Şimdi Ara

Son 11 maç '2 galibiyet' 2 beraberlik '7 mağlubiyet'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ligde, Avrupa da ve kupada iyi konumda olduğumuzu düşünüyorum... Sizce de öyle değil mi?

• kafan güzel diye düşünüyorum alternatif olarak git bi gözlük edin
  • Olaya iyi yonden bakmak lazim 2 galibiyetimiz var ankaragucunun o da yok
  • ironi yapmış arkadaş
  • eğer kupada elenirsek Mr.Scaletta ya katılacağım yorumunda ama Beşiktaş kötü kaybetmiyor sadece tempoyu yükseltemediği için kaybediyor yada berabere kalıyor Beşiktaşın gücü gerçekten azaldı bizim kızdığımız nokta niye oyuncuların alternatiflerini kullanmıyorsun eğer takım haftada 3 maç yapıyoruz ya en azından 1inde takımın 6 oyuncusunu değiştirerek oynatsa belkide bu kadar sıkıntıya düşmezdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

eğer kupada elenirsek Mr.Scaletta ya katılacağım yorumunda ama Beşiktaş kötü kaybetmiyor sadece tempoyu yükseltemediği için kaybediyor yada berabere kalıyor Beşiktaşın gücü gerçekten azaldı bizim kızdığımız nokta niye oyuncuların alternatiflerini kullanmıyorsun eğer takım haftada 3 maç yapıyoruz ya en azından 1inde takımın 6 oyuncusunu değiştirerek oynatsa belkide bu kadar sıkıntıya düşmezdik

haklı olabilirsin..ama bu sorunların genel adına ruh yok deniyor diğerleri fasa fiso dostum..carvalhal başından beri iyi teknik direktör degildi.başkan satıp gitti oyuncular oynamak istemiyor sanki.mücadele yok kazanma istegi yok.bu ne rezalet ya basit basit hatalar.bir türlü dur diyemiyorlar bu gidişe play-off için geldiler dibimize girdiler zaten.forvet dedigin tayfada bir tek pektemek samimi.en azından adam çalışıyor..abi almeida kimdir ya edu kimdir bu ikisinin attıgı golün toplamını galatasarayın tek orta saha oyuncusu atıyor nerdeyse.rezalet ya nerde lan nouma ilhan sergen zago ronaldo nerde bunun gibi yürekli adamlar.nerde lucescu gibi ağırlıgını koyan teknik adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

eğer kupada elenirsek Mr.Scaletta ya katılacağım yorumunda ama Beşiktaş kötü kaybetmiyor sadece tempoyu yükseltemediği için kaybediyor yada berabere kalıyor Beşiktaşın gücü gerçekten azaldı bizim kızdığımız nokta niye oyuncuların alternatiflerini kullanmıyorsun eğer takım haftada 3 maç yapıyoruz ya en azından 1inde takımın 6 oyuncusunu değiştirerek oynatsa belkide bu kadar sıkıntıya düşmezdik

haklı olabilirsin..ama bu sorunların genel adına ruh yok deniyor diğerleri fasa fiso dostum..carvalhal başından beri iyi teknik direktör degildi.başkan satıp gitti oyuncular oynamak istemiyor sanki.mücadele yok kazanma istegi yok.bu ne rezalet ya basit basit hatalar.bir türlü dur diyemiyorlar bu gidişe play-off için geldiler dibimize girdiler zaten.forvet dedigin tayfada bir tek pektemek samimi.en azından adam çalışıyor..abi almeida kimdir ya edu kimdir bu ikisinin attıgı golün toplamını galatasarayın tek orta saha oyuncusu atıyor nerdeyse.rezalet ya nerde lan nouma ilhan sergen zago ronaldo nerde bunun gibi yürekli adamlar.nerde lucescu gibi ağırlıgını koyan teknik adam.

