Şimdi Ara

Sömüren Kadınlar mı Yoksa Erkekler mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BOYLE ERKEKLERE BENDEN

    Didem üniversite eğitimini bitirmiş, ailesinin bulunduğu şehre geri dönmüş, iş arıyordu. Ben de o sırada ona yardımcı olmak amacıyla, kendisini Alper'le tanıştırıp iş konusunda yardımcı olmasını istemiştim. Alper o sıralarda askerliğini bitirmiş, bir bankada iyi bir pozisyonda ve evlenmek için kelimenin tam anlamıyla kız arıyordu. Açıkçası Didem'in kendisine son derece uygun bir kız olduğunu ve isterse o yönde de düşünebileceğini söylemiştim. 2 yıl içinde Didem Alperin çalıştığı yerde işe başladı ve evlendiler. Şu anda 1,5 yıldır evliler. Didem'in ailesinin de Alper'in ailesinin de maddi durumları son derece iyi. Bu arada Didem benim lise arkadaşım. Benim, Didem ve Alper'in aileleri aynı şehirde yaşıyorlar ve biz farklı bir şehirde yaşıyoruz şu anda. Alper'in ailesinin maddi durumları son derece iyi olmasına rağmen evlenme, ev kurma döneminde ailesi tek kuruş yardımda bulunmadı. Sanırım oğullarının bu yaşadığı şehirde 3 yıldır yeterince para biriktirmiş olabileceğini düşünüyorlardı. Tam tersi, ALper eline geçen bütün parayı harcadığı gibi, bir yığın da borç yapmıştı. Genel bir söz söyleyeceğim, hoşgörün, nedense bu tür erkekadamlar çok fazla. Günlük yaşayıp kazandıkları parayı o gün yiyen cinsten. Didem'in ailesi kendisine evlilik süresince sarfedilecek paranın yarısını vermiş ve Didem bütün bu paralarla Alper'in borçlarını ödemişti. Eve alınan bütün eşyalar borçla alınmış ama Didem'in ailesinin bunlardan hiçbir zaman haberi olmamıştır. Kendi ailesinden evlilik için para istemeyi onuruna sığdıramayan Alper, Didem'in ailesinin parası ile borçlarını ödemeyi gayet rahat bir şekilde gururuna yedirebilmişti. Sonrası mı? Didem hala Alper'in yaptığı saçma sapan borçları öder, alper'in ailesi için çektiği kredilerin taksitlerini öder ve hatta bir ayakkabı alacağı zaman bile Alper'den izin alır. İşte Didem böyle bir bayandır para konusunda. Alper de böyle onurlu bir erkek(!)







  • Ben... Benim hikayem daha bir başka. Eğer bu hikayeler yayınlanırsa birgün ben de kendi hikayemi özetlerim. 7 yıllık bir serüven. Ama sizlerere şimdilik son 5 ayı anlatacağım. Son 5 aydır erkek arkadaşım çalışmıyor. Kendisinin günümüzde çok geçerli bir mesleği var. Son derece tecrübeli olduğundan rahatlıkla iş bulabilir. Ancak o kendi işini kurma çabası yüzünden aylardır geliri yok, üstelik hiç bir birikimi de bulunmamakta. 5 aydır ev kirasını, faturaları, yiyecek, giyecek masraflarını karşılayan benim. Neden mi? Aşk... Geçmişte yaşananlar. İnanın biz bayanlar sandığınız gibi maddi durumu iyi ve bizi pahalı hediyelere boğacak, eğlendirecek, günümüzü gün edecek bir erkekadam aramıyoruz. Biz hayatı paylaşabilecek olgunlukta ve sorumluluk sahibi İNSANLAR arıyoruz. Bu sitede okuduğum bir yazıda bayanların maddi konulara olan düşkünlüğünden şikayet edilmiş. Açıkçası kendimde ve etrafımda bunca örnek varken bu şikayetler bana çok fena battı. Üzüldüm. Biz bayanlar erkekadamlarımızın çok değerli onurları için hep sustuğumuz için adımız kötüye çıkıyor sanırım. Ben de bu susmaya devam edenlerden biri olarak yazarak sizlere yaşadığım gizli gerçekleri aktarmaya karar verdim. Evet siz erkekadamlar...! O çoğu zaman şikayet ettiğiniz, kıskançlıklarından, maddiyata olan düşkünlüklerinden, dedikodularından, memnuniyetsizliklerinden dert yandığınız kadınlarınız sizlerin onuru için en yakın bayan arkadaşlarına bile bu konulardan bahsetmeden katlanıyorlar pekçok sıkıntıya. Günümüz erkeklerinin maddi konularda yeterince onurlu davranmadıklarını düşünüyorum. Hatta ve hatta eşlerinden, sevgililerinden kopardıkları paralarla eğlendiklerini, çapkınlık yaptıklarını bile görüyorum. Ve son olarak diyorum ki, iğneyi kendinize, çuvaldızı bayanlara batırmaktan vazgeçin.




