Şimdi Ara

Son 12 günde neredeyse 160 saat uyudum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 gün 75 yılın 2283'te biri eder. Keşke kalan ömrüm de böyle keyif ve rahatlık dolu geçse. Ki geçmemesi için bir sebep de yok artık. Valla fırsatını bulduğum her vakitte uyuyacağım. Hayat zaten hızlı geçiyor ama böyle daha hızlı geçiyor. 17061 gün sonra 75 yaşım doluyor. Aslında biraz fazla ama daha az olmasını yeğlerdim. 4 gün sonra 28.3 yaşımdayım. Bu küçük galaksideki bu küçük dünyada yaptıklarımızın bir önemi yok. Konum, mevki, başarı, hiç biri önem taşımıyor. Hem de hiç biri. Yine de ölmeyeceğim. 4 yüz bin saat hızlıca geçer, ki muhtemelen o kadar yaşamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok konuşma len. Aynı şeyleri geveleyip duruyon :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Çok konuşma len. Aynı şeyleri geveleyip duruyon :)
    İlaçlar da uyutuyor olabilir. Kozmostan şöyle bilimde ilahlaşmış bir canlı gelse de insan türünü özel bir frekans ve ışınımla ortadan kaldırsa diyorum hep.

Zira şu ana kadar yaptığımız her şey sadece bencil amaçlara hizmet etti. Bence yok olmamız adil bir karar. Diyeceklerim bunlar.

• Bu aylarda kış uykusunda olman doğal

Edit.kayra yeni hesap açmışsın,hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elk.de -- 25 Aralık 2019; 0:29:18 >
  • Seni seviyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godless Boss

İlaçlar da uyutuyor olabilir. Kozmostan şöyle bilimde ilahlaşmış bir canlı gelse de insan türünü özel bir frekans ve ışınımla ortadan kaldırsa diyorum hep.

Zira şu ana kadar yaptığımız her şey sadece bencil amaçlara hizmet etti. Bence yok olmamız adil bir karar. Diyeceklerim bunlar.

Alıntıları Göster
    Bu görüşlerinde sana katılıyorum. İnsanlar dünyanın virüsüdür. (Şimdilik sadece dünyanın, belki ileride uzayın da...) Zarardan başka bir şey vermiyoruz.

• Gününüz nasıl geçiyor merak ettim? Kaçta kalkıyorsunuz mesela?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Streamable
    9dir3 - Streamable
    https://streamable.com/bgnda

@haqueim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Gününüz nasıl geçiyor merak ettim? Kaçta kalkıyorsunuz mesela?
    Dengesiz geçiyor. Parçalı uyuyorum. Şimdi kalktım mesela.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.