Şimdi Ara

Son 1 ayda 200 fil olduruldu,Katliama dur diyelim.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar hepinize bir bilgilendirme ve ricam olacak.
    Son bir ay icersinde Cameron'da 200'den fazla fil Sudan'li kacak avcilar tarafindan olduruldu.Cameron'da toplam fil nufusunun 1500 oldugu tahmin ediliyor ve bu oldurulen rakam cok ciddi bir rakam.Tum oldurulen hayvanlar koruma altinda olan ve milli parkta yasiyan hayvanlardi.Filler disleri icin katlediliyor. :( Cameron milli parklarina gereken koruma onlemini gostermedigi icin bu olumler gerceklesiyor.Ekte verecegim internet sitesindeki formu adiniza doldurarak sizde Cameron baskanina gonderilecek imzalara bir destekte bulunabilirsiniz.FIl katliamina dur demek belkide elimizde.

    Hepnize saygilar.
    http://www.thepetitionsite.com/1/cameroon-stop-the-elephant-slaughtering/







  • onları öldüren insanları bana versinler şerefsisizmki elektrikli testere ile kafalarını keserim...Bir hayvana değil ama bir insana rahatlıla kıyarım...İlkten zor olacak ama bunu yapabilirim..
    Şu kanada'da fok avcılarını da halledebilirim..İmkan verilsin yeter...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

    onları öldüren insanları bana versinler şerefsisizmki elektrikli testere ile kafalarını keserim...Bir hayvana değil ama bir insana rahatlıla kıyarım...İlkten zor olacak ama bunu yapabilirim..
    Şu kanada'da fok avcılarını da halledebilirim..İmkan verilsin yeter...

    Bu insanlar bu katliami 2-3 dolar kazanacaklar diye yapiyorlar.Durumlari o kadar kotu ki onlarca hayvanin olumunu 2-3 dolar para icin umursamiyorlar.Ciddi bir durus sergilenmedigi surece bu sorun cozulmeyecektir diye dusunuyorum.Bu sebeple mutlaka ilgili formu doldurun>ne yazikki elimizdeki tek ve en iyi secenek bu suanda. :(
  • Son 2 günde 200 Suriyeli şehit oldu Dünya ise sadece izliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.