Şimdi Ara

Son Anket: Erciyes Tıp vs 19 Mayıs Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Son Anket: Erciyes Tıp vs 19 Mayıs Tıp

(En Son Oy Tarihi: 24.8.2022)
Giriş
  • Yorum yapmak isteyenler yorum da yapabilirler.

EDİT: ERCİYES VE 19 MAYIS ARASINDA SAĞLAM KIYASLAMA YAPABİLECEK OLAN VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üst Akıl -- 31 Temmuz 2016; 15:30:10 >

• up
  • Kayseride büyüdüm. Erciyes zordur ancak bölgenin hastanesidir, çok iyidir hastanesi.

Ama sahsen Ben deniz gören memleketi seviyorum abi, OMÜ çok iyi yerde kurulu. İkisi arasında kalsam OMU derdim. Akredite olmus ayrıca, erciyesle de aynı düzeydeler gibi geldi bana.
  • erciyes mi meram mı
  • Çomü
  • 38 tıklama 3 oy Bilenler oylasın.
  • Erciyes gelme kardeş ben erciyese gidiyorum seni doverim burda saçma sapan yorumlarını hatırlıyorum sınav açıklanmadan önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yz_Hakan Y kullanıcısına yanıt
    Babanın üniversitesi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üst Akıl -- 31 Temmuz 2016; 1:56:46 >
  • .
  • Erciyes iyidir. Kayseride yasam biraz daha ucuzdur. Ve de erciyeste tip diger tiplara gore kolay diye duydum.

• Tabi ki samsun.

• supergoktugtr kullanıcısına yanıt
    Kalite olarak ikisi arasında pek fark var mı biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üst Akıl

Kalite olarak ikisi arasında pek fark var mı biliyor musun?

Tip sonucta nerden mezun olsan doktorsun. Ha tus var o ayri. Ama kalite farkini acikcasi bilmiyorum. Bildigim sey ondokuz mayisin gecme notu 70 di 68 oldu galiba. Ama zormus yani.

• ..
  • Yav kardeşim hala omü Erü mu diyorsun yok deniz sehriymis goren de tıp okumaya değil de denize girecen sanacak her gün,agidi gidebilecegin intern hariç finali olmayan kolay yerlerden hala omü dersen o geçme notuyla kasım kasım kasilirsin gececem mi kalacammi diye

• akif5838 A kullanıcısına yanıt
    Üniversite kalitesi olarak bir kıyaslama yapabilir misin?70 geçme notu problem olmuyormuş.İkisi de bana yakın gibi geliyor.Yani şöyle sağlam bir kıyaslama yapılsa biri ön plana çıksa tamam diyeceğim
  • Kardeşim ben daha önce de sana kıyaslama yaptım nasıl problem olmuyormuş sana söyleyeyim mi 8 haftalık komiteye 4 hafta calisirsan tabi problem olmaz ama bir komiteye çalışırsın 2 olur sonra emin ol bikarsin zorlanirsin,ama erude 10-15 gün çalışıp gecersin ilk 2sinifta,3te 20 gün çalışırsın ha dilersen fazla da çalışırsın ama bu surelerde calisirsan gecmeme gibi bir imkan neredeyse yok,omude de çalışırsın ama aklında öğrenmek değil geçmek olur gel eruye memnun kalacağını umuyorum gelip de keşke gelmeseydim diyen duymadım.. erude derslere eğer devam edersen mutlaka iyi bir eğitim alırsın buna emin ol zaten önemli derslere hep prof geliyor,labdaki asistanlar da gayet yeterli ha illa manzara illa deniz illa bi 70 olsun sacim basım dökülsun ağarsin diyorsan yaz omü

• Ayrica samsun sana uzak neredeyse kayserinin 2 katı her turlu kayseri olur sonradan pişman olacağın bir yola girme

• akif5838 A kullanıcısına yanıt
    Herkes Kayseriyi öneriyor artık bir adım önde benim için.Saol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.