sergen ilhan zago yu yaratmak için benim dediğim nokta mehmet , muhammed , burak , gerekise alves bile oynatılmalı takımın ruhunun kaybolmasının sebebi takımın 11 oyncusunun en az 9 unun hep aynı isimler olması bak şimdi Quaresma kızağa çekildi daha önce guti çekilmiştir Veli'yi kazandık Quaresma yerine Mehmeti koy belki mMehmeti kazanırız kim formsuz ernst mi ? değiştir abi koy Muhammaeti bak Simao S.O.S veriyor koy Burak'ı yoksa olmaz abi olmazzz Burak bu sene 3. maçı mı 4. maçımı ne Muhammed hiç oynamadı Atınc hic oynamadı Mehmet dakka 82. demi ne girdi ama bakıyorsun bazı adamlar hep 11 değişmezleri gibi değişecek abi bugün Quaresma otursun yarın Simao öbürgün Almeida ama çok geç kalındı 2. döneme başlar başlamaz rotasyonla başlayacaktık bugün Quaresmanın oturması bize nasıl hiçbir şey kazandırmıyorsa ozaman onu kazanacaksın kaldı 4 lig maçı ve belkide son avrupa maçı bu işlere geç kalındı Carvalhale en çok bu yüzden kızıyorum seviyorum ama kızıyorum. Eğer olurda Avrupa ligien ddevam edersek kesinlikle ligde oyuncu rotasyonuna geçip biraz olsun bi sonraki tur için oyuncuları her harikarda dinlenerek eğlenerek gerek maddi olarak rahatlatması ve üzerindeki baskıyı azaltması gerekiyo

• Demirören gitti ama öyle bir enkaz bıraktı ki! Düzeltmesi yıllarca sürer. Mali disiplini sağlayıp BJK'ı ayağı kaldıracak profesyonel bir yönetim gelmedikçe gelecek çok karanlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Demirören gitti ama öyle bir enkaz bıraktı ki! Düzeltmesi yıllarca sürer. Mali disiplini sağlayıp BJK'ı ayağı kaldıracak profesyonel bir yönetim gelmedikçe gelecek çok karanlık.

• Elimizden (Orduspor) kaçtınız. Bala bi golle beraberlik geldi. Hakem desen Ordu aleyhinde maçı katletti. Hadi yine iyisiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGuKahN

Elimizden (Orduspor) kaçtınız. Bala bi golle beraberlik geldi. Hakem desen Ordu aleyhinde maçı katletti. Hadi yine iyisiniz..

En azından iyi gün taraftarı degiliz hadi go home
  • quote:

Elimizden (Orduspor) kaçtınız. Bala bi golle beraberlik geldi. Hakem desen Ordu aleyhinde maçı katletti. Hadi yine iyisiniz..

kac tane takim tutuyosun ? ayrica uefa kupasi taraftarisin saniyorum.
  • quote:

kafan güzel diye düşünüyorum alternatif olarak git bi gözlük edin

Carlosun her maç sonu söylediği şey niye kızıyorsun?
  • Müdür o adam ya salak ya şarapçı yani
  • "Takımdan çok memnunum, taraftar da memnun. Değil mi lan? Yoksa..." - Carvalhal
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Uefa kupası sizi ne kadar çok kıskandırıyor belli oluyor. Ben doğduğumdan beri memleketim Ordu ve baba takımı Galatasaray'ı tutarım.. Sen hiç sol elini kesip sağ elini yalnız bıraktın mı? Bizim sevgimizde doğuştan. Kimsenin de yargılamaya hakkı yoktur..
  • quote:

quote:

quote:

Uefa kupası sizi ne kadar çok kıskandırıyor belli oluyor. Ben doğduğumdan beri memleketim Ordu ve baba takımı Galatasaray'ı tutarım.. Sen hiç sol elini kesip sağ elini yalnız bıraktın mı? Bizim sevgimizde doğuştan. Kimsenin de yargılamaya hakkı yoktur..

Bende diyorum ki sizin gibi gençleri takımınız galatasaray 14.iken görmek isteriz meydanlarda.Ya da bir muhabbet esnasında olsun bizim uefa kupamız var demediginiz bir zamanda olgun insanlar gibi sohbet edilebilir umarım bir gün sizlerle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende diyorum ki sizin gibi gençleri takımınız galatasaray 14.iken görmek isteriz meydanlarda.Ya da bir muhabbet esnasında olsun bizim uefa kupamız var demediginiz bir zamanda olgun insanlar gibi sohbet edilebilir umarım bir gün sizlerle.

Bu arada benim yaşım 22. Bilmiyorum sizin yaşınız kaç. Ben her ortamda takımımı desteklerim rahat ol.

• Sakatlarımiz var, 3 kulvarda yarışıyoruz. İyi oldugumuzu duşunuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.