Şimdi Ara

SON BİR ARDREAM MAGE YARDIMI LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum kafanızı şişirdim ama affola...Ben item konusunda karar kılmıştım fakat benim vesveseli arkadaşım son bir kez daha danış dedi.Lütfen son bir yardımı esirgemeyin
    Ardream İnt Mageyim ve flameyim.İtemlerim:

İtem list:

+8 Scorching Staff
    +7 chitin set
    +7 chitin dd
    +1 dual flame ring
    old ep
    old sse dual
    old skeleton belt

Sorular:

1-Bu itemlerle ardream olympiada yapabilir miyim?

2-Kullanacağım skill Manes of Fire(42 Staff kesinlikle kullanmayacağım).Kaç damage atarım bu itemlerle?

Şimdiden saolun

• Yok mu cevap :/
  • 1. 42 Staff kesin kullanacaksın, kaçan adama karşı en etkili skill. Ama Manesinide pratiğe dök.
    2. Koxper bol + olympia da seni bu itemlerle yiyecek ağır abilerde var. Tavsiyem alt taraflardan bir yer bulman. (Kronos ve IOANIA hariç.)

Manes 600 buluyor. Tabi karşı tarafın resine bağlı eğer WP'si ve RE'leri sağlam ise bu 550-500'e rahat iner. Tam stabil birşey diyemeyiz.
  • Heryer koxper olmuş işin zor
  • @rtlh.yil

Girakonda baslasam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRKPRNCE

@rtlh.yil

Girakonda baslasam?

Gırakon iyidir bak. Çok aşırı itemli eleman yok ama orada oyuncu azlığı var. Gerçi her taraf aynı ama. İleriye yönelik düşünüyorsan Gırakon uygundur cidden. Ronark ve Pathos da fena değildir. Şuan koxper dolu bu serverlarda ama. Kasabilirsen ne ala. Bence sen bu işi ertele. Arkadaşına da sözünü geçir çünkü, hevesin kursağında kalır bak valla.
  • Scorking'in ddsi etkin değil sanırım +8 +9 elixir almaya bak sen
    Nasıl olsa BugKo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @rtlh.yil

koxptan zarar gelmez en kötü ihtimal arena vs. takilirim amacm öyle deli np kasmak dgl ki yaz bitince saticaz chari ztn itemlerle

@iade

+8 elixir yerine +8 hell blood alsam nasıl olur?
  • @rtlh.yil
    Ayrıca galiba girakon serverinde bannedler baslamış bir yerde okumuştum
  • hell blood 72 ve üstünde tam verimle çalışır pahalı olduğu için yazmadım ama 8 elixirden iyidir 8 hell blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRKPRNCE

@rtlh.yil
    Ayrıca galiba girakon serverinde bannedler baslamış bir yerde okumuştum

öyle arada bi temzledikleri varmış. pek bilmiyorum takip etmediğimden. Gırakon'a geç o zaman, çünkü bana orası her zaman dengeli gelmişti. Ardream ne zaman hangı ırkın üstün olduğu belli değildir mesela. 1 ay human 1 ay karus. Sürer gider bu. Ben bıraktığımda karus mikiyodu bizi. Şuan Humanlar almış üstünlüğü.
  • Carnac bi düşün istersen +60 kasmayı düşünürsende +60 kasan çok mage var
  • @BRuTaLHeRo

59 ardream bütçeye daha uygun +3 fr alcak param pek yok açıkçası ayrıca imzana hayran kaldım Sagopa Kajmer-24(BPG)

Arkadaşlar şu an scorching'in dd'si bugta mi gerçekten?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.