Şimdi Ara

Son 20 Gün Kala Ders Çalışma Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
4
Favori
13.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar gerek sizin fikirlerinizi almak, gerek ise program oluşturma çabası içerisinde olup bir türlü başaramayan arkadaşlara örnek olması açısından yaptığım programı sizinle paylaşmak istedim.

Programım 19 Marta kadar devam ediyor. Daha ilerisi içinde en verimli şekilde geçirebileceğim kısa 3 günlük bir program daha uygulayacağım. Son 2 gün kalana kadar çok ağır şekilde çalışmaya devam edeceğim. Sondan 2.gün 1 deneme + konu tekrarı yapacağım, son gün ise Fizik ve Kimyanın sözel konularına bakacağım ve artık gerisi Allah ne verdiyse saldıracağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Düzenli

Güzel olmuş.Başarılar.

Teşekkürler, size de başarılar.
  •  Son 20 Gün Kala Ders Çalışma Programı
    Mart ayı içinde geçerli ama matematiği akşama aldım onun yerine deneme koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 4 Mart 2013; 1:21:08 >
  • Fenerbahçe maçları ve İşler Güçler gözümden kaçmadı
    Güzel program, iyi çalışmalar.
  • konu tekrarlarını nasıl yapmayı düşünüyorsun? ayrıca bol şans umarım verim alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Mart ayı içinde geçerli ama matematiği akşama aldım onun yerine deneme koydum.

Güzel program hocam, ama önemli olan uygulayabilmek kanımca. İnşallah bunu başarabilirsek, iki programda yüksek başarı getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirkaNuA

Fenerbahçe maçları ve İşler Güçler gözümden kaçmadı
    Güzel program, iyi çalışmalar.

Evet hocam onlarla bir nebzede olsa şu ağır programda nefes almak istedim İkisi de vazgeçilmezim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 9 saat ders çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

konu tekrarlarını nasıl yapmayı düşünüyorsun? ayrıca bol şans umarım verim alırsın

Hocam ben konu anlatım kitabını, hızlıca okuyorum. Eskiden çalışırken çizdiğim yerleri daha dikkatli okuyorum. Sora birkaç soru bakıyorum. Öyle geçiyorum yani aşırı bir tekrar yapmıyorum. Zaten sınavda da öyle konuların pek özel yerlerine inmiyorlar. Genel olarak soruyorlar her konudan çıkan sorularda oldukça basit oluyor. Fakat sınav psikolojisi işte bazen yapamayabiliyorsunuz.
  • ayrıntı konusunda çok haklısın.ama alıştık yıllarca yazılı sınavlara.içimize sinmiyor böyle önemli sınav olunca.ben tekrar yapmayı sevmeyenlerden, bi türlü beceremeyenlerdenim de o yüzden bi danışayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

ayrıntı konusunda çok haklısın.ama alıştık yıllarca yazılı sınavlara.içimize sinmiyor böyle önemli sınav olunca.ben tekrar yapmayı sevmeyenlerden, bi türlü beceremeyenlerdenim de o yüzden bi danışayım dedim

Bende sevmiyorum hocam, konu çalışmak, tekrar yapmak birer işkence benim için. Ama başka bir şansımız yok, yapmak zorundayız. Dişimizi sıkıp dayanmak zorundayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

Evet arkadaşlar gerek sizin fikirlerinizi almak, gerek ise program oluşturma çabası içerisinde olup bir türlü başaramayan arkadaşlara örnek olması açısından yaptığım programı sizinle paylaşmak istedim.

Programım 19 Marta kadar devam ediyor. Daha ilerisi içinde en verimli şekilde geçirebileceğim kısa 3 günlük bir program daha uygulayacağım. Son 2 gün kalana kadar çok ağır şekilde çalışmaya devam edeceğim. Sondan 2.gün 1 deneme + konu tekrarı yapacağım, son gün ise Fizik ve Kimyanın sözel konularına bakacağım ve artık gerisi Allah ne verdiyse saldıracağız

gözlerim yaşardı panpa

• quote:

Orijinalden alıntı: rockman52

gözlerim yaşardı panpa

• quote:

quote:

gözlerim yaşardı panpa

kitabına çizdiğim ayrıntılara denk gelirsen onlara da bak bi güzelce:)
  • quote:

quote:

quote:

gözlerim yaşardı panpa

Yok la geçen sene ki kitaplar, sana yaptığım seremoniler eşliğinde bitti. Küfür limitin doldu kardeşim

• quote:

quote:

quote:

quote:

gözlerim yaşardı panpa

Yok la geçen sene ki kitaplar, sana yaptığım seremoniler eşliğinde bitti. Küfür limitin doldu kardeşim

ben de diyorum kulağımla birlikte vücudumun değişik yerlerinde niye kıpırdanma var

• neden 2011 ygs Çözmeyeceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

neden 2011 ygs Çözmeyeceksin?

Hocam onu en son çözecem yani şu kalan 3 günlük zarfta tahminim sınava en yakın sınav 2011 ygs olacak o yüzden sona bıraktım.
  • quote:

quote:

Hocam onu en son çözecem yani şu kalan 3 günlük zarfta tahminim sınava en yakın sınav 2011 ygs olacak o yüzden sona bıraktım.

neden 2011? Özellikleri nedir ki?

2012 de ygs türkçesi zordu.Yani uzudu. 2010 ve 2011 in özelliklerini Bilmiyorum da
  • quote:

quote:

quote:

2012 de ygs türkçesi zordu.Yani uzudu. 2010 ve 2011 in özelliklerini Bilmiyorum da

Hocam 2011'de öyleydi Türkçesi kasıntıydı, biraz da matematik zordu 2012'ye göre. ÖSYM genelde 2 senede bir taktik tekrarlıyor, beklentim 2011 yakın olacağı şekilde.

Birde ben geçen sene sınava girdim yani 2012 çözeceğim ama geçen seneden bir şeyler var aklımda tam kıstas alamam. 2010 ise çözmedim ama ilk YGS olduğu için biraz uzak kalıyor. O yüzden şu anda elimdeki en yakın ve kendimi test edeceğim sınav 2011 YGS kalıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 2011'de öyleydi Türkçesi kasıntıydı, biraz da matematik zordu 2012'ye göre. ÖSYM genelde 2 senede bir taktik tekrarlıyor, beklentim 2011 yakın olacağı şekilde.

Birde ben geçen sene sınava girdim yani 2012 çözeceğim ama geçen seneden bir şeyler var aklımda tam kıstas alamam. 2010 ise çözmedim ama ilk YGS olduğu için biraz uzak kalıyor. O yüzden şu anda elimdeki en yakın ve kendimi test edeceğim sınav 2011 YGS kalıyor.

Teşekkür ederim.Bence işler güçleri sınavdan sonra da izleyebilirsin :) tabi sen bilirsin . O proğramı tam yaparsan hak edersin zaten ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.