Arkadaşlar 2 saat önce falan malum işi gördüm ayıptır söylemesi.Sonra duş alayım dedim,girdim duşa.Evde kimse yok diye rahat rahat yıkanıyorum.Komşu zili çalıyor ne var diye bağırdım çay bardağı istiyormuş.Yok bizde dedim gönderdim .Sonra yine banyoya girdim.Birben su soğudu.Dedim basınç düşmüştür gittim kombiden basıncı düzelttim tam banyoya girecem annem geldi eve bizim banyoyla ev kapısı karşı karşıyadır.Tam girerken annem beni çıplak gördü(arkadan) hemen koşa koşa girdim içeriye ama ne fayda Sonra banyoda su yavaş yavaş yükselmeye başladı,dedim ne oluyor.Banyodaki gider tıkanmış! (Dün alt katı su bastı,mahallenin giderleri dolmuş)Pis sular gelmeye başladı banyoya.1 saat evde pompa aradım.Bulana kadar canım çıktı.Anasını satiyim bir banyoya gireyim dedim 2 saat oyalandım ne şanssız günümdeyim arkadaş
la forumu çökertecen git abdest al gel
Koptum kardeş resmen yerlerdeyim şuan
allahtan önden gözükmemişin
PİS SAPİK SENİ
Citi senmisin la ?
Cenabet halindeyken aksilikler hep üst üste gelir,bizzat ben de yaşadım
Biri de bana komplo peşinde galiba. Bilgisayar masasına bir rulo tuvalet kağıdı koymuşlar.
cenabet cenabet normaldir kafana uydu düşmemiş dua et sen.
Bu mesajı Wingdings fontu ile yazdın ve açılımı Q33NY
Hala anlamış değilim
quote:
Orijinalden alıntı: BeyinPremium
quote:
Orijinalden alıntı: Teardrops
Q33NY
Hala anlamış değilim
l337 1l3 y421lm15
quote:
quote:
Q33NY
Hala anlamış değilim
bir de FB yazıp wingdings fontuna getirip çıkan şeyde güzel
forumun en cenabeti sensin galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Trust Me
quote:
quote:
Q33NY
Hala anlamış değilim
FB
quote:
Arkadaşlar 2 saat önce falan malum işi gördüm ayıptır söylemesi.Sonra duş alayım dedim,girdim duşa.Evde kimse yok diye rahat rahat yıkanıyorum.Komşu zili çalıyor ne var diye bağırdım çay bardağı istiyormuş.Yok bizde dedim gönderdim .Sonra yine banyoya girdim.Birben su soğudu.Dedim basınç düşmüştür gittim kombiden basıncı düzelttim tam banyoya girecem annem geldi eve bizim banyoyla ev kapısı karşı karşıyadır.Tam girerken annem beni çıplak gördü(arkadan) hemen koşa koşa girdim içeriye ama ne fayda Sonra banyoda su yavaş yavaş yükselmeye başladı,dedim ne oluyor.Banyodaki gider tıkanmış! (Dün alt katı su bastı,mahallenin giderleri dolmuş)Pis sular gelmeye başladı banyoya.1 saat evde pompa aradım.Bulana kadar canım çıktı.Anasını satiyim bir banyoya gireyim dedim 2 saat oyalandım ne şanssız günümdeyim arkadaş
DAN SONRASINI OKUMADIM.
quote:
Orijinalden alıntı: Trust Me
quote:
quote:
Q33NY
Hala anlamış değilim
sen birde BJK yaz
quote:
Orijinalden alıntı: Byabsnn
cenabet cenabet normaldir kafana uydu düşmemiş dua et sen.