Şimdi Ara

Son bilgi:ATRİX resmi ICS yolda mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazla ilgili sıkıntılarınızı yazabileceğiniz birçok başlık var.gereksiz kirlilik yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmert

cihazla ilgili sıkıntılarınızı yazabileceğiniz birçok başlık var.gereksiz kirlilik yapmayın

İcs gelirse atrixin piyasa degeri artar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır satış fiyatının artmasıyla birlikte piyasa değerinin artması da kuvvetle muhtemel

quote:

Orijinalden alıntı: umutarfamo

quote:

cihazla ilgili sıkıntılarınızı yazabileceğiniz birçok başlık var.gereksiz kirlilik yapmayın

İcs gelirse atrixin piyasa degeri artar mı?
  • son durum nedir bu konuda...ics istememin tek nedeni, stabil custom romlar...4.2 stabil bi rom super olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook motorola sayfasında düşük ingilizcem ile mesaj attım resimdeki gibi bir cevap geldi,ve bu siteye yönlendirdihttps://forums.motorola.com/pages/00add97d6c burada ise gelmeyeceği yazıyor. gelme ihtimali var mı diye nasıl sorunuyor :D

Son bilgi:ATRİX resmi ICS yolda mı?

• biraz üzdüm biraz umutlandırayım motorola satışlarına yükseltmek için çoğu telefona ics gibi güncelleme verileceği soyleniyor çoğu forumda da gelebileceği söyleniyor

Normal günleriniz gibi kullanın en iyisi
  • Bu Motorola ınn test için çağırdığı elemanlar ne oldu yani neden çağrılmışlar

• Geliyor mu ics..yoksa baska bahara mi kaldi

• quote:

Benim yazdığımdan başka yazılan herşey çok mu gerekli? Siz kim oluyorsunuz, yönetici falan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fcktheworld

http://www.motorola.com/staticfiles/Support/GB-EN/Mobile%20Phones/MB860/Orange/Atrix_4.1.31_4.4.20_Orange_GB_Upgrade_Release_Notes_GB.htm

böyle bir açıklama var aslında geldi mi ics yetkili bir abiyi davet ediyoruz konuya

2011 yazıyor en altta Keşke gelse

• Köy gtunu Rahman gitsin. Benim slagonum bu ilk kazandığım parayla yazın Nexus serisine geçiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: umutarfamo

Köy gtunu RahVan gitsin. Benim slagonum bu ilk kazandığım parayla yazın Nexus serisine geçiyorum
    bir yürüyüş biçimi...
  • Merak ettiğim bu Motorola ınn çağırdığı elemanlara ne oldu, hallerini hatırlarını mı sormuşlar

• motorola yı amerika merkezli google satın aldığına göre dönüp amerika yı araştırmak lazım bence, ne kadar satmış hala satmakta mı? bence bugları giderilmiş 2.3.7 gelecek ama amerika daki duruma göre desteği uzatabilirler de...

bir de motorola nın bazı kullanıcılara mail yolladığı falan gibi haberlere inanmayın bence aynı şeyler 5800 da da olmuştu ama fos çıktı, bence bu da bir dedikodudan ibaret. zira motorola ICS ye güncelleyecek olsa sitesinde bunu neden duyurmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 4 Şubat 2013; 17:32:29 >
  • 2.3.6 gelmiş şu anda 4G lere dağıtılıyor sanırım, umarım kısa zamanda bize de gelirde telefondaki bir çok bug giderilir.

https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/92735

• sadece gps yer bulma optimize edilmiş ve bir güvenlik açığı giderilmiş arkadaşlar başka hiçbir şey yapılmamış...şaka gibi. hiç uğraşmaya değmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkaar

sadece gps yer bulma optimize edilmiş ve bir güvenlik açığı giderilmiş arkadaşlar başka hiçbir şey yapılmamış...şaka gibi. hiç uğraşmaya değmez...

Genelde bu tür güncellemelerde buglardan bahsedilmez, çok büyük ihtimalle bugların çoğuda giderilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 5 Şubat 2013; 20:59:36 >
  • @B-veritas

eğer öyleyse çok iyi tabii ama gps hedef bulma bug ı dışında hiçbir sorundan bahsetmemişler. bence başka herhangi bir bug düzeltilse bahsederlerdi, en azından "gps ve diğer bazı buglar" gibisinden bahsederlerdi herhalde...

bir de bizim tellerde 2.3.7 sürümü var zaten bunu yükleme şansımız nedir acaba...hayırlısı...
  • anca bekliyoruz.. Hadi bakalım hayırlısı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.