  • aynen
  • Şahsen imkan old. halde sevdiğim insanın sırtından geçinmek istemem, ama mesleği olmayan bir bayanla beraber olup da ona harcama yapmak da zoruma gitmez, Para konusu bu dünyadaki en önemsiz ve en sözü edilmemesi gereken konu, hele ki yanı başında sevgi dururken
  • Bence de ama kime biliyor musunuz? DİDEME KOCA BİR APTAL, ENAYİ, KERİZ DİDEM! SALAK DİDEM!...

    Alper sana da ufaktan bir bu kadar şanslı, onursuz, gurursuz, haysiyetsiz olabildigin icin...
  • Bu topiğe yanıt olabilir diyerekten...

    BIR SURE SONRA

    Bir sure sonra,
    Bir eli tutmakla bir ruhu zincirlemek arasındaki
    ince fark öğrenirsin.

    Ve aşkın yaslanmak,
    birlikte olmanın da güvende olmak
    anlamına gelmediğini öğrenirsin.

    Ve öpücüklerin sözlesme
    ve hediyelerin de vaat olmadığını öğrenmeye
    baslarsın.

    Ve yenilgileri
    basın dik ve gözlerin acık karşılamaya başlarsın,
    bir çocuğun üzüntüsü ile değil, bir yetişkinin
    zerafeti ile.

    Ve her şeyi bugünü düşünerek yapmayı da öğrenirsin
    çünkü yarin ile ilgili her şey belirsizdir.

    Bir sure sonra güneş ısığının yakıcı olduğunu
    öğrenirsin
    eğer fazla maruz kalırsan..

    Bu yüzden,
    başka birisinin sana çiçek getirmesini beklemeden
    kendi bahçeni yarat
    ve kendi ruhunu kendin süsle.
    Ve göreceksin ki dayanıklısın...
    Ve kuvvetlisin,
    Ve değerlisin...


    VERONICA A. SHOFFSTALL




  • walla bu tür bir şerefsiz tanıdığım (arkım fln olamaz) herifi iki kere ben ıslattım 8eşşek sudan döndüğü halde dövnmeye devam ettim) adam hem kadını sömürüyo (kadın dediğim liseden kankam olur ben erkeğim ayrı mesele) hemde içip içip ddayak atıo kahvede abi çekiyo a.q. bunların alayı şerrefsizdir abicim başka biş ey değil ama sevginin gücünüdde küçümsememek lazım her neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte bu kadınları anlamak gerçekten güç. Böyle aptal niye olurlar ki?
    Elinde mesleğin bile var bırak çek git.
    Nedeni sevgi demeyin bana, bu yaptıklarından sonra hala o adamı sevebiliyorsa mal olması lazım.
  • Aşkın gözü kördür derler doğru da bence hiç birşeyi görmez gözün dostum eğer aşıksan hiç bir kötü yönünü görmezsin onun çünküü aşıksındır seviyosundur ama böylesine kadınlar varken değerlerini bilmek gerekir onların onlarsız yapabilirmiyiz bi düşünün mantığı hiçbirzaman yitirmemek gerekir bence aşk konusunda kadınlar daha fedakar oluyorlar hele evlenince..
  • sonuna kadar erkek
  • genelde kadın somuruyo :D yanlıs anlasılmasın...
  • tum genelemeler yanlistir..
    iyi sen tum erkeklere potansiyel somurgec de bende diyeyim kadinlarda orospuluk swicti dogustan on geliyor..
    sonucta savundugumuz seyler ayni olur...
    karni ac cocuguna karisina bakan kac adam var sen bu memlekette biliyormusun?
    tum erkekler ayniymis izmirli erkekler farkliymis..
    neden? cunku +5 +5 muahhaha
  • sen ne diyon ya ozgur?? gaza geldin sacmalamışın yine??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: m1cf

    tum genelemeler yanlistir..
    iyi sen tum erkeklere potansiyel somurgec de bende diyeyim kadinlarda orospuluk swicti dogustan on geliyor..
    sonucta savundugumuz seyler ayni olur...
    karni ac cocuguna karisina bakan kac adam var sen bu memlekette biliyormusun?
    tum erkekler ayniymis izmirli erkekler farkliymis..
    neden? cunku +5 +5 muahhaha



    tercüman varmı forumda?




  • hakkaten lazım!!!
  • BU ARKADASIN MANTALİTESİNE HASTA OLDUM YA EE NEDE OLSA BÖYLELERİ ZOR BULUNUR





    quote:

    Orjinalden alıntı: m1cf

    tum genelemeler yanlistir..
    iyi sen tum erkeklere potansiyel somurgec de bende diyeyim kadinlarda orospuluk swicti dogustan on geliyor..
    sonucta savundugumuz seyler ayni olur...
    karni ac cocuguna karisina bakan kac adam var sen bu memlekette biliyormusun?
    tum erkekler ayniymis izmirli erkekler farkliymis..
    neden? cunku +5 +5 muahhaha




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.