Şimdi Ara

Son 5 haftadır gördüğüm rüya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taş bi merdiven var böyle yükselen. Ben ortasındayım yanlarda çim var sadece yukarı çıkıyorum arkama bakıyorum bi tane adam yanında küçük bi köpek, adam saçları sarı kaşları beyaz. bana doğru birden geliyor ama zoom yapıyomuş gibi. Diyo işte bu taşı atsam gözüne gelir mi, burda 3 seçenek yaşadım. Çoğu zaman gözümü koruyorum adam atıyor ben de en üste koşuyorum en sona geldiğimde beyaz bi ışık parlıyor uyanıyorum. Diğer seçenek atamazsın diyorum adam atıyor gözüme geliyor felan sonra gelip beni tutuyor götürüyor gel mekana götürcem seni diyor uyanıyorum. Son seçenek ise lucid oluyo rüya korkudan uyaaaaaaan! diye bağırıyorum adam koşa koşa gelirken uyanıyorum. Acayip altıma mıçıyorum. Bi kere daha vardı böyle belalı bi rüyam. Birden geçmişti. Bu çok uzun sürdü beyler. Napmam lazım.

: Cool story değildir.

• 2 tutam zencefili limon sirkesiyle kaynatıp iç

veya psikologa git
  • başka önerisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

Bilinçaltı kardeşim. Düşünmiceksin.

Nasıl düşünmiyim yahu, huzursuz ayak sendromu da var. Yarım saatte uyuyorum. Rihanna'yı,Jennifer Lopez'i düşünmekten bıkıyorum aklım kayıyo.
  • aynı rüyayı arkadaşım görmüştü anlatıyordu geçen ay gömdük
  • kaçmasan hallledecez sorunumuzu sende de hiç cesaret yok ya

NOT: O adam benim
  • Adamın ağzına kürekle vur, bi daha rüyana gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

Bilinçaltı kardeşim. Düşünmiceksin.

Nasıl düşünmiyim yahu, huzursuz ayak sendromu da var. Yarım saatte uyuyorum. Rihanna'yı,Jennifer Lopez'i düşünmekten bıkıyorum aklım kayıyo.

Sende o adamın üstüne yürü?

Görürsem yaparım bu gece.
  • Uyumadan önce zencileri hayal et. Sonra rüyada o eleman tekrar gelirse sal zencileri üstüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

Taş bi merdiven var böyle yükselen. Ben ortasındayım yanlarda çim var sadece yukarı çıkıyorum arkama bakıyorum bi tane adam yanında küçük bi köpek, adam saçları sarı kaşları beyaz. bana doğru birden geliyor ama zoom yapıyomuş gibi. Diyo işte bu taşı atsam gözüne gelir mi, burda 3 seçenek yaşadım. Çoğu zaman gözümü koruyorum adam atıyor ben de en üste koşuyorum en sona geldiğimde beyaz bi ışık parlıyor uyanıyorum. Diğer seçenek atamazsın diyorum adam atıyor gözüme geliyor felan sonra gelip beni tutuyor götürüyor gel mekana götürcem seni diyor uyanıyorum. Son seçenek ise lucid oluyo rüya korkudan uyaaaaaaan! diye bağırıyorum adam koşa koşa gelirken uyanıyorum. Acayip altıma mıçıyorum. Bi kere daha vardı böyle belalı bi rüyam. Birden geçmişti. Bu çok uzun sürdü beyler. Napmam lazım.

: Cool story değildir.

Adamın işi kötü bak dikkat et kendine

• Cenabet yatma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.