Şimdi Ara

Son 1 ay içersinde oyununda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hecarim gören söylesin beyler. 6300 IPye kıyıp gidip alıcam bu ne böyle :D

• Ben oynuyorum ve gördümde , kullananin elinde çok iyi yani bende , egozimhec : off
  • jungler olarak gayet iyi her gün görüyorum nerdeyse
  • ben oynuyorum,gayet begendigim bi hero'dur,ultisi initiate için mükemmel,tabi kaçış içinde,
    damage'ı da gayet yerinde,gayet viable
  • East te başarılı junglerlar olmadığından dolayı göremiyorum herhalde. Vay arkadaş ya :D
  • Ap hecarim op
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztaofeelthepower

East te başarılı junglerlar olmadığından dolayı göremiyorum herhalde. Vay arkadaş ya :D

bi denk gelemedik demekki

@kıl

ap hecarim bs, w op zaten,ms + ad git rahatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 19 Haziran 2012; 1:45:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

quote:

East te başarılı junglerlar olmadığından dolayı göremiyorum herhalde. Vay arkadaş ya :D

@kıl

op hecarim ulti+alan skili yarı hp götürüyor tf'lerde oyun döndürür.
  • valla o zaman hep bana denk geliyo ruslar alıyo adam birde deli gibi kule altına ulti kullanıyo ondan sonra sry yazıyor ne dersin allahtan azbuz rusça mız var basıyorum kalayı şok oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

quote:

@kıl

early'de mal gibi dönersin o ayrı mesele tabi,ondan sonra nası oyun döndürceginde apayrı bi konu

alan skill'i 4 saniye sürüyor,ulti desen atamazsın zaten,pretty much useless oluyosun o hareketten sonra,ki adamlar armut toplamaz mr kasarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberbandit

valla o zaman hep bana denk geliyo ruslar alıyo adam birde deli gibi kule altına ulti kullanıyo ondan sonra sry yazıyor ne dersin allahtan azbuz rusça mız var basıyorum kalayı şok oluyo

"allahtan azbuz rusça mız var basıyorum kalayı şok oluyo" :D:D:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

quote:

@kıl

early'de mal gibi dönersin o ayrı mesele tabi,ondan sonra nası oyun döndürceginde apayrı bi konu

alan skill'i 4 saniye sürüyor,ulti desen atamazsın zaten,pretty much useless oluyosun o hareketten sonra,ki adamlar armut toplamaz mr kasarlar

Oynamayı bilirsen op oluyor stream yapan phantomL0rd 4 oyunda bir hecarim kasıyor ap mid gidiyor hem farm'ı hem kill'i çok iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberbandit

valla o zaman hep bana denk geliyo ruslar alıyo adam birde deli gibi kule altına ulti kullanıyo ondan sonra sry yazıyor ne dersin allahtan azbuz rusça mız var basıyorum kalayı şok oluyo

konuyla alakası yok ta ben rusları severim ya. iyi oynayanları var. rus bir arkadaşım var arada ranked gireriz. çok iyi ad carry oynuyor. takım ne kadar ezik olsada taşıyor bizi. ingilizcesi pek iyi olmasada anlaşabiliyoruz :D

senin dediğin gibi bir şey olursa adam sry dediği an sorun değil derim ben. mesela bir seferinde ben mid gitmiştim karşımdakini kesecem 100canı kaldı kaçmaya çalışıyor. bizim takımdaki şener şen yandan çıktı taunt attı. yanlışlıkla auto atack yapıp kesti onu. sonra pardon yardım etmeye çalışıyordum dedi bende sorun değil kaçmak üzereydi dedim. buda böyle bir anımdır neden anlattığımı ben de bilmiyorum konu dışına çıktım iyice lanet olsun neyse ben sustum.

• Beceremediğim nadide herolardan.
  • Hayatımın en baba ganklerini attığım hero

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman hocam hecarim deme ya, haftada bir iki kere normal game de rastlıyorum. Premade 2 kişi top gidiyor, biri hecarim öbürü değişiyor sürekli hecarim 0-7 0-8, polonyalı çıkıyorlar birde Güzel kullananlarda var ama beceremeyede bilirsin yani bir yerde deneyip almanı tavsiye ederim
  • oynayanlar çok süper oynuyor ayrıca bende ilk aldıgımda çıkar çıkmaz almıştım hiç sevmemiştim sonra alışınca çok zevkli geliyor pata küte dalmak
  • Ciktigindan beri uzerinde calisipda hala verim alamadigim ama tipinden dolayi sevdigim bir herodur diyorum ve seni ust konumuza davet ediyorum !...
  • Hecarim ROX!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.