SÖMESTR TATİLİ İÇİN PLANLARINIZ?

-
-
olm zaten hergün tatil bunun sometstırı mı kaldı artık
-
4 dersin de bitmesine birer konu var o yüzden ben konu değil de şimdiye kadar çalıştığım konuların sağlamlaştırılmasını hedefleyen soru çözüm odaklı bi plan yaptım. Tatil işin bahanesi tabi mezunum bana fark etmiyor tatil matil -
11 kimyayı 2haftada mi bitircen aga -
Daha kısa bile biter hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinciolm zaten hergün tatil bunun sometstırı mı kaldı artık
okula giriyorum çok vakit gidiyor be hocam :/
-
temel varımsı gibi
-
öyle deme hocam 9 saat online ders var günlük mahvediyor adamı
-
quote:
Orijinalden alıntı: phantomenteröyle deme hocam 9 saat online ders var günlük mahvediyor adamı
girmesi zorunlu mu ?
ozaman çok kötü la.bizim zamanda girmesi zorunlu değildi ister gir ister girme 5 kişyle yapıyodukda dersi sizde girmeyin zaten yoklama önemli değil son sınıfta.
-
tyt'de eksiklerimi kapatıcam şu 2 haneli netlerle uğraşmak çok canımı sıkmaya başladı 3 hanelileri görmeye başlayalım yavaştan
ayt'de de biyoyu temizleyip 11 kimyasını temizlemeyi düşünüyorum fizikte de 12 işlediğimiz yerlere bakarım.
ayt mat için türev ile integral'e bir süre daha başlamayacağım okulların durumuna göre bakarız
-
Uludağ'a gitcem karın üstünde sucuk ekmek filan yapcaz kayak yapcam filan şaka la şaka ama bunu yapacak olan insalar da var
Tyt deneme Ayt fen kasarim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenelony -- 17 Ocak 2021; 16:11:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zorunlu hocam maalesef haftasonu olanlara girmiyorum deneme çözebilmek için
-
zorunlu hocam çok yiyor
En Beğenilen Yanıtlar

olm zaten hergün tatil bunun sometstırı mı kaldı artık |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X