Şimdi Ara

son bir transfer daha gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kasımpaşadan yekta yüksek ihtimal
    kulubuyle olayını hallederse gelecek

• sendemi duyumcu oldun
  • Kaynak ? Kim diyor ?
  • Sezon başlamadan önce "kulübümde mutluyum, sözleşmemi uzattım." diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigel1907

sendemi duyumcu oldun

yok öyle bir iddiam
    epey kişi yazmış doğruluk payı yuksektir
    zaten kesin bizde aldık demedim
  • YEkta bildiğim kadarı ile aykutun ankara spordaki öğrencilerinden neden olmasın
  • yerli ve çalışkan bir orta saha oyuncusu çok iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son Bir Şans
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cristian'ın yerine bir oyuncu ile bu takımın santos dışında sorunu kalmaz. Santos'un da fazla bir problemi yok aslında eskisi kadar defans yapmıyor sadece.
  • Şu Santos'u zaten geçen seneki Brezilya-Arjantin maçında Messi'yi felç ettiği gibi 1 maç oynasa bir taraflarımı kırıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Şu Santos'u zaten geçen seneki Brezilya-Arjantin maçında Messi'yi felç ettiği gibi 1 maç oynasa bir taraflarımı kırıcam.

messiyi felç etmek? santos? dünyada ? öyle birşey olsaydı şuanda hepimiz ölmüş olurduk.:).yanlış görmüşsündür.başka bir oyuncudur o.
  • Yekta alınırsa kontenjan yüzünden Yekta yı orta sahaya koyup Mehmet i sağa çekmez umarım Mehmet ortada Diayı sağda izlemek istiyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onursry

quote:

Şu Santos'u zaten geçen seneki Brezilya-Arjantin maçında Messi'yi felç ettiği gibi 1 maç oynasa bir taraflarımı kırıcam.

messiyi felç etmek? santos? dünyada ? öyle birşey olsaydı şuanda hepimiz ölmüş olurduk.:).yanlış görmüşsündür.başka bir oyuncudur o.

Valla Kraven değil zaten herkes gördü. O maçta Messiyi marke etmişti. Şimdi git Zincirlikuyu mezarlığına bi yer bak
  • quote:

quote:

Maçı izleyip sonra yorum yapsak ? Arkadaşında dediği gibi kendine bir mezar arasan iyi olur. Eğer Santos o maçtaki gibi oynasa burada emin ol göklere değil uzaya çıkartılırdı. Hiç birşey yapamasa bile yaka paça indirdi gene geçirmedi Messi'yi. O yüzdende önce sol tarafa sonrada forvet arkasına geçti maç sırasında.

• yekta kasımpaşayla sözleşme uzattı die biliyorum
  • MURAT CEYLAN ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

MURAT CEYLAN ?

aykut kocaman istemis ama satmayız demisler sezon basında
  • Bi Ceyhun dehşet-ül vahşet olurdu kanımca.
  • Sezer Öztürk ü alsınlar
  • takımın bir tek emrenin yanına sağlam bir ön libero ihtiyacı var. o da tamam olursa çok güzel olacak.
  • quote:

quote:

quote:

Maçı izleyip sonra yorum yapsak ? Arkadaşında dediği gibi kendine bir mezar arasan iyi olur. Eğer Santos o maçtaki gibi oynasa burada emin ol göklere değil uzaya çıkartılırdı. Hiç birşey yapamasa bile yaka paça indirdi gene geçirmedi Messi'yi. O yüzdende önce sol tarafa sonrada forvet arkasına geçti maç sırasında.

o maçı izlemedim.ama izlemememe rağmen yinede inanamıyorum.gerçekten öyleyse güzel.kapasitesi var demektir.Ama ben yinede hala Caner daha iyi olur düşüncesindeyim.Hem böylece santosun yerine başka bir yabancı kullanabiliriz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.