Şimdi Ara

Son 1 haftadır çok kötüyüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen hafta zaman 3 olduk malum çok zordu ve herkes düştü ve o sınavdan sonra bende bi korkaklık oluştu kendime olan bütün güvenim yerel bir oldu bugun zaman 4 vardı malum gittim dershaneey aşırı stres ve heyecan vardı ssanki herşey bbitmiş gibi kötü geçti bu stresten dolayı sonra eve geldim rahat kafayla bakayım dedim arkadaşlar matematikten 10 net fark attım hyani arada 10 net fark vardı.bunun nedeni evde rahattım. herşey bu zaman3 ten sonra oldu arada bir olur mu böyle şeyler yoksa tehlike çanlarımı çalıyor benim için? diğer dersler için böyle oldu türkçede 36 38 yapıyordum düştüm son 2 sınavdır buda hep o zaman 3 ten sonra oluşan eziklik dıuygusundan dolayı

• Uppppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bauthy

Arkadaşlar merhaba,

geçen hafta zaman 3 olduk malum çok zordu ve herkes düştü ve o sınavdan sonra bende bi korkaklık oluştu kendime olan bütün güvenim yerel bir oldu bugun zaman 4 vardı malum gittim dershaneey aşırı stres ve heyecan vardı ssanki herşey bbitmiş gibi kötü geçti bu stresten dolayı sonra eve geldim rahat kafayla bakayım dedim arkadaşlar matematikten 10 net fark attım hyani arada 10 net fark vardı.bunun nedeni evde rahattım. herşey bu zaman3 ten sonra oldu arada bir olur mu böyle şeyler yoksa tehlike çanlarımı çalıyor benim için? diğer dersler için böyle oldu türkçede 36 38 yapıyordum düştüm son 2 sınavdır buda hep o zaman 3 ten sonra oluşan eziklik dıuygusundan dolayı

Yanlış düşünüyosun kardeş herkes böyle düşüşler yaşar. Bi denemeyle böyle dağılırsan olmaz. Ozaman gerçek sınavda hepten dağılrsın. Sınava çalıştığın kadar psikolojik olarak da kendini sınava hazırlamalısınn. Çünkü istediğin kadar çalışırsan çalış sınav esnasında aşırı stres ve heyecan yaparsan başaramazsın. Bu düşüşler herkeste oluyo. Sadece kendinde oluyomuş gibi düşünme. Yoluna bak sen.

• benim gercek sinavdaki olay olmus sana. en azindan sinavdan once bunun tecrubesini edindin. sakin moral bozma tam gaz calismaya devam. her insan duser onemli olan nasil yukselecegini bilmektir. siniftan bir arkadasim 460 uzeri ham yapardi ygs de.bazen 480-490 arasi yaptigi da olurdu. ama ygs de 11 bin oldu. moral bozmadi tam gaz calisti ve lys de tr 278. si oldu :)

• Sagolun arkadaslar:)

• psikolojik. sana zorsa herkese zor unutma bu puan sınavı degil sıralama sınavı.TOEFL tarzı bir sınava girsen anlarm da sen yapamyosan türkiye gnelinde binlerce yapamayanolacak senin yerin değişmeyecek böyle bir durumda psikolojisini yönetebilen kazanacak.Psikolojin uzernde çalşmanı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.