Şimdi Ara

somee hosting sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben webcakali den hazır site aldım somee host'un içine ftp programı ile dosyaları aktardım daha sonra giriş yaptım doslayar orda tamam da yönetici.asp ye tıklıyorum siteyi düzenlemek için kaydet aç ya da iptal gibi seçenekler çıkıyor sonra da frontpage de açıyor direkt sitede açmıyor ki ben de düzenleyebileyim acaba dosya transeri yaptıkdan sonra dosyanın içine girmek içimn nasıl bir yoll izleyeceğim yardımlarınızı bekliyorum şuan saat 00:30 kafama takılda da inşallah sorunu çözeriz arkadaşlar yaa

• arkadaşlar bunu kullanan yok mu ya yardım lütfen please!
  • bilen yok mu ya arkadaşlar
    ya okadar site konusun da uzman arkdaşlar var ama tenezzül edip hiç birşey yzmıyorlar ya olcak gibi değil
    lütfen arkadaşlar yaa

• bir kullanıcının yaşını cümle kurma becerisi ve kullandığı smiley ler ile rahatça anlıyorum artık. dh bana çok şey kazandırdı bu konuda

şimdi düzenlemek istediğin dosyayı kendi makinanda notepad ile aç ve ne yapmak istiyorsan yap sonra tekrar upload yap.

ftp üzerinden dosyaları editleyemezsin, sanırım bu yüzden hata alıyorsun.
  • hata felan almıyorum arkadaşım ya sadece bende olan dosyayı yine benim bilgisayarda aç yada kaydet diyor okadar nasıl yapacağım ya yardım lütfen yaa
  • ya arkadaşlar hadi ya sorunumu çözüm bulacak kimse yok mu koca forumda ya

• somee asp destekliyordu sanırsam o yüzden senin asp dosyalarını lokal olarak editlemen için "iis" kurman gerekir. iis hakkında bilgi forumda yeteri kadar mevcut, aramayı kullan. bu arada bir asp scriptini editleyebilmen için temel asp bilginin olması gerekir.

not: biraz sabretmesini öğren ve de aşırı smiley kullanma, çok itici duruyor benden söylemesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlım somee asp destekliyor ayrıca bu asp hazır kodlar olduğu için yani hazır site olduğu için ben somee host' a attım ordan sadece düzenleme yapacağım bunun için ISS kurmam gerekmez ki yardım please!
  • iyi tamam işte hangi dosyayı düzenlemek istiyorsan notepad ile aç ve düzenle.

daha ne yardımı istiyorsun, anlattım ya işte.
  • okadar mı yani frontpage mi düzenleyeceğim asp tabanlı siteyi buldun küçük çocuğu bağır tabii dimi
  • yok arkadaşım bağırmıyorum, asp sayfalarını frontpage ile açabilirsin evet.
  • yok kardeş bende zaten şaka yaptım üzerine alınma olur mu?
    Bir deneyim bakim olacak mı ya iyice bir uğraşayım yine yazarım ben foruma ok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.