Şimdi Ara

son 5 gun 1 yil garantili samsung s4 telpa garantili 800 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni telefon aldigimdan dolayi samsung s4umu satiyorum aoyulmasi yoktur temizdir 1 tane kenarinda iz vardir genel durumu guzel temizdir on jelatinli arka temiz hersey sorunsuz son surumdur.

Ankaradaki telefon borsalarinda 750 ylye telefonu alici var 900e belki 1000e gider dedi.

Kutusu vs.si is yerimde oldugundan 5 gun icinde satamazsam telefoncuya vericem.

Fiyatim 800 tldir indirim beklemeyin.

Kutu ve icerik tam kulakligina faturaaina kadar.

Deyatlar icin ozel mesaj atabilir ankara ici elden alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Samsung marka cihazlara Telpa teknik destek vermemektedir ilanınızı düzeltirseniz alacak kişiler de kafa karışıklığı olmasın.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: DeSpHoT

Samsung marka cihazlara Telpa teknik destek vermemektedir ilanınızı düzeltirseniz alacak kişiler de kafa karışıklığı olmasın.

Saygılar

Ne Diyorsun Arkadaşım Kutunun Yanında 2 Yıl Telpa Garantilidir Diye Yapıştırma Var ?

• Doğru olanı söylüyorum. Etiketi yapıştırmak sorun değil bugün o etiketi nokia veya sony'de yapıştırırlar etiket dediğin nedir ki? Telpa General Mobile dışında hiçbir markaya trknik servis hizmeti vermiyor.

Not : Bizzat orada çalışan biri olarak net bilgidir.

• quote:

Doğru olanı söylüyorum. Etiketi yapıştırmak sorun değil bugün o etiketi nokia veya sony'de yapıştırırlar etiket dediğin nedir ki? Telpa General Mobile dışında hiçbir markaya trknik servis hizmeti vermiyor.

Telpa Garantili Samsung Yazdımı Çıkanlar Nedir Peki ?

• Hocam 2013 sonu itibariyle Telpa Samsung ile olan anlaşma sona erdi. Bu sebeple şuan Samsung hangi yetkili servis ile anlaştı ise cihazların desteğini o firma veriyor. Yani SAMSUNG TÜRKİYE olarak düzeltebilirsin.

• quote:

Doğru olanı söylüyorum. Etiketi yapıştırmak sorun değil bugün o etiketi nokia veya sony'de yapıştırırlar etiket dediğin nedir ki? Telpa General Mobile dışında hiçbir markaya trknik servis hizmeti vermiyor.

Saçma Sapan Konuşmayın O Zaman Bu Ne ?

son 5 gun 1 yil garantili samsung s4 telpa garantili 800 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLIVERA -- 4 Ekim 2014; 10:40:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N 70 genpa garantili 15 ay
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ozaman Bayram dönüşü 0212-371-15-00 telpa müşteri hizmetlerini ara sana doğru düzgün cevap versinler. Çalışma saatleri 08:30-18:30 arayıp sorabilirsin

Samsung cihazların teknik servis hizmetleri anlaşma sonu itibariyle TELPA sorumluluğundan çıkmıştır. Gerisi senin bileceğin bir iş.

• quote:

Ozaman Bayram dönüşü 0212-371-15-00 telpa müşteri hizmetlerini ara sana doğru düzgün cevap versinler. Çalışma saatleri 08:30-18:30 arayıp sorabilirsin

Samsung cihazların teknik servis hizmetleri anlaşma sonu itibariyle TELPA sorumluluğundan çıkmıştır. Gerisi senin bileceğin bir iş.

Amacın Konumu Baltalamaksa Söyle ?

Telpa Destek Vermiyorsa Yeni Destek Verecekleri Yere Yönlendirecekler.

Bayram Günü Ayıp Yaptığınız Size Neyin Nasıl Olduğunu SOran OLmadı Dısardan Bakılınca Bi Anda Telefon Garantisiz Durumuna Düştü Daha Fazla Gereksiz Yorum Yazmayın Lütfen İyi Bayramlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Ozaman Bayram dönüşü 0212-371-15-00 telpa müşteri hizmetlerini ara sana doğru düzgün cevap versinler. Çalışma saatleri 08:30-18:30 arayıp sorabilirsin

Bayram Günü Ayıp Yaptığınız Size Neyin Nasıl Olduğunu SOran OLmadı Dısardan Bakılınca Bi Anda Telefon Garantisiz Durumuna Düştü Daha Fazla Gereksiz Yorum Yazmayın Lütfen İyi Bayramlar.

Amacım ilanınızı baltamak değil yanlış bildiğiniz birşeyin doğrusunu anlatmaya çalışmaktı. Ben cihazınız garantisiz demedim sadece teknik servis Telpa değil dedim. Yapacağınız tek şey telpa garantili ibaresini Samsung Türkiye garantili diye değiştirmek olacaktı ki doğrusu bu. Sizin cihazınız Samsun Türkiye tarafından getiriliyor Telpa getirmiyor. Samsung anlaşma yaptığı yetkili servise yönlendiriyor ki bu önceden Telpa idi. Şuan değil. Ha kim diye sorarsanız bunun cevabını 444-77-11 numaralı SAMSUNG TÜRKİYE müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Onlar sizi anlaşmalı noktalarına yönlendireceklerdir.

Forum ortamında yorum yapmak varsa yanlış bilinen birşeyi düzeltmek normal bir durumdur. Forumun amacı bilgilenmek,bilgilendirmek değil midir? Alacak kişi bunu bilmeye hakkı var sanırım.
    Hayırlı bayramlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Amacım ilanınızı baltamak değil yanlış bildiğiniz birşeyin doğrusunu anlatmaya çalışmaktı. Ben cihazınız garantisiz demedim sadece teknik servis Telpa değil dedim. Yapacağınız tek şey telpa garantili ibaresini Samsung Türkiye garantili diye değiştirmek olacaktı ki doğrusu bu. Sizin cihazınız Samsun Türkiye tarafından getiriliyor Telpa getirmiyor. Samsung anlaşma yaptığı yetkili servise yönlendiriyor ki bu önceden Telpa idi. Şuan değil. Ha kim diye sorarsanız bunun cevabını 444-77-11 numaralı SAMSUNG TÜRKİYE müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Onlar sizi anlaşmalı noktalarına yönlendireceklerdir.

Forum ortamında yorum yapmak varsa yanlış bilinen birşeyi düzeltmek normal bir durumdur. Forumun amacı bilgilenmek,bilgilendirmek değil midir? Alacak kişi bunu bilmeye hakkı var sanırım.
    Hayırlı bayramlar.

Bu Yorum Yaptığınız İlk Yorum Olsaydı Evet Teşekkür Bile Ederdim.

Sizede İyi Bayramlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.