Şimdi Ara

Son Ankette İYİ PARTİ Ana Muhalefet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gezici Araştırma, Meral Akşener ve ekibinin kurduğu İyi Parti’nin muhtemel seçimde ne kadar oy alacağını açıkladı.

Gezici Araştırma şirketinin partilerin oy oranlarına ilişkin olarak gerçekleştirdiği son ankette Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti’nin olası bir erken seçime girmesi durumunda yüzde 19.5 oranında oy alabileceği, bu durumda da AK Parti’nin oyunun yüzde 43.8 göründüğü ifade edildi.

Gezici Araştırma’nın anketine göre, İYİ Parti’nin seçime girmesi durumunda katılımcıların yüzde 18.5’i CHP’ye, yüzde 8.8’i MHP’ye ve yüzde 7’si ise HDP’ye oy vereceğini söyledi.

YÜZDE 48 ERDOĞAN, YÜZDE 38 AKŞENER

Kasım 2019’da yapılması öngörülen Cumhurbaşkanlığı seçiminde halkın nasıl oy vereceğini de irdeleyen ankete göre katılımcılara cumhurbaşkanı olarak görmek isteyeceği isim sorulduğunda yüzde 47.8 oranında Tayyip Erdoğan, yüzde 38 oranında Akşener, yüzde 14.9 oranında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yanıtları çıktı.

yeni çağ gazetesi
    İYİ Parti yüzde kaç oy alır?
    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/iyi-parti-yuzde-kac-oy-alir-177455h.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahh memur kemal efendi sakin görmesin yoksa kalpten gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ülkemizin sorunlarını çözüm yollarını her yönüyle değerlendirip güzelce aktardı.

Bir kez daha mutlu oldum böylesine iyi bir insanın ihtiyacımız olduğu zamanda ortaya çıktığı için.

Kendisini guvenmiyorum ama secime giderse benim gozumde en azindan cevresindeki ADAMlar hatirina oy alir.

48e 38 demek 5 puan fark demek. Bu noktada chp nasil gecen secimlerde bahceliye koltuk onerdiyse benzerini aksenere yapmasi lazim. Chp yi hicbir secimde gormek istemem sahsen, mhp neyse chp de onun 1 rengidir, seyh sait anmalari bunun ornegidir.

Chp nin yapmasi gereken, cbaskanligi seciminde sartsiz iyi partiyi desteklemesi olur. Eger niyet akpden kurtulmaksa yapilacak olan bu, yoksa chp yine kemik oyunu alir, aksenet de 38 oyu alir, rte 2ci turda baskan secilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

haydarkarapuar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.