Bildirim
Son 1 Ay Kala Sınavı Kazanacağım !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bir türlü bu azmi kendimde bulamıyorum :)
tebrikler başaracağına eminim kolay gelsin -
Eyvallah kardeşim sağol . -
Aynı durumdayız hocam aynı netler bendede 350 yapıcağım bende hedefime ulaşacağım uyumak yok ders çalışmak var -
quote:
Orijinalden alıntı: Nestea10
Aynı durumdayız hocam aynı netler bendede 350 yapıcağım bende hedefime ulaşacağım uyumak yok ders çalışmak var
Aynen dostum istediklerimize ulaşmamızda bu aptal sistem madem önümüzde engel hepimiz aşıcaz inşallah -
Ben 30 sosyal 30 türkçe 4-5 mat ile 330 yapıyorum -
kardesım ne yalan solıyım bende senın durumundayım ve sozelcıyım ınsallah bu ay bunu basarıcaz lutfen bu konuda bırımıze yardımcı olalım bu konu guncel kalsın Allah yardımcımız olsun ınsallah -
bende sayısal öğrencisiyim fakat fenim berbat. Ygs ile alan bi bölüme gidecem . Turkçe 35 mat 30 sosyal 25 fen 10 tane yapıyorum. Guvender ve femin çözümlü denemelerini aldım hergün 1 er tane çözüyorum bilemediklerimi öğreniyorum öyle çalışıyorum. Tavsiye ederim. Bu arada matematik 4-5 yapan arkadaşlar basit konulara çalışın emin olum 15 net yaparsınız. Iyi geceler. -
Gazanacagım uleyyyyynn. -
Allah yardımcın olsun kardeşim kendi amacın doğrultusunda hedefini belirlemen çok güzel birşey .
Umarım başarılı olursun herhangi bir konuda yardım lazım olursa çekinmeden pm atabilirsin -
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar inşallah herkez istediğini alır .
-
llınsallah kardesım ınsallah -
Herkes birbirne dua etsin ark lar.Allah çalışan , emek veren herkesın yanında olsun ınsallah.Insallah herkes bu sene puanı ve çalıştıgı kadar emegının karsılıgını alır. -
INSALLAH RASHA KARDESIM DUA EDELIM BIRBIRIMIZEALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN -
Arkadaşlar hayal edin, inanın, hatta maasüstü arkaplanınızı bile istediğiniz yerin resmiyle değiştirin. Yeterli azim ve sıkı çalışmayla yapılamayacak şey yoktur. Klasik bir laf ama gerçekten yoktur. -
quote:
Orijinalden alıntı: DayNNite
Şuanda netlerim şu şekilde :
Türkçe : 30 - 33 arası
Sosyal:20-25 arası
Matematik:4-6 arası
Hedefim 1 ay içinde bu netleri biraz daha arttırıp 350-360 arası bi puan yapabilmek sonrada lys ye asılmak . Ahanda buraya yazıyorum .
Türkçeyi 35 sosyali 30 matğ 10 a çekebilirsen 350 olur.mat yapamam dersen sosyale asıl.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X