Şimdi Ara

Soloq Karakterlerine Karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen sezonu dia 3 bitirdim, çok iyi oynardım yani güvenirdim kendime. Fakat neredeyse 2 senedir girmiyorum üniversite sınavına hazırlandığımdan. Baya unuttum oyunu falan tabiki. Bu yazdan beridir az çok oynuyordum, son günlerde attım ranked 7 win 3 lose ile gold 2 yerleştirdi beni. Şu an elmas olacak kadar iyi olduğumu düşünmüyorum ama plat 1 falan olabilirim. Karşımda soloq karakteri yoksa genelde tokatlıyorum, soloq karakterlerinden kastım Zed Riven Yasuo Fizz Katarina falan. Adamın adı fizz tagı fizz kassadin ile girdim kassadinim iyidir alabildim ama başka hiçbir karakter ile alamazdım. Zede karşı anca corki ya da lucian ile dayanabiliyorum mesela. Ne yapacağım bunlara karşı, oyunların neredeyse tamamı da bunlara karşı oluyor. Daha hiç karşımda düzgün bir şey gelmedi, orianna olsun ahri olsun ne bileyim

• Kendi adima konusmak gerekirse TR sampiyonlarini banliyorum. Mid oynayacaksam zed yasuo top oynayacaksam riven yasuo vs.

Olur da bunlar banliyken baska bir Tr sampiyonu karsima gelirse (diana fizz vesaire) 6 lvlden sonra acilmiyorum pek koridorda.takim savaslarina kadar sadece kuleye yakin kalip farm alip roam atiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoobNoob -- 9 Eylül 2017; 12:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t
    te
    tee
    teem
    teemo
    teem
    tee
    te
    t
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobNoob

Kendi adima konusmak gerekirse TR sampiyonlarini banliyorum. Mid oynayacaksam zed yasuo top oynayacaksam riven yasuo vs.

Olur da bunlar banliyken baska bir Tr sampiyonu karsima gelirse (diana fizz vesaire) 6 lvlden sonra acilmiyorum pek koridorda.takim savaslarina kadar sadece kuleye yakin kalip farm alip roam atiyorum.

ya adamın nick yasuo qq gg wp ez ff. Mid top orman neresi gelirse yasuo alıyor
  • Katarina
  • Yasuo ile Katarinayı banla . Zed gelirse de Vladimir al rahatına bak . Aslında trde o elodakilerin en sevdiği heroların çoğunu Vladimirle çok rahat ezebilirsin . Seni zorlayacak herolar Anivia Kassadin Malzahar Swain falan onları da oynayan çok az kişi var zaten . Kısaca biraz Vladimir öğrenirsen soloqda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum o eloda . Top lane için de alabilirsin Vladimiri . Topda en zorlayan hero da Shen olabilir onun karşısına Vlad almanı önermem q yu açtıktan sonra düz 200 vuruyo çünkü cana göre vurduğu için . Build masteries konusunda da yardımcı olabilirim .
  • hocam ben de s5te diaydım istersen ekleyeyim seni beraber gireriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğin karakterleri de tokatlarsın hocam. Ya onlardan birini al ya da kendine bir dönemlik OTP herosu bul. Hızlıca eski elona yükselirsin. Sonrasında durum analizini yapıp yola ne şekilde devam edeceğine karar verirsin.
  • Orianna oyna hepsini kesersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.