Şimdi Ara

Son 1 Ay Kala Sınavı Kazanacağım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkçe : 30 - 33 arası
    Sosyal:20-25 arası
    Matematik:4-6 arası

Hedefim 1 ay içinde bu netleri biraz daha arttırıp 350-360 arası bi puan yapabilmek sonrada lys ye asılmak . Ahanda buraya yazıyorum .

• Bir türlü bu azmi kendimde bulamıyorum :)

tebrikler başaracağına eminim kolay gelsin
  • Eyvallah kardeşim sağol .
  • Aynı durumdayız hocam aynı netler bendede 350 yapıcağım bende hedefime ulaşacağım uyumak yok ders çalışmak var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

Aynı durumdayız hocam aynı netler bendede 350 yapıcağım bende hedefime ulaşacağım uyumak yok ders çalışmak var

Aynen dostum istediklerimize ulaşmamızda bu aptal sistem madem önümüzde engel hepimiz aşıcaz inşallah
  • Ben 30 sosyal 30 türkçe 4-5 mat ile 330 yapıyorum
  • kardesım ne yalan solıyım bende senın durumundayım ve sozelcıyım ınsallah bu ay bunu basarıcaz lutfen bu konuda bırımıze yardımcı olalım bu konu guncel kalsın Allah yardımcımız olsun ınsallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    YKS 3.5 Ay kaldı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sayısal öğrencisiyim fakat fenim berbat. Ygs ile alan bi bölüme gidecem . Turkçe 35 mat 30 sosyal 25 fen 10 tane yapıyorum. Guvender ve femin çözümlü denemelerini aldım hergün 1 er tane çözüyorum bilemediklerimi öğreniyorum öyle çalışıyorum. Tavsiye ederim. Bu arada matematik 4-5 yapan arkadaşlar basit konulara çalışın emin olum 15 net yaparsınız. Iyi geceler.
  • Gazanacagım uleyyyyynn.
  • Allah yardımcın olsun kardeşim kendi amacın doğrultusunda hedefini belirlemen çok güzel birşey .
    Umarım başarılı olursun herhangi bir konuda yardım lazım olursa çekinmeden pm atabilirsin
  • Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar inşallah herkez istediğini alır .
  • llınsallah kardesım ınsallah
  • Herkes birbirne dua etsin ark lar.Allah çalışan , emek veren herkesın yanında olsun ınsallah.Insallah herkes bu sene puanı ve çalıştıgı kadar emegının karsılıgını alır.
  • INSALLAH RASHA KARDESIM DUA EDELIM BIRBIRIMIZEALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
  • Arkadaşlar hayal edin, inanın, hatta maasüstü arkaplanınızı bile istediğiniz yerin resmiyle değiştirin. Yeterli azim ve sıkı çalışmayla yapılamayacak şey yoktur. Klasik bir laf ama gerçekten yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayNNite

Şuanda netlerim şu şekilde :

Türkçe : 30 - 33 arası
    Sosyal:20-25 arası
    Matematik:4-6 arası

Hedefim 1 ay içinde bu netleri biraz daha arttırıp 350-360 arası bi puan yapabilmek sonrada lys ye asılmak . Ahanda buraya yazıyorum .

Türkçeyi 35 sosyali 30 matğ 10 a çekebilirsen 350 olur.mat yapamam dersen sosyale asıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.