Şimdi Ara

Son arkadaşınız bile kalsa ..A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • liseden çok yakın 2 arkadaşımla küstüm ve bugün de çok yakın bi arkadaşım gerçekten dayanılmayacak şeyler yaptı ve üstüne haklıymış gibi konuştu ve tepem atmıştı en sonunda ve çok sert konuşup susturdum ve tekrar konuşacağımızı da sanmıyorum çok zor ve 5 yıllık arkadaşımdı.

böyle durumlarda yalnızlık korkusu çekiyor musunuz? yani siz olsanız benim yaptığım gibi mi yapardınız alttan mı alırdınız ?

• öncelikle yaşın kaç onu sormak istiyorum..
  • 19. lütfen mantıklı cevaplar verin, eğer yaş ile de ilgili problem varsa onu da güzel bi şekilde belirtin
  • Konuyu Anlat , Yaşlarınızı Söyle Ozaman Yardım Edebılırız.
  • Çok yakın bir arkadaşımla başka üç yakın arkadaşım yüzünden aram bozuldu konuşmuyoruz. Bugün de o diğer üç arkadaşımla kavga ettim beni sokağın ortasında bırakıp gittiler. Telefonlarıma da çıkmıyorlar. Kaldım ben de öyle işte.
  • konuyu anlatmam çok uzun sürer ama özetle bidaha konuşmayacağım .
    19 yaş iki taraf da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 6 Eylül 2011; 2:59:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

konuyu anlatmam çok uzun sürer ama özetle bidaha konuşmayacağım .
    19 yaş iki taraf da.

Şimdi bak güzel kardeşim, yukarı da bir arkadaş demiş olayı anlat diye. Ben de aksine boşver anlatma dicektim, keza sen de öyle yapmışsın helal. Çünkü burda sana ya da onlara hak vermemiz hiç bir şeyi değiştirmez, değiştirse dahi sen kendince haklısın ve kendi vijdan muhasebeni kendin yap. Kolay kolay adam öldürme,empati kur, çok yönlü düşün, arkadaşlarına hak verirsen konuşun. Unutulup gider zaten. Ha yok eğer ben haklıyım diyorsan yine konuşun ve çözmeye çalışın, çünkü 5 yıllık arkadaşlık 2 kelimeye bitmez. Hepimiz kızarız söveriz de küsmek saçma. Şuan yakın diyebileceğimin arkadaşlarımın hemen hemen hepsiyle kavga edip küsmüşlüğüm var ancak sonsuza kadar değil, bir süre için. Kısacası takma kafana, olur böyl şeyler :)

Kesinlikle sindirebileceğin bir şey değilse de, yalnızlık korkusu çekmene gerek yok, arkadaş çok önemli olan iyi kaliteli arkadaş bulmakta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de senin gibi düşünüyorum aslında ama ne bileyim işte içimi kemiren bişeyler de yok değil.
    @alak gerçekten düşünecek bi şey yok yeter bu kadar fazlası bıktım abukluklarından bi seferlik bi şey olsa tamam derim gerçekten bıktım.

yalnızlık da zaten o kadar değil hala çok yakın 2 dostum ve arkadaşlarım var ama 1er 1er gitmeye başlayınca aklıma geliyor :/

teşekkür ediyorum cevap yazanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 6 Eylül 2011; 3:11:26 >
  • Eğer gerçek bir arkadaşlığınız dostluğunuz var ise ve arkadaşın sana çok büyük bir yanlış yapmadıysa her zaman karşılıklı alttan almak gerektiğini düşünüyorum bir kaç günlük dünya insanlarda yaptığın iyilik ve güzel olaylarla hatırlanmalısın BENCE.
  • çok sağlam bir dostluk da denemez aslında :/

iyi hatırlanmak gerçekten önemli mi ? bana ne kazandırabilir ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

çok sağlam bir dostluk da denemez aslında :/

iyi hatırlanmak gerçekten önemli mi ? bana ne kazandırabilir ki ?

sadece birileri senin hakkında iyi bi şey söyler
    haberin olursa egonu okşarlar
    haberin olmazsa da hiç bi şey olmaz
  • Herşeyini tek bir kişiyle paylaşmak niye ya.A konusunu x kişiyle, B konusunu y kişisiyle konuşurum ilerde kaybım büyük olmaz..Gerçi insanlara hemen kırılmamak lazım, gereksiz modlara girmemek lazım.

