduk.:).yanlış görmüşsündür.başka bir oyuncudur o.
Valla Kraven değil zaten herkes gördü. O maçta Messiyi marke etmişti. Şimdi git Zincirlikuyu mezarlığına bi yer bak
quote:
quote:
Maçı izleyip sonra yorum yapsak ? Arkadaşında dediği gibi kendine bir mezar arasan iyi olur. Eğer Santos o maçtaki gibi oynasa burada emin ol göklere değil uzaya çıkartılırdı. Hiç birşey yapamasa bile yaka paça indirdi gene geçirmedi Messi'yi. O yüzdende önce sol tarafa sonrada forvet arkasına geçti maç sırasında.
yekta kasımpaşayla sözleşme uzattı die biliyorum
MURAT CEYLAN ?
quote:
Orijinalden alıntı: sPeerless
MURAT CEYLAN ?
aykut kocaman istemis ama satmayız demisler sezon basında
Bi Ceyhun dehşet-ül vahşet olurdu kanımca.
Sezer Öztürk ü alsınlar
takımın bir tek emrenin yanına sağlam bir ön libero ihtiyacı var. o da tamam olursa çok güzel olacak.
quote:
quote:
quote:
Maçı izleyip sonra yorum yapsak ? Arkadaşında dediği gibi kendine bir mezar arasan iyi olur. Eğer Santos o maçtaki gibi oynasa burada emin ol göklere değil uzaya çıkartılırdı. Hiç birşey yapamasa bile yaka paça indirdi gene geçirmedi Messi'yi. O yüzdende önce sol tarafa sonrada forvet arkasına geçti maç sırasında.
o maçı izlemedim.ama izlemememe rağmen yinede inanamıyorum.gerçekten öyleyse güzel.kapasitesi var demektir.Ama ben yinede hala Caner daha iyi olur düşüncesindeyim.Hem böylece santosun yerine başka bir yabancı kullanabiliriz.