Şimdi Ara

Son 15 Günde Sıçrayışımı Yaptım.Mutluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tuhaf bir duygu ama yaşamak güzel.Sınava 9 gün kalmış.Ama benim büyük sıçramam bu son 10 gün içerisinde oldu.Hatta bugün 500soru çözdüm üstüne bayağı bi konu çalıştım yoksa 750ye kadar varabilirdi.
    Boş iş yapmamaya başladım.Eksik olduğum konulardan birer test çözerek gittim martın 10undan itibaren.Ara ara deneme de çözdüm yükseliş belli oldu hakkaten.Sene başından beri böyle çalışsaydım garanti derece
    yapacak konuma gelirdim.Temel oluşturduktan sonra zorlayıcı sorular çözerek pekiştirmek güzel oldu.Bilmem sınavın yaklaşması mı benim aklıma daha iyi kazıttı konuları bilmiyorum.Sınava hazırlanırken kendimizi geliştirmek ve bilinçlendirmek çok hoş bir duygu.Özellikle tam bilinçli olmak.Hani kendinize uzaktan bakarsınız ya bende o olay tamamen objektif hale geldi.Şuan sınava girsem bayağı güzel geçeceğini düşünüyorum.
    Kaldı ki 9 gün var.Daha neler neler yaparım.Duygularımı paylaşmak istedim.Umarım 1 Nisan günü bu konuyu gülerek uplayabilirim.

edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banyodayim -- 21 Mart 2012; 23:06:33 >

• senin adına sevindim. umarım bunun sürekliliğini sağlarsın da, daha da mutlu olursun tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

Tuhaf bir duygu ama yaşamak güzel.Sınava 9 gün kalmış.Ama benim büyük sıçramam bu son 10 gün içerisinde oldu.Hatta bugün 500soru çözdüm üstüne bayağı bi konu çalıştım yoksa 750ye kadar varabilirdi.
    Boş iş yapmamaya başladım.Eksik olduğum konulardan birer test çözerek gittim martın 10undan itibaren.Ara ara deneme de çözdüm yükseliş belli oldu hakkaten.Sene başından beri böyle çalışsaydım garanti derece
    yapacak konuma gelirdim.Temel oluşturduktan sonra zorlayıcı sorular çözerek pekiştirmek güzel oldu.Bilmem sınavın yaklaşması mı benim aklıma daha iyi kazıttı konuları bilmiyorum.Sınava hazırlanırken kendimizi geliştirmek ve bilinçlendirmek çok hoş bir duygu.Özellikle tam bilinçli olmak.Hani kendinize uzaktan bakarsınız ya bende o olay tamamen objektif hale geldi.Şuan sınava girsem bayağı güzel geçeceğini düşünüyorum.
    Kaldı ki 9 gün var.Daha neler neler yaparım.Duygularımı paylaşmak istedim.Umarım 1 Nisan günü bu konuyu gülerek uplayabilirim.

edit : imla.

:)) vayy Tebrikler .. yumurta kapıya dayanınca oluyor bu düzen bende halen yok bakıp göreceğiz artık Senin adına gerçekten çok mutlu oldum

• senin adına sevindim.dersanemdeki ek dersler ve deneme sınavları yüzünden nerdeyse ders çalışamadım adam akıllı.şu son günlerde sosyal ve biyodaki eksiklerimi kapatıp kimyadan tekrar ve mat1den çıkmış soruları çözcem.
    Dün dersanede 2011 ygs uygulandı.14 sosyal netine rağmen 444 civarı puan yaptım(tabi soruları önceden görmemiştim)az da olsa kendime güvenim geldi.ne kadar belirleyici olur bilmiyorum ama..inş hepimiz gülerek çıkıcaz o sınavdan
  • ben de sömestr'da 60 puanlık sıçrayış yaptım. üstelik sadece 10 gününü verimli geçirdim. şimdi de önümde tam 10 günlük bi süre var. hala eksik konularım var. 360'tan 420'ye geldim. Sosyal ve geometrideki eksiklerimi gidermem için sömestrla kıyasladığımda fazlasıyla yeterli bi süre aslında. çünkü o zaman 10 günde çok daha fazla dersten çok daha fazla konu ilerlemiştim. puanlarımı en azından 430 üstüne çıkarabilirim aslında. Çünkü çalıştığım konudan soru kaçırmama gibi bi yeteneğim var. Misal bugün deneme olduk 35 soru işaretledim matemaitkten 35 net. Diğer 5 konu analitik vs çalışmadığım konular.

Gel gelelim yapamıyorum işte. İçim öldü. YGS gelse geçse de LYS'ye çalışsam farklı bi tür belki daha zevkli olur diye avutuyorum.