Aranızda n'olduğunu bilmeden konuşmak kolay tabi, onuda belirtmek lazım.
  • bende 5 yıllık arkadşıma küstüm sebeb : oyuna gir dedim neymiş efendim onun hayatına karışamazmışım emir veremezmişim falan filan neymiş girermisin diyecekmişsim vs.
    kendi hep gir et yap der çok severdim kendisini susturdum konuşmayı düşünmüyorum . yaş:17
  • wampaa seninki bayağı basitmiş o ne öyle
  • 12 senelik arkadaşım kız arkadaş sonra bizi görmezden gelmeye başladı,beraber bi yere gittigimizde bile ona söylemeyin sizle takılmamı pek istemiyor falan diyordu res çektik topluca sildik,pişmanmıyım hayır kızın köpeği olmuştu şuan gayette mutluyum arkadaşlıkta süre önemli değil eğer değişmişse ve haklıysan bırakırsın başka arkadaşmı yok Yaş 19
  • öyle kız meselesi de değil ama çocuğun karakteri bana uygun değil. ben de öyle düşünüyorum yaş daha 19 kimsenin kaprisini çekecek değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

12 senelik arkadaşım kız arkadaş sonra bizi görmezden gelmeye başladı,beraber bi yere gittigimizde bile ona söylemeyin sizle takılmamı pek istemiyor falan diyordu res çektik topluca sildik,pişmanmıyım hayır kızın köpeği olmuştu şuan gayette mutluyum arkadaşlıkta süre önemli değil eğer değişmişse ve haklıysan bırakırsın başka arkadaşmı yok Yaş 19

Topluca silmişsiniz iyi etmişsiniz de kaybeden o çocuk değil bence siz olmuşsunuz. Sizin yaptığınız ayıp. Duruma göre değişir ancak ilişkileri ciddiyse elbette kız arkadaşı sizden ön planda olacaktır, elbette kız arkadaşıyla sizden kat ve kat fazla vakit geçirecektir. Kız arkadaşının sizle takılmamasını istemesi biraz ayıp kaçmıyor değil ancak alttan almanız ve anlayışla karşılamanız gerekirdi. Sen de biraz çekememezlik gördüm ben açıkçası :) Kız arkadaşın ya da erkek arkadaşın senin tabirinle köpeği olunması gayet normal ve güzeldir

• kendine moron olmayan arkadaşlar edinmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

12 senelik arkadaşım kız arkadaş sonra bizi görmezden gelmeye başladı,beraber bi yere gittigimizde bile ona söylemeyin sizle takılmamı pek istemiyor falan diyordu res çektik topluca sildik,pişmanmıyım hayır kızın köpeği olmuştu şuan gayette mutluyum arkadaşlıkta süre önemli değil eğer değişmişse ve haklıysan bırakırsın başka arkadaşmı yok Yaş 19

Topluca silmişsiniz iyi etmişsiniz de kaybeden o çocuk değil bence siz olmuşsunuz. Sizin yaptığınız ayıp. Duruma göre değişir ancak ilişkileri ciddiyse elbette kız arkadaşı sizden ön planda olacaktır, elbette kız arkadaşıyla sizden kat ve kat fazla vakit geçirecektir. Kız arkadaşının sizle takılmamasını istemesi biraz ayıp kaçmıyor değil ancak alttan almanız ve anlayışla karşılamanız gerekirdi. Sen de biraz çekememezlik gördüm ben açıkçası :) Kız arkadaşın ya da erkek arkadaşın senin tabirinle köpeği olunması gayet normal ve güzeldir

Ben yeterince alttan aldığımı düşünüyorum,bahsettiğimiz kız ilk önce başka bir arkadaşıma bir hafta sonra bu arkadaşıma çıkma teklifi eden cinsten bir kız neticede.Aklı olan herkes zaten burda bir problem olduğunu anlar,fakat arkadaşımın hormon patlaması yaşadığını varsayarak görmezden geldik ve kendi hayatı neticede bizi ilgilendirmez diye hiçbir yorum yapmadık ancak bir noktadan sonra abarttı.Sen nasıl bir tepki verirsin,nasıl karşılarsın bilemiyorum ama ben kız arkadaşına "neden 10 küsür senelik arkadaşlarımla takılmıyayım?" tarzı bir cevap bile veremeyecek,peki öyle diyorsan öyle olsun diyip siğneye çekecek ve üstünede bize lütfen sizle konuştugumu ona bahsetmeyin diye yalvaracak bir arkadaş istemiyorum.Dediğim gibi kimseyi yadırgayacak değilim istediğin şekilde algılayabilirsin sen ancak benim için bu bir hakaret,Neticede gay club değiliz 10-12 kişilik bir arkadaş grubuyuz tek kız arkadaşı olanda o değil tabiki,ancak şimdiye kadar hiçbiri böyle bir problem yansıtmadı sonuçta arkadaş farklı birşey kız arkadaş farklı birşey aile farklı birşey.

Bence sen olayı yanlış anladın,erken karar verdin veya ben yetersiz anlattığımdan öyle göründü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Ben yeterince alttan aldığımı düşünüyorum,bahsettiğimiz kız ilk önce başka bir arkadaşıma bir hafta sonra bu arkadaşıma çıkma teklifi eden cinsten bir kız neticede.Aklı olan herkes zaten burda bir problem olduğunu anlar,fakat arkadaşımın hormon patlaması yaşadığını varsayarak görmezden geldik ve kendi hayatı neticede bizi ilgilendirmez diye hiçbir yorum yapmadık ancak bir noktadan sonra abarttı.Sen nasıl bir tepki verirsin,nasıl karşılarsın bilemiyorum ama ben kız arkadaşına "neden 10 küsür senelik arkadaşlarımla takılmıyayım?" tarzı bir cevap bile veremeyecek,peki öyle diyorsan öyle olsun diyip siğneye çekecek ve üstünede bize lütfen sizle konuştugumu ona bahsetmeyin diye yalvaracak bir arkadaş istemiyorum.Dediğim gibi kimseyi yadırgayacak değilim istediğin şekilde algılayabilirsin sen ancak benim için bu bir hakaret,Neticede gay club değiliz 10-12 kişilik bir arkadaş grubuyuz tek kız arkadaşı olanda o değil tabiki,ancak şimdiye kadar hiçbiri böyle bir problem yansıtmadı sonuçta arkadaş farklı birşey kız arkadaş farklı birşey aile farklı birşey.

Bence sen olayı yanlış anladın,erken karar verdin veya ben yetersiz anlattığımdan öyle göründü.

Kardeşim ben olayı gördüğüm kadarıyla yorumladım. Tabi, ne kızı tanıyorum, ne arkadaşını tanıyorum ne de sizi tanıyorum. Kız hafif olabilir ya da arkadaşın kız budalası olabilir. Ben olayı normal - olması gereken standartlar ile yorumladım.

Ha bu arada son cümlene açıklama yapmak istiyorum. Kız farklı - arkadaş farklı - aile farklı diye birşey yok. Ailen annen babandır, kız arkadaşın ileride evlilik için adım attığın insandır(gelecekteki eşin), yakın arkadaşların ise kardeşindir, yani aslında hepsi ailen sayılır, yeterince yakınsan. Bu yüzden anne - baba - kız ark - yakın arkadaşlar arasında küslük çekememezlik olmaması gerek ancak, sıralandırmak gerekirse kız arkadaş daha fazla vakti ve emeği hakediyor, erkek kardeşlerden :) Neticede yuva paylaşılacak...

Bu arada bu yorumum olması gereken ve doğru ilişkiler için, onun bunun çıkıp 2 günde ayrıldığı kızlar dala vere arkadaşlıklar için değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.