Senin adına çok sevindim arkadaşım. Belki yarından itibaren benim deaklım başıma gelir. Bugünü de öldürdük böyle diye diye

• bende de bir sıçrama oldu neden bilmiyorum o yüzden de kendime hala tam olarak güvenemiyorum (bazen şansa yaptığımı bile düşünüyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlock60 -- 21 Mart 2012; 23:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

ben de sömestr'da 60 puanlık sıçrayış yaptım. üstelik sadece 10 gününü verimli geçirdim. şimdi de önümde tam 10 günlük bi süre var. hala eksik konularım var. 360'tan 420'ye geldim. Sosyal ve geometrideki eksiklerimi gidermem için sömestrla kıyasladığımda fazlasıyla yeterli bi süre aslında. çünkü o zaman 10 günde çok daha fazla dersten çok daha fazla konu ilerlemiştim. puanlarımı en azından 430 üstüne çıkarabilirim aslında. Çünkü çalıştığım konudan soru kaçırmama gibi bi yeteneğim var. Misal bugün deneme olduk 35 soru işaretledim matemaitkten 35 net. Diğer 5 konu analitik vs çalışmadığım konular.

Gel gelelim yapamıyorum işte. İçim öldü. YGS gelse geçse de LYS'ye çalışsam farklı bi tür belki daha zevkli olur diye avutuyorum.

Senin adına çok sevindim arkadaşım. Belki yarından itibaren benim deaklım başıma gelir. Bugünü de öldürdük böyle diye diye

puan artışın bence çok çok iyi. çalışmamakla çok büyük hata edersin. çünkü o puanı 450 yapabilirsin. doğrunun analitiğini 10 günde, ygsde yapacak kadar bitirebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocayla on beş dakika falan konuştuk ama çok sağlam oldu. uyanmamı sağladı diyebilirim. şu son on günlük sıkmanın getirisi çok, götürüsü yok, cidden. kolay gelsin herkese. inşallah herkesin istediği olur, benim de hedefim 450'ye çekebilmek. hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlock60

bende de bir sıçrama oldu neden bilmiyorum o yüzden de kendime hala tam olarak güvenemiyorum (bazen şansa yaptığımı bile düşünüyorum )

Bunu ancak bol deneme çözerek bu sorunun üstünden gelirsin.
  • bende son sınavda 440 küsür yaptım 10 fen yanlışına rağmen. bakalım 460 hedefliyorum
  • Sene başından beri çalışşam derece yapardım falan bunlar klasik laflar aslına bakarsan o kadarda kolay olmayan bir durum. Şahsen bende zamanında cok büyük sıcrayıs yaptım fakat derece icin bırak 10 günü 10 ayını versen bile yetmeyebilir .
  • tebrik ederim umarim 9 gun de boyle gecer bende soyle bi durum var bigun cok guzel verimli calisiyorum ertesi gun nerdeyse bombos geciyor notrlemis oluyorum :D su sinavi bir atlatalim da lysde gece gunduz calismayan ...
  • tebrikler dostum.ben de şu son 1 ayda hayvan gibi çalışma alışkanlığı kazandım bunun lys için çok fazla faydası olacaktır.
  • Tebrikler... Bende dün deshanede olduğumuz denemede(ilk defa başım ağrımadı) %10'luk kısama girdim. Şu 9 günde %2-3 kadar ilerlersem benden mutlusu olmaz.
  • tebrik ederim oncelikle zaten forumda gördüğüm yazılarından gayretli biri olduğun anlaşılıyor umarım devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: oonur451

tebrik ederim oncelikle zaten forumda gördüğüm yazılarından gayretli biri olduğun anlaşılıyor umarım devam eder

onur sınav yarın mı
  • dün sordum bugün msj la haber vereceklermiş ama hangi gün baslayacağını soylemedi ama bugün msj gelicekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

ben de sömestr'da 60 puanlık sıçrayış yaptım. üstelik sadece 10 gününü verimli geçirdim. şimdi de önümde tam 10 günlük bi süre var. hala eksik konularım var. 360'tan 420'ye geldim. Sosyal ve geometrideki eksiklerimi gidermem için sömestrla kıyasladığımda fazlasıyla yeterli bi süre aslında. çünkü o zaman 10 günde çok daha fazla dersten çok daha fazla konu ilerlemiştim. puanlarımı en azından 430 üstüne çıkarabilirim aslında. Çünkü çalıştığım konudan soru kaçırmama gibi bi yeteneğim var. Misal bugün deneme olduk 35 soru işaretledim matemaitkten 35 net. Diğer 5 konu analitik vs çalışmadığım konular.

İmam analitikte birşey yok ygs bazında.Ben hiç konu çalışmadım fem kapsülde soru kaçırmıyorum gözünü korkutma

• forumlarda okuyorum millet 400 küsür yapıyor benim hedefim 350 puan tm 1 den ama zor daha 300 zor yapıyorum ki 350 çok zor gerçekten
  • evde kalınca boş şeylerle uğraşıyorum pişmanım mezunları şimdi anladım inşAllah bidaha aynı hataya düşmüyeceğim 15-20 puan artırırsam süper olacak( 4 fen sorusu )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.